canım gayet güzel
cok kibar sanırım karacanın da var buna benzer
kuzenm almıstı cok begenırım ben
ama zaten ıkı tane alınıyor
2.sinide jumbodan alırsın :)
evet birisi günlük diğeri misafirler için 2 takım alınıyor.. ama 2.takımı jumbodan alırsam bunları günlük olarak kullanmam gerekiyor ve jumbodakiler 1 milyardan aşağı değil.. bu takımı ben düz olarak söylüyorum 500 tl ye aldım (490 küsürdü sanırım) birde gidip 1 milyar küsüre jumbodan alırsam bunlar günlüğe kalacak.. ve günlük kullanmak için 500 tl lik çkb takımı almış olucam bu gereksiz bi masraf olmuş olacak.. keşke diyorum en baştan bunları almasaydım da gidip jumbodan alsaydım.. 2. günlük takımımıda normal sandıklı değilde çantalı olanlar varya 12 kişilik 100-150 tl giibi birşey emsanda öle bişe yapsaydım
evet birisi günlük diğeri misafirler için 2 takım alınıyor.. ama 2.takımı jumbodan alırsam bunları günlük olarak kullanmam gerekiyor ve jumbodakiler 1 milyardan aşağı değil.. bu takımı ben düz olarak söylüyorum 500 tl ye aldım (490 küsürdü sanırım) birde gidip 1 milyar küsüre jumbodan alırsam bunlar günlüğe kalacak.. ve günlük kullanmak için 500 tl lik çkb takımı almış olucam bu gereksiz bi masraf olmuş olacak.. keşke diyorum en baştan bunları almasaydım da gidip jumbodan alsaydım.. 2. günlük takımımıda normal sandıklı değilde çantalı olanlar varya 12 kişilik 100-150 tl giibi birşey emsanda öle bişe yapsaydım
o zaman canım bahsettiğin gibi bişey al
aceleye gerek yok
açgözlülük yapıp bastan bi sürü sey alıyoruz sonra
yenisini almak istesek yer yok
madem su anda boş bir harcama olcak hiç yapma
daha sonraa gene alırsın
Eveeet yaa sanki onlarlamı yaşlanıcam dimi ama? evleniyim hele bi.. 1 sene filan kullanır yenisini alırım doğru diosunBak şimdi mutlu oldum işte
jumbo kullanmadım fiyatından dolayı da kullanmayı düşünmüyorum. emsanın bir takımını aldım çoooooooookkkkkk memnunum emsan bu kadar reklamlara çıkmadan bilinmeden önce almıştım. emsanı kendimi bildim bileli biliyorum. annemin gelinlik tencere takımları emsan yani 30 yıl öncesi :)) ve hala kullanıyor çeliği süperr
ilk koyduğun resim çoook güzel ben çok beğendim. insanın çuvalla parası da olsa kaliteli bir ürünü bırakıp başka almasına anlam veremiyorum ( sizin için demedim genel itibarile böyle düşünüyorum)
hayırlısı olsau :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?