Kizlaaaaar ben bugn felaket kacirdm ipin ucunu aksam yemegnden sonra agzina lokma koymayn ben misafirlrm var diye tatlilara dayanamadm yarin napaym drngelemk icin bana yardiiiiiim
farkli bisry yapmayin bence ..kaldiginiz yerden devam edin diyete..fazladan yarim saat spor yapin..Bizde de misafir vardi hem gec yedim yemegi hem de cok yedim
hoşbulduk canım amin inş. veririz canımHosgeldiiiiiin umraaan:) ben de 65 civariyim ayniyz hadi ins beraber verelim
günaydın canım inş.Günaydın demeyi unutuyorum yaa...
Hepinize Günaydın guzel bir gun olsun...
doğum zamanında 20 kilo almıştım 78ile doğuma gittim doğumdan sonra 74 e indi iş başlarbaşlamaz hep yürüdüm bi ara yine alır gibi oldum ve artık ok şükür her daim azalıyor kilolarım bu yürüyerek eve gitmek çok iyi oldu bana ki bende korse giyerdim hergün iyice ter yapsında yağlarım erisin diyeBence gecer tabi cok guzel yapoyrsn her firsati degerlendirmk lazim.
ama ben ekmek yemeden duramam ki kesinlikle ekmek yemem lazım yoksa aç kalırımBen de dunku kacamaklardn sonra kacamak dediysem oyle azbuz degil- karbonatli suyumu ictm vucut alkali olsun diye ve ekmek yemeyi dusunmuyrm bugn hic ins iyi olur
aahhh inş. çünkü ben zamanındsa çok denedim ekmekten vazgeçemedim inş. bu defa geçerimBen de basta hep oyle dusunrdm ama alisinca oluyr. Ozellikle cok kacirdigim zamn ertesi gun ekmek yemeyip hafif gecirmk iyi oluyr
anladım canımBen de tamamn vazgecmdm canm azar azar yemege calisiyrm ama eger birgun cok kacirdysm ertesi gun dengelemk icn kesiyrm
alkali suyun faydasini gordun mu..ben drnedim icemefim..zaten normal suyu bile ayirdedetim her cesidi icemem..Ben de dunku kacamaklardn sonra kacamak dediysem oyle azbuz degil- karbonatli suyumu ictm vucut alkali olsun diye ve ekmek yemeyi dusunmuyrm bugn hic ins iyi olur
yuruyus envsrvdigim seylerden biri..keske havalar iyi olsa hetfun cikarim..somdilik kosu bandinda idare ediyorum..doğum zamanında 20 kilo almıştım 78ile doğuma gittim doğumdan sonra 74 e indi iş başlarbaşlamaz hep yürüdüm bi ara yine alır gibi oldum ve artık ok şükür her daim azalıyor kilolarım bu yürüyerek eve gitmek çok iyi oldu bana ki bende korse giyerdim hergün iyice ter yapsında yağlarım erisin diye
ama ben ekmek yemeden duramam ki kesinlikle ekmek yemem lazım yoksa aç kalırım
çok iyi olur canım ben isterim açıkçasıalkali suyun faydasini gordun mu..ben drnedim icemefim..zaten normal suyu bile ayirdedetim her cesidi icemem..
yuruyus envsrvdigim seylerden biri..keske havalar iyi olsa hetfun cikarim..somdilik kosu bandinda idare ediyorum..
ekmeksiz ben de yspamam gibi grliyordu..birkac gun kestim alisinca oluyor..ama diyeyisyen yemem gerejtigini soyledi..hem lif acisindan hem de icetdigi b vit vs sut yapiyormus..ginde 4-5 dolim verdi listede..
size listemi atayim
ama ben böyle bişey yapamam işte çalıştığım içinbakinca cokmus gibi geliyor insana ama cok degil..cuma sabahi bu liste ile bir haftami doldurmus olucam..sonucu size de söylerim. .ama mesrla bazrn sabahları 1 dilim yiyorum ekmegi veya tost yemiyorum da bir dilim ekmrkle peynir yiyorum..
kendine gore adapte edebilirsin..ama ben böyle bişey yapamam işte çalıştığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?