- 22 Ağustos 2009
- 148
- 0
- 37
- Konu Sahibi samimikxixz
dün eşimin yeğninin doğum günü vardı yedim de yedim akşama 30 dk spor yaptım ama kendimi kötü hissediom :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size süper bir haberim var. ben ancak akşam tartılabildim, babamlara gittik ve ben hep o tartıda tartılıyorum 20 gündür gidememiştik ve 20 gün önce 58dim şimdi 56 olmuşum(hamile kaldığım kilomdayım) hem de pek dikkat etmemiştim(sanırım reglden biraz gitti, zaten göbekte biraz farketmiştim) şimdi artık daha bir dikkat...
günaayydın kızlar.ben bu işi beceremiycem yine sanırım.dün dışarda idik.gelsin dönerler patates kızartmaları,akşama cipsler kolalar sanki rejim kararı almadım.bakalım her sabah bugün yeni bir gün diye uyanıyorum ama yatarken yine vicdan azabı ile yatıyorumm.her an açım yaaa.içimde bi canavar mı var acaba:26:
aferin sanasabah bi güzel kahvaltımı ettim,öğlen dışardaydık simit-çay yedim,tuttum kendımı:))
akşam evde ızgara tavuk,közlenmiş kırmızı biber,yoğurt ve de 2 kaşık pilav yedim...
az önce mutfakta bana göz kırpan kurabiyelerın yanından da hiç oralı olmadan geçtim...
bi aferin bana lütfen:)))
bugun kendıme pilates topu (büyük) ve minderi aldım halı kayıyo da evde,artık pilates topum hem buyuk hem küçük,lastığım,çemberim ve minderım var:)bakım çarşamba gunu nolucak:)umarım geçen haftakı gıbı kilo almam yıne:)
kızlar size süper bir haberim var. ben ancak akşam tartılabildim, babamlara gittik ve ben hep o tartıda tartılıyorum 20 gündür gidememiştik ve 20 gün önce 58dim şimdi 56 olmuşum(hamile kaldığım kilomdayım) hem de pek dikkat etmemiştim(sanırım reglden biraz gitti, zaten göbekte biraz farketmiştim) şimdi artık daha bir dikkat...
bende katılayım aranıza. 30 yaşındayım kızım 5 yaşında oğlum 5,5 aylık. öğretmenim ve perşembe göreve başlıyorum. hamile kaldığımda 70 kiloydum. 85le doğum yaptım , şimdi 75 kiloyum hedefim 65 olmak.
diyetteyken insan ne yiyeceğini şaşırıyor, özellikle akşam ve öğlen yemeklerinizi yazarsanız birbirimize fikir vermiş oluruz. ben sabah 1 haşlanmış yumurta domates , salatalık yedim humana içtim . öğlen kepek ekmekli hazırlanmış incecik bir kaşarlı tost yemeyi düşünüyorum, akşamsa salata ve bir kase çorba.
tatlı krizlerim için üzerinde ŞEKERSİZ yazan ama şekerli olan sakızlardan 3-4 tane atıyorum ağzıma krizi yatıştırabiliyorum. kesin kararlıyım zayıflayacağım temmuzda kardeşimin düğünü var ağustosta tatil var, göreve başlamakta umarım işe yarar.
birde günde yaklaşık 100 civarı yarım mekik yapmaya çalışıyorum. herkese kolay gelsin , yarışmacı arkadaşlara başarılar:))
Bugün gayet rejime uygun beslendim,ara öğünlerimde ceviz hurma yedim,süt içtim.
akşam kayısı yedim mevsimi değil diye heralde pek tadı yoktu ama yıne de güzeldi...şimdi kocişle bebiş uyuyo açım ama dayanıyorum,bugun kociş dondurma alayım mı dedi hayır dedim ona :)))
eğer dedım çarşambaya kilo vermiş olursam haftalık ödülüm olarak kabul edebilirim:)))
Günaydın herkese. Tartılmaya kaldı 1 gün. Merakla bekliyorum :)
günaydın kızlar,evet son 1 güngünaydın kızlar..................
slm kızlar,dünden beridişim çok fena ağrıyor,sabah bi uyandım bomba gibi şiş bir yanağım
dün akşam da kayınvalideler geldi,iştahım kendiliğinden kapandı,yemekten sonra bşy yemedim
yarına kilo vermiş olarak girmiycem çünkü tam anlamıyla kendimi sıkmaya dün başladım.Neyse,inşallah bi dahaki haftaya..
şuan tek isteğim diş ağrımın tam olarak geçmesi,hala hafif hafif yokluyor.....
bu arada geçen tv de tatlı krizi için bir formül verdiler,ben bu sabah yaptım
bir kaç tane elmayı rendeleyip içine tarçın atıyorsunuz,ocakta biraz kavuruyorsunuz o kadar:)hani şu elmalı kurabiyenin içine koyduğumuz harcın aynısı işte:)tavsiye ederim...