Vallaha böyle dib dibe oturdugun vakit bu tür sorunlarin olacagi kacinilmaz arkadasim.
Konus tabiki esinle ama ben bir faydasi olacagini sanmiyorum, belki bir gün tamam haklisin der ertesi gün yine Annesinin israrlarina dayanamayip hadi asaga iniyoruz diye emirvaki yapar sana.
Keske böyle ayni apartmanda oturmayi kabul etmeseydin! Esinin ailesi ne kadarda iyi olursa olsun, illaki bir sözlerinden bir davranislarindan iyi niyetlide olsa nem kapacaksin.
Tabikide kayinvaliden daha anlayisli olabilir, bunlar yeni evli, bas basa olmak ister, evinde yemek icmek ister diye düsünmeli, lakin bu konuda anlayis sahibi insan malesef cok azinlikta.
Belkide zamanla bu konu rayina oturacak, henüz cok yeni evlisin, nasilki sen onun ailesine alismaya evlilige adapte olmaya calisiyorsan, onlarda kayinvalide kayinpeder olmanin heyecanini yasiyor, gelinlerini ogullarini yanlarinda istiyor, yeni bir durum oldugu icin hevesliler....
Suan en güzelimi yemek yapmadan evvel sen kaynanana sor, Anne bugün ne yapiyorsun? Veya Anne ben bugün sunlari sunlari yapicam siz gelin, veya Anne bugün evde yicez, siz kendinize göre yapin.....ondan evvel sen davran, hem böylelikle esinle aranda tatsizlik cikmaz hemde yaptigin hazirliklar bosa gitmez.
En önemlisi bu konuyu tartisma konusu yapip kendini yipratma.