- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Olsun olsun her eksi candırEvet kilom fazla olduğundan ödemim hızlı gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun olsun her eksi candırEvet kilom fazla olduğundan ödemim hızlı gidiyor.
Sizde iyisinizdir sizde. Akşam 7den sonra bişey yemeyinMaşallah canım bu haftalar biz yerlerdeyiz sizlerden güzel haberler alalım InşAllah
İlla kiOlsun olsun her eksi candır
Canım kilo korumak vermekten kolay bence. Mesela bişeyi yemek istiyorsan yiceksin ama sonraki öğünü çok hafif atlatacaksın. Aslında o süreçte kalori hesabı yapsan çok rahatlarsın. Kaloriyi aşmadan istediğini yiceksin. Bide sporunu da eksik etme bence.Sabah:
Nestle knusper musli 1 kasE(sutle yiyoruk ben bu arada kimisi yogurtla yiyor musliyi)
3 kayisi
Ogle:
Domatesli aycekirdekli yulaf toplari(normalde lilalifin pakedini yiyorum bu sefer tarifini bulup kendim yaptim, buzluga kaldirdim kalani 6'li halde. Arada cikarip yerim
1 sekerli turk kahvem
Aksam:
6 misket kofteli sebzeli firin yemegi
1 corba kasesi yogurtlanmis brokoli
İzlenim:
En son baktiggimda sali gunu mu ne 55tim umarim 56 ya cikmamisimdir diycem ama cikmamjsimdir muhtemelen cunku yaglandigimda hissediyorum ben. Yarin tarti guzel bir rakam.gosterecek yuzde doksan.
Bu kofteli yemekle doydum mu doydum ama gercekten skinti zevk almamam. Esim yaninda pirinc pilavini da yedi e tabii ekmekte yedi simdi ustune tatli falan yiyor yani yiyorum ama haz almayacak sekilde yiyorum o beni skmaya basladi cidden.. oturupta gonul rahatliyla soyle yemegin yanina pirinc pilavi yemeyi cok ozledim. Ve sunu dusunuyorum kilo korumayi nasil basaricam temmuzla birlikte... Becerebilicek miyim, kilo nasil korunur hicbi sey bilmiyorum. Simdi bu sekilde yersem(ki yemem) kilo vermeye devam edicem. Eski yeme duzenine zaten donemem onda da kilo alirim. Nasil bir yol izlicem kilo nasil korunur onu bilmiyorumki...
İste az mi yicem.cok mu nasil.olacak nasil.bitecek atiyorum.pirinc pilavi ya da bulgur artik.yiyebilecek miyim. Yiyosam yanina ekmekte yiyeyim mi onlari ne edecemCanım kilo korumak vermekten kolay bence. Mesela bişeyi yemek istiyorsan yiceksin ama sonraki öğünü çok hafif atlatacaksın. Aslında o süreçte kalori hesabı yapsan çok rahatlarsın. Kaloriyi aşmadan istediğini yiceksin. Bide sporunu da eksik etme bence.
Şimdi şöyle. Mesela canın pirinç pilavı yemek mi istedi ye o zaman. Ama az ye. Eğer çok yemek istiyorsan yine ye. Ama sonraki öğünü çok hafif ye. Bide gün içinde kalori hesabı yap birkaç ay. Sonra alışırsın.İste az mi yicem.cok mu nasil.olacak nasil.bitecek atiyorum.pirinc pilavi ya da bulgur artik.yiyebilecek miyim. Yiyosam yanina ekmekte yiyeyim mi onlari ne edecem
FatSecret diye bir uygulama var. Çok seviyorum ben onu. Kalori hesabı yaptığım zamanlar çok kullanırdım. İstersen bi dene.İste az mi yicem.cok mu nasil.olacak nasil.bitecek atiyorum.pirinc pilavi ya da bulgur artik.yiyebilecek miyim. Yiyosam yanina ekmekte yiyeyim mi onlari ne edecem
Evet canim biliyorum tamam ona bi bakimFatSecret diye bir uygulama var. Çok seviyorum ben onu. Kalori hesabı yaptığım zamanlar çok kullanırdım. İstersen bi dene.
Teşekkür ederim canım sağol şimdi iyiyiz şükürEvet ben de oğluma erik verdiğimde o gün bir sürü kaka yaptı kıyamam. Çok geçmiş olsun.
Allaj kavustursun canimKızlar bende diyete devam ediyorum artık ailemi yolcu ettim coook güzel bi hafta geçti özlem giderdim doğasıysa yedim çok mutluyum yarın kilomu öğrenip kaldığım yerden daha da azimle devam edicem