seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.bu hafta sonu bizde çıkalım dedik.haftaiçi robot gibi hep aynmı şeyler bi de diyet yapıyorsun,haftasonu çıkalım da bişeyler alalım dedik eşimle.ama çoçuklar durmadı tabi fazla gezemedik sadece batik ten bi tane pantolon aldım.haftaiçi eşim işten gelince bazen bunaltıyorum onu hadi kalk gezelim biyerlere gidelim diye.adam işten gelmiş yorgun bi de benim gönlümü edebilmek için bi saat gezdirip getiriyor sağolsun.bende bir haftadır aynı kilodayım.ama moralini bozma yavaş yavaş gidecek kilolar.bak kilo bildiriminde biraz vermişsin kilo.böyle böyle yaza kadar gider merak etme.çok fazla zayıflama ihtiyacımız yok öyle düşün.20-30 kilo vermesi gerekenler var.bırak da senden çok onlar dert etsinler canım.kativasyona da beğenmediysen gitme.hiç bilgim yok bu konuda ama para tuzağı da olabilir.çok da sıkma diyet konusunda kendini.bak geçen gece arkadaşlarımız geldi yatıya kaldılar bizde.pasta getirmişler gelirken.valla akşam 9 da çay pişirdim pastayla yedik.ben abartmadım küçük bir dilimle yeşil çay içtim.ama inan sabah kalktığımda kendimi iyi hissettim.bi de kendine haftanın bir günü off günü belirle ben öyle yapıyorum.yani herşeyi abartarak yeyip içme ama çok sıkı da davranma.benim off günüm pazar günleri mesela.o gün genelde misafirim oluyor,ben de onlarla abartmadan yeyip içiyorum :) şimdilik bu kadar benden .şimdi pilatesimi yapayım yeşil çayımı içeyim tekrar gelirim foruma :)
dün gece en son buraya yazdıktan sonra hırsımı alamadım valla yarım kosu bandında yürüdüm ve ardında bölgesel incelme haraketleri yaptım ama pestilimi cıkardım kendimin sabah 67.200 cıktım ama her aksam aynı hızla yapamam ya canım benim bir huyum var öle güzel seyleri tadımlık yapamıyorum bu konuda özürlüyüm resmen ya ohh diyene kadar yiycem yada hiç tatmaycam cünki az tadına bakınca daha mutsuz emziği agzından alınmıs cocuk gibi oluyrum resmen