Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidakine dikkat etmeye çalışırım cnmYa bisey isticem senden. Mesajlara cevap verirken cevapla diyerek versene göremiyorum da
Ay ben sabah 15 dk Leslie 10dk da zumba yaptım zumba daha güzel ve eğlenceli geldi bana bide leslieden daha çok terlettiŞimdi de bir bardak çayla çocuklara aperatif biseyler hazırlamıştım iki tane cici bebe yedim iki de balık krater
Yok öyle olsa bildirim gelirdi gelmiyor benim mesajıma cevapla diyerek mi mesaj yazıyorsun neden olmuyor kiiiOyle yapiyorum zaten
He şimdi oldu çok saolBidakine dikkat etmeye çalışırım cnm
Sende saol cnmHe şimdi oldu çok saol
Zumbanin bağlantısını bana da atatmisin
Ben bu arttığımdan başladım kadın bir iki uc diye paylaşmış 11 e Kadar var 11 gün sonra başa dönerim diye düşünüyorum bakalımSende saol cnm
Açılmıyor ama ney buBende bu gece buna baslicam gündüz pek fırsat olmuyor
Doris ile yarım saatte 500 kalAçılmıyor ama ney bu
Ben de ek gıda veririyorum artık kahvaltı falan yapıyor bebeğim bakalım 3 gündür bir problem yaşamadım devam edicem bir sorun olmazsa böyle yemek iyi ama baktım azalıyor o zaman bir öğün daha eklerim kendimeCocuklari parka goturdum ,bir avuc cekirdek ve bi tane rondo biskuvi yedim simdi de bi kase yogurtla kapatiyorm 1 saat sonra falan da leslie yapacaktim ama zumba yapaym daha iyiyse kizlar siz cok az yiyosunuz ya ben su anda cok acim ,masaallh size darisi bana insallah I LoVe You canim sen bebek emzirmiyo musun sute yansiyo mu azaltinca yemegi ,benim sutum azalmisti ,simdi ek gida agirlikli sorun etmiyrm ama