- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.547
- 24
Başınız SağolsunSelam kızlar nasılsınız dünden beri buralarda değilim bi yakınımızı kaybettik cenaze evine gidip geliyoruz pek aktif olamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız SağolsunSelam kızlar nasılsınız dünden beri buralarda değilim bi yakınımızı kaybettik cenaze evine gidip geliyoruz pek aktif olamıyorum
Benimde komşum tatlı getirmiş ondan iki tane yediğim için yemek yemiyorum su ile devam yarın 12 ye kadar aaaa yarın tartı günü yoksa pazartesimi tartılalımCaya misafirim vardi . kacamak yaptim maleswf . o yuzden aksam yemegi yemeyecegim sadece yogurt ve suya devam insallah
Ya bence pazartesi olsun pazartesi başladık yanlış hatırlamıyorsam hem haftanın ilk günü verildiğimiz kiloları görünce bizede moral olurSiz bilirsiniz cnm hangi gün derseniz bana uyar ben Bi kaç gündür bayağı Bi hafifletir hissediyorum bazen bozduğum zamanlarda oluyo ama yine de buna sukur
Ya bence pazartesi olsun pazartesi başladık yanlış hatırlamıyorsam hem haftanın ilk günü verildiğimiz kiloları görünce bizede moral olur
İnşallah cnm bol eksiler hayırlı cumalar hayırlı geceler şimdiden benim mesai yeni başladıHayırlı akşamlar kızlar yarın tartı günümüz en geç 14.00 a kadar tartılıp bildirimlerimizi yapalım . İlk kilom , bugünkü kilom ve fark şeklinde yazıp o şekilde bildirimlerinizi bekliyorum . İnşallah bol bol eksiler gelir de topiğimiz bize uğur getirir iki gündür cenazeydi misafirrdi çok yoruldum diyet olarak da pek birşey yapamadım bakalım yarın neler olacak sizleri seviyorum hayırlı geceler
Bebeğin mi uyandı yoksa bnmki yarım saat önce uyumuştu uyandı da tekrar sallıyorum ayağımda inşallah uyurİnşallah cnm bol eksiler hayırlı cumalar hayırlı geceler şimdiden benim mesai yeni başladı
Benimki uyumaz artık bitti uyku büyük de uyumuyoBebeğin mi uyandı yoksa bnmki yarım saat önce uyumuştu uyandı da tekrar sallıyorum ayağımda inşallah uyur
Çok zor valla benimkise bu ara alışmış 5 de uyanıyor var ya felaket birşey deliksiz uykuya hasret kaldım resmen ama yinede çok şükür bn bu bebeği çok beklemiştimBenimki uyumaz artık bitti uyku büyük de uyumuyo
Çok zor valla benimkise bu ara alışmış 5 de uyanıyor var ya felaket birşey deliksiz uykuya hasret kaldım resmen ama yinede çok şükür bn bu bebeği çok beklemiştim
Benim tartim yok daha bu hafta tartilamam kızlar , önümüzdeki hafta insallah baslarim bendeBenimde komşum tatlı getirmiş ondan iki tane yediğim için yemek yemiyorum su ile devam yarın 12 ye kadar aaaa yarın tartı günü yoksa pazartesimi tartılalım
Dun bende caya misafir vardi fazla yemedim ama bozdum o yuzden aksam yemegi yemdedn yattimBenimde komşum tatlı getirmiş ondan iki tane yediğim için yemek yemiyorum su ile devam yarın 12 ye kadar aaaa yarın tartı günü yoksa pazartesimi tartılalım
Ayni bende 5 yillik evliyim bende uyku uyuyamiyorm dogru duzgun ,bugün yine sabahladik .Ben evlene li 5 yıl oldu neredeyse gece uykum hiç yok
Ben bugün spor yapmicam arkadaşım.kahvaktiya cgrdi oraya gidicem ama gelince oğlum durursa yapicamGunaydin , bugun 25 dk zumba yaptim . yarim litre su ictim
Bnmde Ağustos’ta tam beş yıl olacakBen evlene li 5 yıl oldu neredeyse gece uykum hiç yok
Başlangıç kilon kaçtı canımŞimdi tartıldım ve geldim 77.25 ile selammmm