Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Caya misafirim vardi . kacamak yaptim maleswf . o yuzden aksam yemegi yemeyecegim sadece yogurt ve suya devam insallah 😊
Benimde komşum tatlı getirmiş ondan iki tane yediğim için yemek yemiyorum su ile devam yarın 12 ye kadar aaaa yarın tartı günü yoksa pazartesimi tartılalım

Siz bilirsiniz cnm hangi gün derseniz bana uyar ben Bi kaç gündür bayağı Bi hafifletir hissediyorum bazen bozduğum zamanlarda oluyo ama yine de buna sukur

Siz bilirsiniz cnm hangi gün derseniz bana uyar ben Bi kaç gündür bayağı Bi hafifletir hissediyorum bazen bozduğum zamanlarda oluyo ama yine de buna sukur
Ya bence pazartesi olsun pazartesi başladık yanlış hatırlamıyorsam hem haftanın ilk günü verildiğimiz kiloları görünce bizede moral olur

Hayırlı akşamlar kızlar yarın tartı günümüz en geç 14.00 a kadar tartılıp bildirimlerimizi yapalım . İlk kilom , bugünkü kilom ve fark şeklinde yazıp o şekilde bildirimlerinizi bekliyorum . İnşallah bol bol eksiler gelir de topiğimiz bize uğur getirir😊 iki gündür cenazeydi misafirrdi çok yoruldum diyet olarak da pek birşey yapamadım bakalım yarın neler olacak😊 sizleri seviyorum hayırlı geceler 🤗

Hayırlı akşamlar kızlar yarın tartı günümüz en geç 14.00 a kadar tartılıp bildirimlerimizi yapalım . İlk kilom , bugünkü kilom ve fark şeklinde yazıp o şekilde bildirimlerinizi bekliyorum . İnşallah bol bol eksiler gelir de topiğimiz bize uğur getirir😊 iki gündür cenazeydi misafirrdi çok yoruldum diyet olarak da pek birşey yapamadım bakalım yarın neler olacak😊 sizleri seviyorum hayırlı geceler 🤗
İnşallah cnm bol eksiler hayırlı cumalar hayırlı geceler şimdiden benim mesai yeni başladı 😂

Başlangıç kilom 77.2
Bugün 76.1
Fark 1.1
B724E249-6B0D-4DD4-A843-1465904AD665.jpeg B724E249-6B0D-4DD4-A843-1465904AD665.jpeg
Kızlar bildirimleri bu şekilde yapalım olur mu😊

X