emsan çkb takımı

canım ben annene katılıcam aynı sebeplerden o kadar yuvarlak kaşıkla aığz ilişkisini düşününce ve sap konusuda cidden çok ince biraz ele oturması için bundan biraz daha enli olmalı sanki emsan takımında çok hoşmuş ama iade etmişsin bence iyi düşün kararını ver

Arkadaşlar kararımı verdim ve bayrama girmeden önce gittim tekrardan aldım emsan mirage çkb takımını jumbodan vaz geçtim.. fikirleriniz için teşekkürler..

Arkadaşlar kararımı verdim ve bayrama girmeden önce gittim tekrardan aldım emsan mirage çkb takımını jumbodan vaz geçtim.. fikirleriniz için teşekkürler..

canım çatal kaşık takımın çok güzel, bende bundan almayı düşünüyorum, netten baktım çok beğendim, birde canlısını göreyim karar vercem, sen kullanmaya başladın mı, memnun musun. kaşıkları çok küçük gibi görünüyor, öylemi?

emsan çatal kaşık takımımı bugün aldım, bu modeli netten beğenerek gitmiştim fakat orada başka bir model gördüm ve bayıldım resmen, hemen aldım. güzel günlerde kullanırız inşallah

emsan çatal kaşık takımımı bugün aldım, bu modeli netten beğenerek gitmiştim fakat orada başka bir model gördüm ve bayıldım resmen, hemen aldım. güzel günlerde kullanırız inşallah

Ben de bu takımı beğenmiştim. Tekli olarak satılıyor mu acaba? Günlüğe bu takımı almayı düşünüyorum. Herşeyi alamamak için. Ama internette 300 TL civarı vardı.

Ben de bu takımı beğenmiştim. Tekli olarak satılıyor mu acaba? Günlüğe bu takımı almayı düşünüyorum. Herşeyi alamamak için. Ama internette 300 TL civarı vardı.

gunluk içinde dusunulebılır ancak ben bu modelı almadım, baska bır model aldım, bunu canlı gorunce pek begenmedım, aldıgımın adınıda unuttum cok zarıf duruyordu bayıldım resmen ama sanırım bunların duzıne halınde olanı yok, ben 440 a aldım

Evet 300 TL yokmuş. Ben hayal etmişim heralde

emsan mirage benim en çok beğendiğim zaten başka doğru dürüst de çok abartılı bütün markalar hem fiyatı da uygun inşallah ben de alırım ...

Aldığın ürünü güle güle kullan canım inşallah sorun yaşamazsın. Bende araştırırken emsana bakmıştım sonuçta yılların markası diyordum fakat emsan markasını karaca almış kendi ürünlerinde olduğu gibi emsan ürünlerinide çinden getirip satıyormuş.

İşyerindeki arkadaşlarımdan iki kişi emsandan almışlardı.Ürünleri bir yıl geçmeden paslandı. Sonradan araştırdığımda bu bilgiye ulaştım açıkçası çin malı olunca böyle sorunlar yaşamak kaçınılmaz oluyor. Ne gerek var dünya para verip almaya dediğimiz markalar bir ömür boyu bize hizmet ediyor. Ayrıca ben jumbodan 12 kişilik günlük takımı aldım. 7600 model 550 tl ye hemde 12 taksitle. Kaliteli markalarında ekonomik ürünleri olabiliyor iyi araştırmak gerekli diye düşünüyorum.

ben emsanda aldım ckb takımımı karaca shop tan aldım dedıgın gıbı karaca satın almıs olabılır. ama kalıtelıydı baya ınsallah sorun yasamam.

ben emsanda aldım ckb takımımı karaca shop tan aldım dedıgın gıbı karaca satın almıs olabılır. ama kalıtelıydı baya ınsallah sorun yasamam.

merhaba aysecolluoglu inşallah sende sorun yaşamazsın ama forumdaki karaca, schafer, emsan konularını okursan göreceksin çoğunluğu inşallah benim ürünlerimde sorun çıkmaz diye bitiriyor yorumunu yani bu ürünler sürekli sorun çıkartıyor ve korkulu rüya görmene sebep oluyor. Kendi adıma söyleyebilirim ben evime çin malı birşey almam hem sağlık açısından da sorun yaşanabileceğini düşünüyorum.

İş arkadaşlarımızla bir restauranta gitmiştik. Masadaki ürünler schafer dı. Bir arkadaşımız gayri ihtiyari masada olan kaşıklarını peçeteye sildi. İnan gözümle görmesem inanmazdım kağıt peçete gri oldu kaşığın bütün rengi peçeteye geçmiş üzerindeki cila ne ise evime aldığımda her gün bizim vücudumuza girecekti. Ayrıca çocuklarımıza da bu çatal kaşıklarla yemek yediriyoruz.

ben almadan once hıc olumsu zoyurm gormemıstım bızım ve kayınvalıdemın evındede emsan ckt takımı var yılların urunu tencerelerde aynı sekılde ona guvenıp aldım, sanmıyorum oyle bır sorun yasayacagımı yasarsamda ne yapayım dunyanın sonu degılya ckb takımı alt tarafı.

Selam
sanırım seninle zevklerimiz aynı..o jumbonun takımını bundan bir yıl önce gorup aşık olmuştum. ama gereksiz pahalı. şimdi de çatal kaşık takımı alacagım ama çok kararsızım. gecen gün emsan mirage i alıyordum ki pasta çatalı normalden biraz ufak gibi geldi , oyuncak gibi sanki..sen almışssın , sence nasıl , kullanırken rahat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…