Emlakçı tarafından dolandırıldık !

Kadından 4 bin almış kadın gariban bir kadın kocası yok anası babası yanındaymış. Ondan 4 diğerlerinden 13 şerefsiz yemiş hepsini. Bırakmıyacağız peşini o kadar kolay değil.

Ev bizde halen ama seri dolandırıcılık yapmış adi herif. Kiracıya da biraz süre verip sonra bakıcaz.

Her evin aidatı vardır eminim söylenmiştir öyle kurumsal firma çalışanı kesinlikle atlamaz bunu her eğitimde en ufak detayı bile söyleyin denir sürekli, benim müşterimle oldu hizmet bedeline fatura isterseniz kdv doğar yani +kdv vermeniz gerekir dedim kira 5000 dolardı Ada'm çıkardı hesap mak. Hesapladı rakamı söyledi vs hatta elimde yazı var yazdım her şeyi imzalattın kira depozit aidat kdv vs okudum hemde onda evrak bende resmi var kontrat günü hayır bana kdv denmedi dedi Ada'm o kadar ısrarlıkı söylüyoruz hesaplarınız vs diye kağıdı çıkaralım bakalım dedik baktık yazı olduğu halde hayır bilmiyordum kdv tutarı nedir dedi, yani bi durumu bilmeden kimseyi karalamayın lütfen

Geçtiğimiz Perşembe karşı taraf ile beraber delilleri toplayıp karakola gittik. Emlakçıyı da çağırdı polis ama gelmedi. Akşam 9'a kadar bekledik gelmedi adam. Ve vardiya değişti o bizi dinleyen amir gitti nöbetçi polisler geldi onlar da konuyu anlamadı ( zaten anlaşılacak gibi değil saçma sapan )

Biz de onlara şikayet etmeden geri döndük, dönerken bu emlakçının patronu aradı. Etmeyin aman yapmayın yalvar yakar. Biz de maduriyetimiz giderilecek üç gün vaktiniz var dedik. Dün karşı tarafın 13.500'nü vermişler ancak evimizdeki kadın ağız değiştirdi. Yasalar benden yana, elimde sahte de olsa sözleşme var çıkmam demeye getiriyor. O ilk gün merhamet ettiğimiz ağlayan kadın gitti yerine başka bir kadın geldi.

Yarın savcılığa gideceğim. Kadını da polis ile çıkartacağım evden. Avukat tutup danışamam maddi olarak imkanımız yok, maddi manevi aldatıldık. Çok sinirim bozuluyor. Haspama iki ev gezdirmişler beğenmemiş ! Tamam o da madur anlıyorum ama şu an evim gasp ediliyor ne satabiliyorum ne içeri girebiliyorum çıldırıcam !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…