Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım is çıktı başına. Neyse sıkma canini. Küçükken annem de beni bekletirdi sütün başında. Yorucu ve sıkıcı bi işyaa ocağa süt koymuştum yoğurt yapmak için unuttuuuummmmmm..
tencerenin dibi yanmış.. 2 lt süt 1 ltye düşmüş Allahtan mutfak yanmamış.. bi daha başını bekliycem
hahhaaa.. kızım büyüse de ben de onu diksem sütün başına..Ah canım is çıktı başına. Neyse sıkma canini. Küçükken annem de beni bekletirdi sütün başında. Yorucu ve sıkıcı bi iş
kızlar yaşınız kaç..
ben 36 yaşındayım..
30 yaşındayım canım ben ama ruhum 19kızlar yaşınız kaç..
ben 36 yaşındayım..
canım çok geçmiş olsun.. nesi var kuzunun inşallah çabucak iyileşir
Canim bence cok fazla bu kahvalti ben böyle kilo vermem alirim kilo vermek icin bence biraz kismalisin. Bu normalden fazla cünkü30 benim
kahvaltı:
3dilim peynirli dereotlu kek.
2dilim beyaz peynir
3-4zeytin
5-6lokma bal kaymak
2tane haşlanmış yumurta
biraz kuşburnu biraz nutella çay kaşığı ile
3dilim ekmek
marul
çay
doymadim çok kalktım sofradan
Hahaha hayran kaldim canim diyetinetam doymadan kakınca ise yarıyor sanki. afiyet olsun.
bende öğlen 1bardak süt ve 2dilim tiramusu yedim
1, 5tabak mantı ve salata
yatmadan sanırım çay içerim birazda fıstık yerim
dayanamıyorum
Canim yaa cok gecmis olsun. Gir ama sen de ozletme kendiniMerhabalar arkadaslar giremedim dün okudum simdi herkes azimle devam ediyor masallah bende devam ediyorum tabi üsteli istahimda yok pek insallah hep böyle olur genelde hep istahliyimdir ben.
Bugün ki menüm
Sabah ; az yagli tavada yumurta, iki dilim siyah ekmek, yesillik ,sebze, bi tatli kasigi recel
Bi orta boy kahve yanina bir dilim kek
Aksam 5 sikma cigköfte bol marul roka falan
Bugünlük bu kadar sonra bi kahve icerim tekrar
Girerim canim merak ediyorum zaten neler yediniz diye kacamak yaptiniz mi diye hayir yaptiysaniz bende yapim yani yanliz kalmim :)Canim yaa cok gecmis olsun. Gir ama sen de ozletme kendini
Ay canim bende biraksam iki katini rahat yerim menunun.. hele tiramisu... esimle ben ikimiz rahat rahat bitiriyoruz onu :))düşünün yani buraya yazIyorumdiye az yedim.söylemesi ayıp ö..z gibi yiyorum.sizin sayenizde veririm insaallah.
şimdi vitesi 5den 2ye dusurmeyeyim motor zarar görmesin .