Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bugun bende deneyecegim :)Benim kizim dokuz aylik canm sutumu olumsuz etkiledgine dair hicbisy yasamadm. Ben bir verip bir aliyrm canm Eger istkrarli devam etsem vercm ve bu karisimn gercektn vucudn icini temizledigine inaniyrm ayrica alkali oldugu icn hucrelerdeki artik maddelrn depolanmasini engelliyor. Su an belli bir diyet yapmiyrm. Tatli hamurisi kesmeye aksam yemegindn sonra yememeye calisiyorum. Bu cok onemli onun disinda guzel karnimi doyuruyrm. Yogurt ve sutu unutmamk gerek tabi
rota aşısının iki dozu arasında 4 hafta olması yeterli.. yani 1 ay sonra da yaptırabilirsin 2 ay sonra da ikisi de doğru tatlım..Canım yaa sen bilirsin bugün rotanin 1. Dozunu yaptirdik. Dr 2. Doz bi ay sonra dedi. Ama bi önceki dr 3 ve 5. Ayda demişti kafamız karıştı. Nası yapmak gerekir
off sorma ben mecburen geçen hafta iki tunik tarzı bişey aldım 44 beden tayt üstüne giymek için ..pantolon d ainat etim almadım valla..Ya ben hala ayni kiyafetleri giyip duruyorum utaniyorum artik millet bunun baska kiyafeti mi yok diye düsünücek artik ama ben bol kiyafetler almak istemiyorum kendimi biliyorum bol bisey giyince kendimi rahat hissettigimden hemde nasilsa kiyafetim var diyerekden kiloma dikkat edemicem sallicam sisko kalicam bi süre daha böyle idare edicem artik ne yapim.
nice mutlu yıllara canım... pazartesi tartılmayı unutma ...Bu arada benimde buyuk oglumun yarin 5. Yas gunu kucuk bi parti yapicaz evde.. e tabii bolca hamuriside olacak.. o da gecsin paxartesi gunu bende diyete baslamis bir sekilde aranizda olucam.. simdilik kaciyorum islerm var.. herkee iyi hafta sonlariii..
hogeldin canımm.. kaç kilosun.. merak etme vericz birlikte .. az az da olsa her hafta veriyoruz..Kizlar benide araniza alin cok cok kiloluyum 4 aylik bir kizim var artik dizlerim agriyor kilodan bebegimi bile tasirken gucluk cekiyorum oturup kalkmak ise tam bir kabus, ama sut azalirmi dusuncesi beni korkuyptuyor. Ama bu kilolarla kalirsamda ne kizimka ilgilenebilicem ne oyun oynayabilicem nede pesinden kosabilicem nolur yardim edin nasil yapicaz diyeti sutu azaltmadan
hoş geldin canımm.Merhaba bende size katilmak istiyorum 4 aylik kizim var . 1.70 boyunda 72 kiloyum bi 10 kilo vermem gerek. Ne yapiyoruz benide bilgilendirin hemen basliyaym :)
Benimde kilolar göbek ve basende toplanmis göbegi biraz erittim ama basen hala duruyo kotlarim bacagimdan girmiyor malesef.Benim en buyuk sorunum cok eekmek yiyorum. Ve kizim hala surekli olrak emiyor. Yemegi bile emzirirken yiyorum . Hic hareket yok hayatimda bu yuzden gobek ve basen bolgesi buyudukce buyuyor. Hala hamilelik pantolonumu giyiyorum eskiye donemedim :'(
Ahh canım sorma bu kaçamaklar yüzünden benim de bu hafta yalan olduMerhaba arkadaslar vicdan azabi yasiyorum 2,5 tane elmali kurabiye hüplettim simdiyemeseydim keske ya ama tutamadim öyle zel tarcin koktu ki bi daha yapmicam kilo verene kadar esim yüzünden ya adam yiyerek kilo veriyor sans iste.
Bugün ki menümü yazayim.
