Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Annem ameliyat oldu onunla ilgileniyordum günlerdir eve geldim bugün tartıldım artı olarak geldim bakalım ne olacak sonum🤦🏼‍♀️ Sizler napıyorsunuz kızlar kusura bakmayın bayadır yoktum ama bugün döndüm inşallah
Bende bu aralar baya saldim . yogun geciyo gunler . ama kilo olarak sabit kaldim veremiyorum malesef 65 de takildim . 🤷‍♀️

Sağolasın canım teşekkür ederim hepimiz en kısa sürede veririz inşallah ☺️
Benimde ikinci canim . boy kilo kac senin . gobek kaldi bi cozumun var mi gobek icin . ay her gören hamile saniyo beni . aslinda baya kuculdu göbeğim ama . hatta gecen biri dediki senin bu gobek gitmez ne kadar buyuk anca estetik olursun dedi ya, baya millet vardi hemde 🥺😳

Benimde ikinci canim . boy kilo kac senin . gobek kaldi bi cozumun var mi gobek icin . ay her gören hamile saniyo beni . aslinda baya kuculdu göbeğim ama . hatta gecen biri dediki senin bu gobek gitmez ne kadar buyuk anca estetik olursun dedi ya, baya millet vardi hemde 🥺😳
Allah bağışlasın canım evlatlarını ☺️
Doğum şeklide göbek için biraz etki bırakıyor diye düşünüyorum. Yanlız soylede birşey var doğum şekli ne olursa olsun yas,geçirilen hamilelik sayısı,kilo iç karnın genişlemesine sebep oluyor. Buda çözülmeyecek bir konu değil 🤗
Kilo verme ve sporla çözüm olur sıkılaşma mümkün olur 😊
İnsanlar bazen kendini bilmeden ulu orta konuşmaya meraklı boşver canını sıkma bu yüzden
Boyum 1.55 kilom 63 58 olsam yeter bana ☺️

Allah bağışlasın canım evlatlarını ☺️
Doğum şeklide göbek için biraz etki bırakıyor diye düşünüyorum. Yanlız soylede birşey var doğum şekli ne olursa olsun yas,geçirilen hamilelik sayısı,kilo iç karnın genişlemesine sebep oluyor. Buda çözülmeyecek bir konu değil 🤗
Kilo verme ve sporla çözüm olur sıkılaşma mümkün olur 😊
İnsanlar bazen kendini bilmeden ulu orta konuşmaya meraklı boşver canını sıkma bu yüzden
Boyum 1.55 kilom 63 58 olsam yeter bana ☺️
Anladim canim . aynen normalde pek takmam ama surekli surekli denence bende takmaya basladim . benim ikisi de sezeryan . yasim da 27 zaten sadece gobek olarak cikiyo benim hamilelikler . hatta son ayimda baya buyuk oluyo .aslinda benimde kilom pek fazla degil . 1.63 boy , 65 kiloyum . bende 58-60 arasi olmak istyrm .insallah olurum saglikli sekilde 😊

Merhaba hosgeldin . sende dogum sonrasi gobegi vermek istyrsun sanirim . uyguladigin bi yontem var mi ? Boy, kilo kac canim
Hoşbuldum kilo tam bilmiyorum pili bitmiş tartının 60 civarında olabilirim düğünler var o zamana kadar biraz vermek istiyorum ama sürekli yiyorum belki birlikte vermek daha kolay olur

Hoşbuldum kilo tam bilmiyorum pili bitmiş tartının 60 civarında olabilirim düğünler var o zamana kadar biraz vermek istiyorum ama sürekli yiyorum belki birlikte vermek daha kolay olur
Evet ya . bayramda bizim de dugun var . ben kilo olarak takildim . gobegim icinde mecbur korse giyecem . insallah verecez ☺️

Uyguladığınız bir diyet var mı yada liste falan ben sadece az yemeğe çalışıyorum ama yapamıyorum hep bi atıştırma halindeyim
Bn gittim diyetisyen e listem var ama uzun zamandır uygulayamıyorum ama az az uygulamaya başlıyorum. Sabah 2 dilim tb ekmeği bir patates bir yumurta ile yumurtalı patates yedim ara öğünde hindiba kahve bir incir iki ceviz yedim şimdilik

Uyguladığınız bir diyet var mı yada liste falan ben sadece az yemeğe çalışıyorum ama yapamıyorum hep bi atıştırma halindeyim
Diyet değil canim ama iki ogun yapip . aksam yemek yememeye calisiyrm bide ekmek kistim . bol su ile . bi hafta guzel kilo verdim bu sekilde ama sutum baya azaldi . simdi de aksam 7 den sonra yemek yemeneye calisiyrm . iki gundur biraz kacirdim insallh kilo olarak donmez 😕

X