Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Grubun kaçak göçek uyesi geldi. Yuzum tutmuyor gelmeye :KK70: autumnn autumnn

64.5 kiloyum. Iki ayda 70ten 60a düşmüştüm. Hatta 57leri görmustum

Bu sefer de dans ederek kilo verme isine sardim. Actim muzigi 1 saat oynadım. Simitlerim icin bir hareket ogrendim onu yaptim. Mekik cekmeye çalıştım. Her yerim agiriyor. Yemek yememeye calisicam. Umarim bogazimi tutabilirim

Ramazandan umudum vardi ama kilo veremedim

Esim eski fit haline döndü 30 günde. Ona aşırı gıcığım. Hamilelikte benimle beraber kilo almıştı.

7bucuk ay oldu dogum yapali. Hedefim 55ti
Hala 55 :KK70:

Sabah:
Nestle knusper musli 1 kasE(sutle yiyoruk ben bu arada kimisi yogurtla yiyor musliyi)
3 kayisi

Ogle:
Domatesli aycekirdekli yulaf toplari(normalde lilalifin pakedini yiyorum bu sefer tarifini bulup kendim yaptim, buzluga kaldirdim kalani 6'li halde. Arada cikarip yerim
1 sekerli turk kahvem

Aksam:
6 misket kofteli sebzeli firin yemegi
1 corba kasesi yogurtlanmis brokoli

İzlenim:
En son baktiggimda sali gunu mu ne 55tim umarim 56 ya cikmamisimdir diycem ama cikmamjsimdir muhtemelen cunku yaglandigimda hissediyorum ben. Yarin tarti guzel bir rakam.gosterecek yuzde doksan.
Bu kofteli yemekle doydum mu doydum ama gercekten skinti zevk almamam. Esim yaninda pirinc pilavini da yedi e tabii ekmekte yedi simdi ustune tatli falan yiyor yani yiyorum ama haz almayacak sekilde yiyorum o beni skmaya basladi cidden.. oturupta gonul rahatliyla soyle yemegin yanina pirinc pilavi yemeyi cok ozledim. Ve sunu dusunuyorum kilo korumayi nasil basaricam temmuzla birlikte... Becerebilicek miyim, kilo nasil korunur hicbi sey bilmiyorum. Simdi bu sekilde yersem(ki yemem) kilo vermeye devam edicem. Eski yeme duzenine zaten donemem onda da kilo alirim. Nasil bir yol izlicem kilo nasil korunur onu bilmiyorumki...

Sabah:
Nestle knusper musli 1 kasE(sutle yiyoruk ben bu arada kimisi yogurtla yiyor musliyi)
3 kayisi

Ogle:
Domatesli aycekirdekli yulaf toplari(normalde lilalifin pakedini yiyorum bu sefer tarifini bulup kendim yaptim, buzluga kaldirdim kalani 6'li halde. Arada cikarip yerim
1 sekerli turk kahvem

Aksam:
6 misket kofteli sebzeli firin yemegi
1 corba kasesi yogurtlanmis brokoli

İzlenim:
En son baktiggimda sali gunu mu ne 55tim umarim 56 ya cikmamisimdir diycem ama cikmamjsimdir muhtemelen cunku yaglandigimda hissediyorum ben. Yarin tarti guzel bir rakam.gosterecek yuzde doksan.
Bu kofteli yemekle doydum mu doydum ama gercekten skinti zevk almamam. Esim yaninda pirinc pilavini da yedi e tabii ekmekte yedi simdi ustune tatli falan yiyor yani yiyorum ama haz almayacak sekilde yiyorum o beni skmaya basladi cidden.. oturupta gonul rahatliyla soyle yemegin yanina pirinc pilavi yemeyi cok ozledim. Ve sunu dusunuyorum kilo korumayi nasil basaricam temmuzla birlikte... Becerebilicek miyim, kilo nasil korunur hicbi sey bilmiyorum. Simdi bu sekilde yersem(ki yemem) kilo vermeye devam edicem. Eski yeme duzenine zaten donemem onda da kilo alirim. Nasil bir yol izlicem kilo nasil korunur onu bilmiyorumki...
Canım kilo korumak vermekten kolay bence. Mesela bişeyi yemek istiyorsan yiceksin ama sonraki öğünü çok hafif atlatacaksın. Aslında o süreçte kalori hesabı yapsan çok rahatlarsın. Kaloriyi aşmadan istediğini yiceksin. Bide sporunu da eksik etme bence.

Canım kilo korumak vermekten kolay bence. Mesela bişeyi yemek istiyorsan yiceksin ama sonraki öğünü çok hafif atlatacaksın. Aslında o süreçte kalori hesabı yapsan çok rahatlarsın. Kaloriyi aşmadan istediğini yiceksin. Bide sporunu da eksik etme bence.
İste az mi yicem.cok mu nasil.olacak nasil.bitecek atiyorum.pirinc pilavi ya da bulgur artik.yiyebilecek miyim. Yiyosam yanina ekmekte yiyeyim mi onlari ne edecem

İste az mi yicem.cok mu nasil.olacak nasil.bitecek atiyorum.pirinc pilavi ya da bulgur artik.yiyebilecek miyim. Yiyosam yanina ekmekte yiyeyim mi onlari ne edecem
Şimdi şöyle. Mesela canın pirinç pilavı yemek mi istedi ye o zaman. Ama az ye. Eğer çok yemek istiyorsan yine ye. Ama sonraki öğünü çok hafif ye. Bide gün içinde kalori hesabı yap birkaç ay. Sonra alışırsın.

FatSecret diye bir uygulama var. Çok seviyorum ben onu. Kalori hesabı yaptığım zamanlar çok kullanırdım. İstersen bi dene.

Selam kizlar. Bebeklerinize cok gecmis olsun, umarim hemen iyilesirler 😘
Biz bugun esimin bahcesine gittik, buraya cok bakamadim o yuzden. Sabah yine standart kahvaltimi yaptim, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 10 tane zeytin, domates, biber, karpuz. Bahcede fazlasiyla aycekirdegi yedim, bir de sucuk ekmek yaptik. Ama aksam gec saatte birsey yemedim ve biraz da yuruyus yaptim. Bir tane nektari, bir kase kadar da dut yedim. Bir de sekersiz turk kahvesi ictim. En cok sekersiz diyeti bozmadigima seviniyorum. Benim 21 gunum 1 haziranda dolacak. Tek ozledigim sey bitter cikolata 😊

Selam kızlar,
Kahvaltıyı yazmıştım
12:00 de sade Türk kahvesi 2 kayısı
14:30 yağsız tavada kendi yağıyla tavuk göğüs
Salata ayran 1 kase mercimek çorbası
16:00-17:15 arası dışarıda yürüyüş (nasıl iyi geldi sormayın)
18:00 bir kır pidesi
19:00 sütlü kahve
Evde dişini erken çıkarmaya çalışan bebeyle dolaşıyoruz sürekli kollarım çok ağrıyor. Bugün erken de olsa kanguruya koydum biraz rahatladı kollarım (aslında mamadusbabyden 0 ay -4 yaş arası ama doktor izin vermemişti ilk üç ay bu ay da sormayı unuttuk)
7000 i dışarıda olmak üzere 14000 adım şimdi biraz daha yürümeyi düşünüyorum
Su 3 lt bitti bir yarım litre daha içerim
Bi de bir komşu ile karşılaştım güzel zayıflamışsın dedi moral oldu :KK24:

Bugün menüm
Sabah
1 yumurta Omlet
3 zeytin
1tk ayva reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık

Ara
Şekerli Türk kahvesi