Sabah 3 dilim siyah ekmek ( aksam 6 dan sonra yemedigim icin sabah cok ac oluyorum o yüzden kimi zaman 3 dilim yiyorum 2 yesem iyidi ama )
Az yagli yumurta , bol yesillik ve sebze
Krem peynir , bir tatli kasigi recel ve rezene cay her zaman ki gibi
Bir fincan rezene 2,5 elmali kurabiye
Aksam ; firinda karnibahar yanina salata
Aynennnn canim üstelik benim esim tatlidan abur cubur dan hic kilo almiyor cok sinir oluyorum ayni seyleri yiyoruz sisen ben oluyorum. Canim evde yapmasam da disarda gözümün icine baka baka yiyor sagolsun sende ye diyor saka gibi :)) sonra da kilo almissin ver diyor :)Ahh canım sorma bu kaçamaklar yüzünden benim de bu hafta yalan olduyapma canım öyle şeyler ben de yaptım bu hafta sütlü tatlılar yapmadığımda da esim sagolsun! hiç tatlisiz kalmadik sonuç olarak da bu haftayı gr vermeyerek kapatcam ama bu son. Pazartesinden itibaren eve tatlının t si girmeyecek. Hayır onların yüzünden veremiyoruz sonra da tontisim diye seviliyoruz :) olmaz ki ama aaa sinirlendim bak :)
Ayy evet canım çok güzel gerçekten:) buraya geldiğinde beraber de yeriz insallah:)Aynennnn canim üstelik benim esim tatlidan abur cubur dan hic kilo almiyor cok sinir oluyorum ayni seyleri yiyoruz sisen ben oluyorum. Canim evde yapmasam da disarda gözümün icine baka baka yiyor sagolsun sende ye diyor saka gibi :)) sonra da kilo almissin ver diyor :)
Canim elazig a gelene kadar vermem lazim orada un park var pastalari nefis gecen sene ordan cikmadim simdide kendimi öyle kandiriyorum kilo ver orada bol bol yersin diye :)
canim yaa oöğle yenemissin ki..ogun okarak say kurabiyekeri..biseycik olmaz bak girursun vermissindir sen yine..Merhaba arkadaslar vicdan azabi yasiyorum 2,5 tane elmali kurabiye hüplettim simdiyemeseydim keske ya ama tutamadim öyle zel tarcin koktu ki bi daha yapmicam kilo verene kadar esim yüzünden ya adam yiyerek kilo veriyor sans iste.
Bugün ki menümü yazayim.
Sabah 3 dilim siyah ekmek ( aksam 6 dan sonra yemedigim icin sabah cok ac oluyorum o yüzden kimi zaman 3 dilim yiyorum 2 yesem iyidi ama )
Az yagli yumurta , bol yesillik ve sebze
Krem peynir , bir tatli kasigi recel ve rezene cay her zaman ki gibi
Bir fincan rezene 2,5 elmali kurabiye
Aksam ; firinda karnibahar yanina salata
moral bozmak yoookk..bence vermissindur sen de..en azindan almamak da guzelAhh canım sorma bu kaçamaklar yüzünden benim de bu hafta yalan olduyapma canım öyle şeyler ben de yaptım bu hafta sütlü tatlılar yapmadığımda da esim sagolsun! hiç tatlisiz kalmadik sonuç olarak da bu haftayı gr vermeyerek kapatcam ama bu son. Pazartesinden itibaren eve tatlının t si girmeyecek. Hayır onların yüzünden veremiyoruz sonra da tontisim diye seviliyoruz :) olmaz ki ama aaa sinirlendim bak :)
vermissindir...hic takma gidecrkler..İyi aksamlar arkadaslar.umarim herkes iyidir.bu gun bende tatliyi kacirdim biraz.ama pzt gram da olsa vermis olmak istiyorum.
Kiyafet konusuna gelince bende hep zayiflayip alicam diyorum ama almak zorunda kaliyorum.ins. kilo vereyim neler alicam neler:)
canim yaa oöğle yenemissin ki..ogun okarak say kurabiyekeri..biseycik olmaz bak girursun vermissindir sen yine.
kizlar kacamak yapinxa uzulmeyin lutfen..zararin neresinden donulse kardir demisler...ertesi gun daha inancli olunuyor ..bence hepimiz verdik bu hafta da..
Aynen canım ama sisko olmak ondan daha can sıkıcıSelam herkese bu arada sessiz burasi bu aralar.
Menümü yazayim bu sabah kahvaltiyi biraz fazla kacirdim diye ara yemek yemedim yemicem aksam yemegine kadar da
Sabah ; kavurmali yumurta ( yaglarini ayikladim iyice ) , az yagli menemen, krem peynir , yesillik ve sebze , iki üc kasik yogurt , üc dilim ekmek, az krem peynir
Ara yok
Aksam ; bulgur pilavi yanina türlü ve salata ( aksami 5 de yiyicem )
Sonra bi kahve icerim spor da 25-30 dakika yaparim tamamdir gün biter.
Robot gibi olmusum heyecan kalmadi hayatimda yemek yiyemeyince insanin bi yer gidesi de gelmiyor
Aynen.aksam aksam kacamklar olmayaydi iyiydi.cok cay ictim bi de yaaYarın kilo bildirimi var gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?