Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Benimki 6 olacak bu ayın 18 inde
Saat 03:31 ve ben spora yeni fırsat buldum ve doris ile yarim saat te 500 kal videosunu yaptim şuan kan ter içindeyim ins gündüzde yapabilirim vücudumun nasıl yandığını anlatamam kesinlikle yapılmalı bence yorumlarda okudum bitanesi diyet yapmadan bu videoyla 1 ayda 8 kilo vermiş darısı bize ins

Gunaydin hanimlar .
Bir bardak su ictim , 15 dk zumba yaptim . ama benim cocuklar yaptirmiyo ya kucagimda cocukla yaptim 😁
Günaydın yarım litre su içtim bugün sezeryan göbeği sporu buldum onu yaptım sadece baya yandım ama 😂 AA arkadaşın attığı süt kürüne başladım bide sabah onu içtim bakalım

Günaydın yarım litre su içtim bugün sezeryan göbeği sporu buldum onu yaptım sadece baya yandım ama 😂 AA arkadaşın attığı süt kürüne başladım bide sabah onu içtim bakalım
Bende buldum ama yapamiyorum xanim ya benim kizlar hic durmuyo . sut kuru ne ki ben kacirdim sanirim . ben daha once soda yogurt nane ve limon yaptim olmadi . bide sute tarcindi sanirim onu duydum bi hafta kadar yaptim oda pek fayda etmedi . bana saglam bisey lazim yag yakmak icin .

Sabah kahvaltisinda iki zeytin ,
Bes alti lokma kasar ,
İki lokma ekmek uzeri cikolata 😄
Bes alti lokma patates kizartmasi ,
İki tane de salatalik, bahceden salataligim cok yesem olmaz mi acaba ?
Bir bardak cay sekersiz 👍

Tünaydın canlar şimdi f.. den aldığım kahve yi içip 10 dk sonrada sütle yulaf yicem geceki spordan sonra her yerim agrior
Sabah kahvaltisinda iki zeytin ,
Bes alti lokma kasar ,
İki lokma ekmek uzeri cikolata 😄
Bes alti lokma patates kizartmasi ,
İki tane de salatalik, bahceden salataligim cok yesem olmaz mi acaba ?
Bir bardak cay sekersiz 👍

Bende buldum ama yapamiyorum xanim ya benim kizlar hic durmuyo . sut kuru ne ki ben kacirdim sanirim . ben daha once soda yogurt nane ve limon yaptim olmadi . bide sute tarcindi sanirim onu duydum bi hafta kadar yaptim oda pek fayda etmedi . bana saglam bisey lazim yag yakmak icin .
Süt tarçın yeşil çay ve zencefil tokta tutuyor baya

Selam kızlar nasılsınız dünden beri buralarda değilim bi yakınımızı kaybettik cenaze evine gidip geliyoruz pek aktif olamıyorum

X