- 22 Kasım 2014
- 72
- 30
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklisin zaten bir anda alinmadi bu kadar kilo.erteleye erteleye boyle oldu.Merhaba canim hos geldin sen yeter ki iste verirsin 82 cok bi kilo degil vermek istersen daha da fazla olmadan motive ol bir an önce 82 den inmek 92 den inmekden daha kolaydir baslamak lazim bi yerden daha fazla ilerlemeden
Gecmis olsun benimde kizim hasta.onlar hasta olunca cok zor oluyor.Suan yediklerimi yazamiyorum. Oglum rahatsiz. Ama benimde dun iyi gitti :)
Gecmis olsun canim bir an önce iyi olsun kuzular insallah.Suan yediklerimi yazamiyorum. Oglum rahatsiz. Ama benimde dun iyi gitti :)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy20 dakka full calıştırdım vucudu :) ilk günden fazla yüklendim önce ısınma hareketleri yaptım sonra zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dansı bayılıyorum zaten bu dansaaaaaaaaa
maasallah cokbiyi gidiyorsun..sabahlari yesillik domates yemenivoneririm..hem tokvtutuyor hem sut yapiyorsabah
1yumurta(artı kızım sarısını yedigi için onun beyazınıda yedim:))
bir dilim ekmek
bir dilim peynir
anne sütü arttırıcı cay
not: bügün kızımdan kalan cici bebeli meyveli karışımı yemedim çok zor tuttum kendimi ama yemedim :)
not: süt almaya gittik kızımla pastanenin önünden geçtik su böregi almadım
:)aferim bana
simdi kızımı uyuttum kalksamda acık spor neyin yapsam bütün gece ayamda salladım uyku felan hak getire sızmışımdırda uyumak nasıl bişey unuttum bunalr neden spordan sayımıyo heryerim agrıyo ki canım istemiyo spor yapmak mad:
cok gecmis olsun canimm..Suan yediklerimi yazamiyorum. Oglum rahatsiz. Ama benimde dun iyi gitti :)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy20 dakka full calıştırdım vucudu :) ilk günden fazla yüklendim önce ısınma hareketleri yaptım sonra zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dansı bayılıyorum zaten bu dansaaaaaaaaa
cok gecmis olsun canimmEvet haklisin zaten bir anda alinmadi bu kadar kilo.erteleye erteleye boyle oldu.
Gecmis olsun benimde kizim hasta.onlar hasta olunca cok zor oluyor.
Afiyet olsun pembepanter arkads anladigm kadriyla sen de benm gibi kahve seviyrsn genelde menunde oluyr ben hem turk kahvesini hem de ucu birarada olanlari cok seviyorum herkese iyi gecelr
Günaydın tontis ama hep tatlı anneler
ilk kez 50li kilo gördüm. Çok mutluyum:) 59.9 heheh. 55 olana kadar mağazalara girmicem ben.
Hos geldin canim tabiki kabul ederiz ne demek. Kac kilosun canim ?merhaba kızlaar bende 8 aylık dünyalar güzeli bir meleğe sahibim ve emzirdiğim için son 5 kilomu veremiyorum tesadüfen burayı gördüm ve beni de kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum bende zayıflamak istiyorum
bekleriz tatlim..minigini saglicakla kucağına al hele srn belki diyeye bile getek kslmadan verirsin. .Şubattan sonra bende size katılacağım.
hosgeldin canimmm...kac kilosunmerhaba kızlaar bende 8 aylık dünyalar güzeli bir meleğe sahibim ve emzirdiğim için son 5 kilomu veremiyorum tesadüfen burayı gördüm ve beni de kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum bende zayıflamak istiyorum
Hos geldin canim tabiki kabul ederiz ne demek. Kac kilosun canim ?
65 kiloyum ideal kilom 58 hoşbulduk kızlar teş.lerbekleriz tatlim..minigini saglicakla kucağına al hele srn belki diyeye bile getek kslmadan verirsin. .
hosgeldin canimmm...kac kilosun
65 kiloyum ideal kilom 58 hoşbulduk kızlar teş.ler
Bizde de misafir vardi hem gec yedim yemegi hem de cok yedimKizlaaaaar ben bugn felaket kacirdm ipin ucunu aksam yemegnden sonra agzina lokma koymayn ben misafirlrm var diye tatlilara dayanamadm yarin napaym drngelemk icin bana yardiiiiiim