emsan çkb takımı

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
arkadaşlar 15 gün kadar önce emsandan mirage çatal kaşık bıçak takımını aldım.. şimdide jumbodakilere diktim gözümü (ne kadar aç gözlüyüm allahım:) sanki pişman olacak gibiyim... sizlerden aldığım çkb takımı hakkında fikirlerinizi bekliyorum...

Sizce nasıl??? :44:

Bence gayet şık bir çatal kaşık bıçak takımı; Jumbonunkilerde çok güzel oluoo aklın kalabilir haklısın bende bernardodan aldım jala jumbonunkileri beğenioum ama bana gereksiz pahalı geliyor..

evet jumbo gerçekten çok pahalı ama insanın aklının kalmaması da mümkün değil.. bu arada yorumun için çok teşekkürler.. sende güle güle kullan canım çkb takımını..

canım gayet güzel
cok kibar sanırım karacanın da var buna benzer
kuzenm almıstı cok begenırım ben
ama zaten ıkı tane alınıyor
2.sinide jumbodan alırsın :)

canım gayet güzel
cok kibar sanırım karacanın da var buna benzer
kuzenm almıstı cok begenırım ben
ama zaten ıkı tane alınıyor
2.sinide jumbodan alırsın :)

evet birisi günlük diğeri misafirler için 2 takım alınıyor.. ama 2.takımı jumbodan alırsam bunları günlük olarak kullanmam gerekiyor ve jumbodakiler 1 milyardan aşağı değil.. bu takımı ben düz olarak söylüyorum 500 tl ye aldım (490 küsürdü sanırım) birde gidip 1 milyar küsüre jumbodan alırsam bunlar günlüğe kalacak.. ve günlük kullanmak için 500 tl lik çkb takımı almış olucam bu gereksiz bi masraf olmuş olacak.. keşke diyorum en baştan bunları almasaydım da gidip jumbodan alsaydım.. 2. günlük takımımıda normal sandıklı değilde çantalı olanlar varya 12 kişilik 100-150 tl giibi birşey emsanda öle bişe yapsaydım

o zaman canım bahsettiğin gibi bişey al
aceleye gerek yok
açgözlülük yapıp bastan bi sürü sey alıyoruz sonra
yenisini almak istesek yer yok
madem su anda boş bir harcama olcak hiç yapma
daha sonraa gene alırsın

ben müsafir için hisardan aldım ama günlük için jumbodan alıcam çünlü okudğum yorumlara göre günlük için kaliteli olanlardan alın diyorlar sürekli kullanıldığı, makinaya atıldığı için kullanışlı sağlam bişey olmasını söylüyorlar yinede sen bilirsin

Eveeet yaa sanki onlarlamı yaşlanıcam dimi ama? evleniyim hele bi.. 1 sene filan kullanır yenisini alırım doğru diosun Bak şimdi mutlu oldum işte

Eveeet yaa sanki onlarlamı yaşlanıcam dimi ama? evleniyim hele bi.. 1 sene filan kullanır yenisini alırım doğru diosun Bak şimdi mutlu oldum işte

tabıkıde canımm
bizler aç gözlülül yapıyoruzz
sonrada bi sürü extra seyden dolayıı
begendıgımız seylerı alamıyoruzz
inan evlendim 2 sene oldu su andaki zevkim cok farklı
ama daha 2 sene oldu hangi birini değiştireyim hepsi yeni :)
hıc takma

Arkadaşlar Bugün itibariyle artık benim böyle bir çatal kaşık bıçak takımım yok BABAM GİDİP İPTAL ETTİRMİŞ GEREKÇESİDE BENİM KARARSIZLIĞIM.. İYİCE DÜŞÜN TAŞIN ÖYLE AL İÇİNE SİNENİ AL BEN SENLE UĞRAŞAMAM SONRA GİDİP BİR TAKIMDA JUMBODAN İSTİCEKSİN SENİ BİLİYORUM BEN DEDİ (NASILDA ÇÖZMÜŞ KIZINI)ASLINDA RAHATLAMADIM DESEM YALAN OLUR ŞİMDİDE SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALMADAN GİDİP ALMICAM JUMBODA BEĞENDİĞİM ÇKB TAKIMININ RESMİNİ KOYUCAM BAKALIM SİZ NE DİCEKSİNİZ..

