- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
Bayramda tatlıları kaçırmamak lazım yoksa hemen kilo olarak dönüyorEvet cuma günü tartı günü bakalim bayrama kimler kaç kilo olarak girecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramda tatlıları kaçırmamak lazım yoksa hemen kilo olarak dönüyorEvet cuma günü tartı günü bakalim bayrama kimler kaç kilo olarak girecek
Kesinlikle öyle ins yemem Haziran 2 den itibaren 8 kilo verdim geri almak istemiyorum kaldı -12 kgBayramda tatlıları kaçırmamak lazım yoksa hemen kilo olarak dönüyor
Süt bencede hemen etkileniyor su için bol bol diyorlar ama yemeğinde çok etkisi var .benim bebeğim büyüdü artık ama yemek yemek istemiyor iştahsız olunca emmeye düşüyorDiyet değil canim ama iki ogun yapip . aksam yemek yememeye calisiyrm bide ekmek kistim . bol su ile . bi hafta guzel kilo verdim bu sekilde ama sutum baya azaldi . simdi de aksam 7 den sonra yemek yemeneye calisiyrm . iki gundur biraz kacirdim insallh kilo olarak donmez
Vavvv süpersin nasıl başardın bi sırrın var mı bizimle paylaşır mısınKesinlikle öyle ins yemem Haziran 2 den itibaren 8 kilo verdim geri almak istemiyorum kaldı -12 kg
Slm kızlar bende fazla giremiyorum bu aralar babaannem vefat etti Dedem rahatsız onlarla ilgileniyorum ki ipin ucu iyice kaçtı verdiğimi de aldım bilmiyorum ne olacak halim tekrar başlamayı düşünüyorum ama Dedem çok rahatsız bugunlu yarinli az yemeye çalışıyorum ama çok koşturmaca acayip acikiyorum üzerine bide bebis emince hiç bisey gözüm görmüyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum keşke Bi sihirli gücümüz olsada çıkarıp atsak gobekleri cenazede herkes 3 mu geliyo diyo çocuğun ufak niye acele ettin diyorlar hamile değilim deyince dalga geçme bizimle niye saklıyorsun diyorlarKesinlikle öyle ins yemem Haziran 2 den itibaren 8 kilo verdim geri almak istemiyorum kaldı -12 kg
Kesinlikle öyle bi haftadır havuçlu kek yedim her gün, hemen 1 kg olarak geri döndü banaBayramda tatlıları kaçırmamak lazım yoksa hemen kilo olarak dönüyor
Basin sagolsun canim . ayni bana da oyle diyorlar hamile misin diye . baya bozuluyorm artik . bende bu aralar biraz saldim . cok acikiyorum . insallah vercezSlm kızlar bende fazla giremiyorum bu aralar babaannem vefat etti Dedem rahatsız onlarla ilgileniyorum ki ipin ucu iyice kaçtı verdiğimi de aldım bilmiyorum ne olacak halim tekrar başlamayı düşünüyorum ama Dedem çok rahatsız bugunlu yarinli az yemeye çalışıyorum ama çok koşturmaca acayip acikiyorum üzerine bide bebis emince hiç bisey gözüm görmüyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum keşke Bi sihirli gücümüz olsada çıkarıp atsak gobekleri cenazede herkes 3 mu geliyo diyo çocuğun ufak niye acele ettin diyorlar hamile değilim deyince dalga geçme bizimle niye saklıyorsun diyorlar
Masallah darisi bize ben veremiyorum yaKesinlikle öyle ins yemem Haziran 2 den itibaren 8 kilo verdim geri almak istemiyorum kaldı -12 kg
Aynen ya vermek cok zor almak bi yemeye bakiyoKesinlikle öyle bi haftadır havuçlu kek yedim her gün, hemen 1 kg olarak geri döndü bana
Allah razı olsun cnmBasin sagolsun canim . ayni bana da oyle diyorlar hamile misin diye . baya bozuluyorm artik . bende bu aralar biraz saldim . cok acikiyorum . insallah vercez
Yok valla kahvakti akşam yemeği günlük 3 litre su bide yapabilirsem sabahları Leslie tabi porsiyonlarımi küçülttum şimdi çok az şeyle doyuyorum midem küçüldü bayaVavvv süpersin nasıl başardın bi sırrın var mı bizimle paylaşır mısın
Valla çok azimliyim hamile kaldığım kiloya son -3 kaldı insallahMasallah darisi bize ben veremiyorum ya
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.millet de hemen laf söylemeye yer arıyor ya hemen kilo mu aldın senn ayyy hiç olmuş mu bu cık cık cık sizene kardeşim alırız da veririz de bide hamile misin diye sorarlar .bunları düşünüp daha hızlı verelim kiloları inşSlm kızlar bende fazla giremiyorum bu aralar babaannem vefat etti Dedem rahatsız onlarla ilgileniyorum ki ipin ucu iyice kaçtı verdiğimi de aldım bilmiyorum ne olacak halim tekrar başlamayı düşünüyorum ama Dedem çok rahatsız bugunlu yarinli az yemeye çalışıyorum ama çok koşturmaca acayip acikiyorum üzerine bide bebis emince hiç bisey gözüm görmüyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum keşke Bi sihirli gücümüz olsada çıkarıp atsak gobekleri cenazede herkes 3 mu geliyo diyo çocuğun ufak niye acele ettin diyorlar hamile değilim deyince dalga geçme bizimle niye saklıyorsun diyorlar
Allah razı olsun vericez İnşallah cnm ❤Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.millet de hemen laf söylemeye yer arıyor ya hemen kilo mu aldın senn ayyy hiç olmuş mu bu cık cık cık sizene kardeşim alırız da veririz de bide hamile misin diye sorarlar .bunları düşünüp daha hızlı verelim kiloları inş
Ben bayramda salmadm hic et yiyemiyorum zaten . 65 ile devam verme alma yokNaptıniz kızlar ben bugün saldım gitti valla
Ben almışım valla bayramdan sonra devam bakalım ins çok almamBen bayramda salmadm hic et yiyemiyorum zaten . 65 ile devam verme alma yok
Bende aldım 82 olmusumBen almışım valla bayramdan sonra devam bakalım ins çok almam
Ay bizim dugun var bugun ve yarin . herkes hamile misin diye sordu moralim sifirBende aldım 82 olmusum
Bana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyomAy bizim dugun var bugun ve yarin . herkes hamile misin diye sordu moralim sifir