- 17 Aralık 2010
- 245
- 2
- Konu Sahibi samimikxixz
teşekkür ederim canım kıskanma neolur çalış seninde olurtebrik ederim canım kıskandım walla maşallah güzel vermişsin 61.5 la 200 gram vermiş bulunmaktayım
bence 200gr az bulma,hadi veremeseydin bide bunu düşü...biraz daha azmedip haftaya 500 gr ondan sonraki haftaya dahada fazla kg verebilirsin bence sadece iste ve harekete geç...
teşekkür ederim canım.darısı hepinize olsun...sendemi memlekete gidiyorsun kilit42'de gidiyor.gülegüle gidip gelin memleketlerinize,dönüşte burda buluşmak üzeregünaydın bayanlar.topiğe yazamıyorum ama hergün mutlaka okuyorum.haftasonu memlekete gidiyorum onun hazırlığındayım.temizlik çamaşır ütü derken vakit nasıl geçiyo anlamıyorum.iştahım eskisindende çok arttı sanki.doyma hissimi kaybettim.sürekli ne yesem diye düşünüyorum.ama yarım kilo daha vermiim tamamen koşturmaktan.ama memlekette fazlasıyla alırım hepsini kesin.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.ilknur özellikle seni.ne güzel kafana koydun yapıyorsun.ben sadece düşünüyorum.belki düşünce gücü ile veririm kiloları
canım maşallah sana. azminden dolayı tebrık edıyorum.:92:
bende 63.1 e sabıtlendım kaldım yaa napıcam ben. benım dr um demıstıkı 6 ay içinde verdıgın kıloların sabıt kalır verebıldıgın kadar ver, sonrası gıtsede çabuk alırsın demişti. aklıma gelıyorda off oofff kaldı 2 ayım. 2 ayda 8 kılo gıder mı ????
bana da azım aşılayın kızlaarrr
teşekkür ederim canım.valla kafama koydum ve zayıflamaya başladım çok şükür.arada boğazıma hakim olamadığımda oluyor tabi
neee 6 ayda verdiğimiz kg sabitmi kalacakmış,eyvahhh! desene benim sürem bitmek üzere10 gün sonra 6 aylık olacagızda
2 ayda biraz azimle bence kg verebilirsin. ekmeği ve şekeri azalt,hareketi(spor) arttır,bol bol su iç...