canım aynı menüyü yapmana gerek yok.. sıvıyı bol al, sabahları dereotu ye, akşamları ne pişirdiysen ondan yanında salata ,canım kolay gelsın de bunları yesem benım sutum olmaz kı yanı boyle az yesem. yersem de yaptıgım leslei nin faydası olmaz napıcamı sasırdımmm
Aslında ben bıde cok yıyorum metabolızmam hızlı calısıyo galıba kı yoksa 100 kılo olurdum herhalde.. Ben yemeğimi kıssam sporsuz ayda en az 5 kılo gıder.hamlelıgın ılk ıkıncı ayında hıcbısey yıyemedım yedıklerımı cıkardım bı ayda 9 kılo vermiştim. Ikı ayı daha atlatayım bu ıkı aydakı hedefım aslında zayıflamak degıl kılomu korumak fazlasını almamak ınsallahcanım aynı menüyü yapmana gerek yok.. sıvıyı bol al, sabahları dereotu ye, akşamları ne pişirdiysen ondan yanında salata ,
badem çok güzel ve kaliteli süt yapıyor ara öğün olarak badem ceviz ye.. ekmek ben günde 3-4 dilim yiyorum sabahları özellikle 1-2 dilim yiyebilirsin..
tatlıyı kes, ekmeğini azalt, kızartma hamurişinden uzak dur yeterli olacaktır.. 9 ayda aldıklarımızı 2 ayda vermeyeceğizki zaman tanı kendine
kaç kiloydun canımAslında
Aslında ben bıde cok yıyorum metabolızmam hızlı calısıyo galıba kı yoksa 100 kılo olurdum herhalde.. Ben yemeğimi kıssam sporsuz ayda en az 5 kılo gıder.hamlelıgın ılk ıkıncı ayında hıcbısey yıyemedım yedıklerımı cıkardım bı ayda 9 kılo vermiştim. Ikı ayı daha atlatayım bu ıkı aydakı hedefım aslında zayıflamak degıl kılomu korumak fazlasını almamak ınsallah
Şimdî mi 61.4kaç kiloydun canım
tatlım kilon öyle çok değilki kaç olmak istiyorsun.. boyun kaç..Şimdî mi 61.4
Boyum 1.55 canım tipim armut gibi alt 40 42 üst 36 38 ideal kılom 48 miş baska yerde de 47-56 yazıyordutatlım kilon öyle çok değilki kaç olmak istiyorsun.. boyun kaç..
Canım benim sütüm az geliyor o yüzden girdim zaten rejime yememek de hiç etkilemedi sütümü olmayınca neyi etkilesin benim süt keyif kahvesi oluyor yavrum a doğumdan sonra sırf sutum olsun diye yedim de yedim bi dönem oldu gibi sonra gitti ne yaptıysam cogaltamadim bari kilolarim gitsin dedim eğer sütünü etkiliyor sa bence hiç rejim yapma yavrunu doğur kilo nasılsa gidercanım kolay gelsın de bunları yesem benım sutum olmaz kı yanı boyle az yesem. yersem de yaptıgım leslei nin faydası olmaz napıcamı sasırdımmm
Güzel menu olmuş canım ben çok spor yapamıyorum malesef hem sikilasirsin da benim spor havalar ısıninca artık :)günaydın güzel anneler
dünkü menüm
10:30 : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, dereotu, 3 çeri domates, 5 zeytin, 2 kk peynir, 1çk nutella
13: 00 : 2 dilim elma, 2 dilim muz,
16: 00: 1 tabak buşlgur pilavı, salata, 2 kaşık yoğurt
19:30 : nescafe 2si birarad, 3 kuru kayısı, 10 badem, çeyrek simit
22:00 : tarçınlı ballı su
1200 kalori
su 4 lt
spor sabah 2 mil akşam 3 mil leslie
aynen sporla daha hızlı olur...........slmlar kızlar ,@Gülay87 geçmiş olsun canım sütünün geri gelmesine de sevindim.
Bir hafta yatılı misafrim oldu malesef tatlı ve börekleri çok kaçırdım sporu mu yapamadım, hemen bel kısmın da kalınlaşma oldu üstelik bir kilo da almışım.spora devam, başka türlü kilo vermek zor oluyor
Senın gıden msafırler bana gelıyo canım ıkı uc hafta doluyum ekstra almamak hedefım sadece:)slmlar kızlar ,@Gülay87 geçmiş olsun canım sütünün geri gelmesine de sevindim.
Bir hafta yatılı misafrim oldu malesef tatlı ve börekleri çok kaçırdım sporu mu yapamadım, hemen bel kısmın da kalınlaşma oldu üstelik bir kilo da almışım.spora devam, başka türlü kilo vermek zor oluyor
canm benim dikkat et ben saldım çayıra ... hiç farkında bile olmuyorsun onlar yedikçe kendin de haliyle yiyorsun bi bakmışın kilo artmışSenın gıden msafırler bana gelıyo canım ıkı uc hafta doluyum ekstra almamak hedefım sadece:)
vucut da sıkılaşıyor işte o zamn mutlu oluyor insan.aynen sporla daha hızlı olur...........
Canım sen emziriyor musun.şunun için sordum emziriyorsan sut yetiyomuSelam kızlar bgnku menum
Sabah haşlanmış yumurta 1 domates 1 dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim peynir
Öğlen yeşil mercimek çorba bezelye yemeği bikaç çiçek haşlanmış brokoli
Aksam annemdeyim ve kiymali patatesli börek yapmış bir iki dilim yicem mecbur napayım benimki de can
Bugün yarım saat yürüyüş 20 dk egzersiz yaptım bgnku kilolarim ile savasim böyleydi güzel anneler hepinizi öpüyorum
Emzırıyorum tabi ki canım dikkat ettiysen ben ekmek makarna pilav şeker tuketmiyorum onun dışında her şeyi yiyip içiyorum zaten normalde de çok yiyen biri değilim rejim yapmasam bunların yanına ek bikaç dilim ekmek ve pilav ya da makarna tüketiyor olurdum senin diyetin nasıl?Canım sen emziriyor musun.şunun için sordum emziriyorsan sut yetiyomu
börek olmasa harika olurmuş..yine de güzel menünSelam kızlar bgnku menum
Sabah haşlanmış yumurta 1 domates 1 dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim peynir
Öğlen yeşil mercimek çorba bezelye yemeği bikaç çiçek haşlanmış brokoli
Aksam annemdeyim ve kiymali patatesli börek yapmış bir iki dilim yicem mecbur napayım benimki de can
Bugün yarım saat yürüyüş 20 dk egzersiz yaptım bgnku kilolarim ile savasim böyleydi güzel anneler hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?