- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
Kacla basladin canim sen .Şimdi tartıldım ve geldim 77.25 ile selammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacla basladin canim sen .Şimdi tartıldım ve geldim 77.25 ile selammmm
Başlangıç kilom 77.2
Bugün 76.1
Fark 1.1
Eki Görüntüle 3081729 Eki Görüntüle 3081729
Kızlar bildirimleri bu şekilde yapalım olur mu
O masallah gayet güzelBende tartildim ama malesef foto cekemdm .
67,7 ile basladim .
Guncel kilom : 65,3
O masallah gayet güzel
79.10Başlangıç kilon kaçtı canım
Bidahakine görüntülü yapalım o zaman şimdi yedik içtik biseyler geldiMasallah cnm bn daha tartilamadim ancak yukarı kaynanalar a çıkarsam o da evde yok anca gelince tartilabilirim
Aynen cnm iki bardak su nasılda etki ediyor hemenBidahakine görüntülü yapalım o zaman şimdi yedik içtik biseyler geldi
Evet valla öyle ama çok mutlu oldum nerdeyse -2 çok güzel yaaAynen cnm iki bardak su nasılda etki ediyor hemen
Harikasın canımBende tartildim ama malesef foto cekemdm .
67,7 ile basladim .
Guncel kilom : 65,3
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlar bugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim
Ay bende yiyeyim o zamanKızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlar bugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim
Ya bende sabah her zamanki gibi yedim ama akşam birazcık kaçırdım yarın dikkatli olmam lazımAksam yemegimide yedim iki biber dolma, bir dilim ekmek ,bir kase corba . insallah aksam acikirsam sadece yogurt yicem su ve nane limon ile devam