- 13 Aralık 2009
- 384
- 13
bide 63 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim yani 12 kilo aldım, hastaneden eve gelince 69,5 kiloydum 2ay öyle kaldım sonra almaya başladım bir baktım 4 ayda 78 olmuşum , geçen cuma 75,1 düm bakalım yarın kaç çıkacam
amma çok yazdım gece gece çenem düştü
merhaba arkidişler hepiniz kendinizi tanıtmışsınız bende tanıtayım 32 yaşındayım benimde 7 aylık bir kızım var, gerçi 3 gün sonra 8 aylık olacak :) maşallah hepinizin ikişer tane başa çıkmak zor olsa gerek çünkü ben bir taneyle bile başa çıkamıyorum
plates videolarınımı satın aldınız yoksa herhangi bir yerden mi indirdiniz eğer bir siteden indirdiyseniz özellikle göbek ve bel inceltme hareketleri için site ismi yazarmısınız yada linki verebilirmisiniz tabi özelden, buradan yasak
bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ilk başlarda hiç dikkat etmedim süt olsun diye kim ne dedi,yse yedim çünkü süt sorunumuz vardı, bide tatlıya çok düşkünüm gelenlerde sağ olsunlar bol bol tatlı getiriyordu bende lüpletiyordum kilolar aldı başını gitti, bide hipotroidi olmuşum iyice şiştim fark edince ilaca başladık 3 aydır ilaç kullanıyorum ama aldığım kiloları vermedim ama ilaçtan sonra kilo alımım durdu, şimdide aldığı kiloları vermeye çalışıyorum 20 gündür dikkat ediyorum hamu işi yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum, ekmeği azaltım bide tam buğday yada çavdar ekmeği yiyorum akşam yemeğinden sonra bişey yememeğe çalışıyorum, bazen meyve atıştırıyorum, birazda porsiyonları küçülttüm , sütümde biraz azlma oldu ama çok değil, umarım kurtula bilirim bu kilolardan, bu hastalık yüzünden böyle kalacağım diye çok korkuyorum :18:
canım sütünde azalma oluyorsa biraz dikkat et bol su iç suyun çok önemi var.ben normalde günde 1 bardak suyla gezen insandım.doğumdan sonra artık litrelerce içiyorum hem bebeğe süt oluyor hem kilolar gidiyor.iki çocukla uğraşmak gerçekten çok yorucu ama benim bir avantajım var kayınvalidem.çok yakın oturuyoruz ve benim kız bazen orda kalıyor böylece bir günlük de olsa baya dinleniyorum.beni küçük değil de büyük çok yoruyor.dün akşam onlardaydık kayınvalidem burda kalsın dedi ben banyosunu yaptırır yatırırım dedi :)
şimdi kahvaltımı yaptım pilatesimi yapacam.bu arada lahana suyu kürüne başladım bu sabah.ibrahim saraçoğlunun kürü bu.çok işe yarayanı duydum okudum.bakalım bende işe yarayacak mı :)