Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar diliyorum yavruya. Ayrica gayet de guzel vermissin tebrikler.gübaydın arkadaşlar bende 4 gündür yazmadım oğlum ateşler içinde yandı tabi benim diyet de hak getire uymadım hiç. ne yediklerimi de yazmadım sizi de etkilememek için. evet ilk kiloyu ben yazayım
bugun 74,9
geçenhafta 75,6
giden 700 gr yine buna şükür
teşşekkürler cnm ayrıca kilon az oldugu için daha az vermeye başlarsın cnm boyun kaç kilon iyi gibiCok gecmis olsun canim. Acil sifalar diliyorum yavruya. Ayrica gayet de guzel vermissin tebrikler.
Bilmiyorum canim belki de.boyum 1.60 subatta ise baslayana kadar bi 57 olsam iyiyditeşşekkürler cnm ayrıca kilon az oldugu için daha az vermeye başlarsın cnm boyun kaç kilon iyi gibi
stres yapma canım olur inşallah çok bişey kalmamışBilmiyorum canim belki de.boyum 1.60 subatta ise baslayana kadar bi 57 olsam iyiydi
Inşallah canım hepimiz istedigimiz kiloya geliriz inşallah. ama emzirirken zor oluyo süt biraz azalsa kendimi sucluyorum öyle fazla kisamiyorum yediklerimi. Neyse ne demiş ünlü amerikan ata sözü 9 ayda alan 9 ayda giderstres yapma canım olur inşallah çok bişey kalmamış
çok geçmiş olsun canım..inşallah çabucak atlatır kuzucuklar..maşallah güzel vermişsin..zaten emzirenlerde haftada 500-700 gr vermeli..gübaydın arkadaşlar bende 4 gündür yazmadım oğlum ateşler içinde yandı tabi benim diyet de hak getire uymadım hiç. ne yediklerimi de yazmadım sizi de etkilememek için. evet ilk kiloyu ben yazayım
bugun 74,9
geçenhafta 75,6
giden 700 gr yine buna şükür
canım zaten kilon az olduğu için az veriyorsun.. yüzde olarak hesaplarsan az vermediğni görğrsün.. moral bozmak yok..Bende durum cok parlak degil. 58.9gecen hafta 59.2du 300g vermisim topu topu. Neyse buna da sukur. Almadim en azindan
çok çok iyi vermi,şsin tebrikler.. sıcak su dediğin bildiğimiz su değil mi..Kizlar 62,9 dan 62,2 ye dustum tam istedigim gibi ne az ne cok,
Sicak su ise yariyor
Gunde 6,7 bardak icersen istah falan kalmiyo ama 300,400 gr gidiyo gunde,
Ben bi bardak ictim sabahlari ole olunca 100 er gr gitti,
Istahimi kaybetmeyi goze alamadim bebisim icin sut lazimm
Sagol tatlim evet iliktan biraz daha sicak olacak ac karnina ic istahini duzenliyoselamlar güzel anneler.. minik kuzumu doktora götürdük içim parçalanıyor o öksürdükçe..
çok geçmiş olsun canım..inşallah çabucak atlatır kuzucuklar..maşallah güzel vermişsin..zaten emzirenlerde haftada 500-700 gr vermeli..
canım zaten kilon az olduğu için az veriyorsun.. yüzde olarak hesaplarsan az vermediğni görğrsün.. moral bozmak yok..
çok çok iyi vermi,şsin tebrikler.. sıcak su dediğin bildiğimiz su değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?