İŞTE AŞIK OLDUĞUM ÇKB TAKIMI KIZLAR SİZCE NASIL??

ANNEM BU TAKIMIN SAPLARINDAN DOLAYI VE KAŞIĞININ TAM YUVARLAK OLUŞUNDAN DOLAYI KULLANIŞSIZ OLACAĞINI SÖYLÜYOR.. SİZİN FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM.. BİRDE BU TAKIMI KULLANAN VAR MI ?? VARSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM..

jumbo kullanmadım fiyatından dolayı da kullanmayı düşünmüyorum. emsanın bir takımını aldım çoooooooookkkkkk memnunum emsan bu kadar reklamlara çıkmadan bilinmeden önce almıştım. emsanı kendimi bildim bileli biliyorum. annemin gelinlik tencere takımları emsan yani 30 yıl öncesi :)) ve hala kullanıyor çeliği süperr
ilk koyduğun resim çoook güzel ben çok beğendim. insanın çuvalla parası da olsa kaliteli bir ürünü bırakıp başka almasına anlam veremiyorum ( sizin için demedim genel itibarile böyle düşünüyorum)
hayırlısı olsau :))

Evet aslında yorumun çok doğru.. dediğin gibi benimde annemin çeyizinden kalma 20-25 yıllık tencereleri var emsan ve yemekleri sürekli onda yapıyor bulaşık makinesinde yıkıyor gören 2-3 yıllık tencere der o denli yeni duruyor ve çok memnun.. 1800 lira jumbonun bu takımı.. ilk resimdeki emsan olanda 500 tl.. aslına bakarsan emsanın kalitesine kesinlikle güvenim sonsuz ama yaklaşık 1 1.5 yıldır jumbonun bu takımını sayıklıyorum çok hoşuma gidiyor.. Bi yandanda 1800 lira bir çatal kaşık bıçağa çok mu acaba diyorum.. wallahi kararsız kaldım.. aslında ilk resimdeki emsan çkb setini çok beğenerek sipariş vermiştim sonra aklıma bu çkb takıldı.. 1800tl sanki çok gereksiz fazla bi rakam dimi???

asgari ücret alan birinin 2.5 aylık maaşı öğretmenlerin ve bi çok devlet memurunun da maaşından daha fazla
pahalı ya da gerekli olup olamdığına siz karar verin takdir sizin

canım fiyat konusunda bişey diyemem tercih meselesi
ama gösterdıgın model banada kullanışlı gelmedi
iyi dşün öyle karar ver
baska modellerde bak bence

iyi dşün öyle karar ver

iyi dşün öyle karar ver

Emsan çkb takımı yazısını görünce bende geldim konuya
Günlük olarak emsan almaya karar verdim sade bir modelini.
Tencerelerimi de emsan dan aldım kalitesinden emin olduğmuz kullandığımız için.
Burada çkb dan da memnun musunuz diye soracaktım ama sizde çeyizlik olarak alıp değiştirmişsiniz :)
Jumbonun kalitesi elbette tartışılmaz halamın çeyizlik takımları jumbo hala pırıl pırıllar
Bizimki de ar yıldız onlar da öyle
Eklediğiniz takımı kendim tercih etmezdim ama sizin uzun zamandır içinize sinmiş başka takım beğenmekte güçlük çekiyorsanız alın tabiki.

Çevremde kime gösterdiysem çok beğeniyor fakat fiyatı duyanlar çok gereksiz bence alma sırf markası jumbo diye 1800 lira.. emin ol emsan da jumbodan aşağı değil diyor herkez.. Bilemiyorum yaa :44:

canım ıkı moelde cok guzel ama jumbonunkı kullanıslı degıl bana gorede, cunku sap kısımları cok ınce nasıl tutulacak, hemde 1800 tl cok pahalı degıl mı? benım tencere ve çatal kasık bıcak takımım yıllar oncesınden alındı ben 6,7yaslarındayken ve bms markası, ben bı takımda emsanda alacagım bırı mısafıre bırı gunluk. emsan hem kalıtelı hemde fıyat olarak daha uygun. jumbo sececegım ılla dıyorsan bence baska modellere bak kullanıslı bır sey sec, tabı karar verecek gene sensın, cok begendım dıyorsan bır sey dıyemem. sımdıden gule gule kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…