- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
Hahaha yarım ekmek arası falan süper yaa afiyet olsunaa yok canım öyle aman aman yemedim tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha yarım ekmek arası falan süper yaa afiyet olsunaa yok canım öyle aman aman yemedim tabi
Sagliksiz seyler neden hep lezzetli olur ki adaletsizlik :)Kizlaaaar bugün canım hep sağlıksız şeyler istiyo halley yedim kraker çikolata kahve
Artık durma gerek kanimca. Kahvaltı falan da istemedi canım. Noluyo bana anlamadım
Cok asiri yemememe ragmen cok yavas gidiyor neden anlamadim metabolizmam cok yavas sanirim.Canım tut kendini bişi kalmadi 60 lara
Canım maşallah seninki kaç ayliktiBu arada bugün kizimin doktor kontrolü vardi diyet yapiyorum diye cok korkmustum sütüm kalitesizlesir kizima yaramaz diye ama kizim cok sükür 900 gram almis bi ay da doktor gayet iyi dedi. Demek ki emzirirken diyet yapmak sakincali degil aksine daha saglikli beslenmis oluyoruz.
Hoşgeldin tatlım boyun kac:)Merhabalar. .
Bende aranıza yeni katıldım. .
4 ayligiz ve yavaş yavaş kilo alımına bir dur deme zamanı geldi. . Hamileligimde 13 kilo aldım. .
Doğumla 14 kilo 1 ayda gitti emzirme döneminde 5 kilo aldım ve gobekte duruyor şişlik. .. 57 kiloyum evlendigimde 46ydim tabii hedef önce 52 sonra 50 kilo :) çok tatlı şeyler canım çekiyor dur diyemiyorum malesef .. 1 hafta dikkat edeceğim bu bir sorumluluk tekrar buraya yazarım 1 hafta sonra umarım gr oynar :)))
Canım ben bugun pek aç kalmadım. Sanırım bu haftayı gr vermeden kapatcamMerhaba arkadaslar herkes nasil , nasil gidiyor aclik :) ben pek iyi degilim nedendir bilmem canim hep tatli seyler istiyor gözüm hep pastalarda tatlilarda künefe cekiyor canim baklava of of :) ama tutuyorum kendimi 60 lara gelemedim gitti kendime bir güncük izin verirdim bari arada izin vermek motive ediyormus ara verme zamanim gelmis kesin :)
Bugünkü menümü de yazayim
Sabah ; iki dilim recelli krem peynirli siyah ekmek , rezene cayi
Bi orta boy kahve yanina bir müsli
Bir kase bulgur corbasi
Aksam ; kepek makarna , yanina mantarli sebzeli biseyler yaptim ( adi ne bilmiyorum :) ) , iki kasik yogurt , bi kasik acili domates sosu . Aksam yemegi birazcik fazla yedim galiba tabagimi doldurdum erken yedim diye yatana kadar yemicem nasilsa
Günüde böyle kapattim birazdan bi kahve icerim yine canim cekiyor daha da bisey yemem.
158 :)Hoşgeldin tatlım boyun kac:)
Bu sali 4. ayi bitiyor artik canim 5 in icinde olucaz haftaya ve ek besine baslicaz Allah in izniyle.Canım maşallah seninki kaç aylikti
Maşallah canım miniseBu sali 4. ayi bitiyor artik canim 5 in icinde olucaz haftaya ve ek besine baslicaz Allah in izniyle.
Iyi canım çabuk verirsin tabi boğazını tutarsan158 :)
Üzülme canim yedigin sana kardir yarin telafi edersin arada degisiklik iyi oluyor sikma caniniCanım ben bugun pek aç kalmadım. Sanırım bu haftayı gr vermeden kapatcam
Merhaba canim hos geldin aramizda cörek otu kullanan yok saniyorum faydalarini bende duymustum. Arastirmak gerek emzirenler icin uYgun mu diye ben pek ekstra bisey kullanmiyorum hic inancimda Yok pek o tür seylere.Selamlar... benim bebegimde 3,5 aylik benfe baslamak istiyorum diyete ama tam konsantre olup gonul rahatligiyla baslamam icin yilbasini beklemem gereiyo sanirim,b4 aylik olmasini yani bebegimin. Bu arada tum sayfalari okuyamadim. Aranizda corek otu kullanan yani yagini kulkana varmi, bunu kullanmak emziren anneler icin uygunmu.. kullanip cok iyi sonuclar alanlar var, o yuzden soruyorum..