Arkadaşlar Bugün itibariyle artık benim böyle bir çatal kaşık bıçak takımım yok BABAM GİDİP İPTAL ETTİRMİŞ GEREKÇESİDE BENİM KARARSIZLIĞIM.. İYİCE DÜŞÜN TAŞIN ÖYLE AL İÇİNE SİNENİ AL BEN SENLE UĞRAŞAMAM SONRA GİDİP BİR TAKIMDA JUMBODAN İSTİCEKSİN SENİ BİLİYORUM BEN DEDİ (NASILDA ÇÖZMÜŞ KIZINI)ASLINDA RAHATLAMADIM DESEM YALAN OLUR
ŞİMDİDE SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALMADAN GİDİP ALMICAM JUMBODA BEĞENDİĞİM ÇKB TAKIMININ RESMİNİ KOYUCAM BAKALIM SİZ NE DİCEKSİNİZ..
Eki Görüntüle 279922 Eki Görüntüle 279923 İŞTE AŞIK OLDUĞUM ÇKB TAKIMI KIZLAR SİZCE NASIL??
ANNEM BU TAKIMIN SAPLARINDAN DOLAYI VE KAŞIĞININ TAM YUVARLAK OLUŞUNDAN DOLAYI KULLANIŞSIZ OLACAĞINI SÖYLÜYOR.. SİZİN FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM.. BİRDE BU TAKIMI KULLANAN VAR MI ?? VARSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM..
canım ben annene katılıcam aynı sebeplerden o kadar yuvarlak kaşıkla aığz ilişkisini düşününce ve sap konusuda cidden çok ince biraz ele oturması için bundan biraz daha enli olmalı sanki emsan takımında çok hoşmuş ama iade etmişsin bence iyi düşün kararını ver