- Konu Sahibi papatya prenses
Madem yemeğini hazırlayıp kocanı beliyorsun, eşin de annesine uğradıktan sonra sofra kurulu sen hazırlanmış bir halde görüyor ve annem hazırlamış yemek hadi yukarı çıkalım diyebiliyorsa benim de ona cevabım, bunlar yemek değilmi, ben yemek hazırlamamış gibi mi görünüyorum olurdu....
Ama bu 2. ısarda olurdu.. ılk ısrarda eşime ama ben de yemek hazırladım koccım, hem ben seninle başbaşa yemek istiyorum,tatlyı da yatakta hazırladım deyip göz kırpardım...
Haaa koca ana kuzusumu karısının aslanı mı o zaman belli olurdu..
Yaa karıcım tamam ama yemği anelerde yiyelim tatlıyı eve gelince burda yeriz diyosa arada kalmış korkak kedi olmaktan öteye gidememiş bir kocan var demektir. O zaman anası yemeğini yedirir belki ama karısından tatlıyı zor yer bence....
Dediğim gibi eşler birbirine karşı açık olalı, ve aileerine karşı da açık olmalı...
Eşinle konuş.. Evet bazı günler beraber yiyelim, ama bazı günler de evimde seninle başbaşa yemek yeek istiyorum, kendi evimde yemek pişirmek istiyorum de....
Aman kayınvalidem kırılmasın, aman kocam yanlış anlamasın diye ömür geçmez....
Kimseyi kırmadan ama açık açık kendi isteklerini söyle ve uygula
Ama bu 2. ısarda olurdu.. ılk ısrarda eşime ama ben de yemek hazırladım koccım, hem ben seninle başbaşa yemek istiyorum,tatlyı da yatakta hazırladım deyip göz kırpardım...
Haaa koca ana kuzusumu karısının aslanı mı o zaman belli olurdu..
Yaa karıcım tamam ama yemği anelerde yiyelim tatlıyı eve gelince burda yeriz diyosa arada kalmış korkak kedi olmaktan öteye gidememiş bir kocan var demektir. O zaman anası yemeğini yedirir belki ama karısından tatlıyı zor yer bence....
Dediğim gibi eşler birbirine karşı açık olalı, ve aileerine karşı da açık olmalı...
Eşinle konuş.. Evet bazı günler beraber yiyelim, ama bazı günler de evimde seninle başbaşa yemek yeek istiyorum, kendi evimde yemek pişirmek istiyorum de....
Aman kayınvalidem kırılmasın, aman kocam yanlış anlamasın diye ömür geçmez....
Kimseyi kırmadan ama açık açık kendi isteklerini söyle ve uygula