bu tür şeylerde zamanlamalar önemli
zaman kaybetmeyin
biran önce avukata danışın
bizim bir çalışanın evini otobüslerin bile üstünde reklamı olan büyük bir emlak şirketi evini kiraya verdi... önceki kiracısından bayan memnundu aidatını da kirasını da ödüyor diye (5-6 yıl oturdular)... yine aynı yere verdi emlakçıya... kiraya verdikleri kişiye aidattan bahsetmemişler kadın çok uğpraştı emlak şirketini arıyor emlakçılar biz uyardık biz uyarımızı yaptık diyor adam şirket zaten bizim tanıdık çalışıyor o bana 300 TL aidattan bahsetmedi tek kuruş vermem dedi... kadın evden çıkarmak 3-4 ay uğraştı adamdan emlak şirketi para almış adam son kirasını ödemedi 6 ay kaldı 4 kira ödedi... emlak şirketi kurumsal olmasa da güvenmeyin...
ve kadına avukat eğer sözleşme de yazmasaydı aidat biz şuan hala uğraşırdık demiş ki kadın 2.ayda mahkemeye verdi(site yönetimi kadını aidat ödemedi diye mahkemey verince kadın mahkemeye verdi) yine de 4 ay uğraştı ve adam faturaları ödemediği için faturaları da ödedi kadın faturaları ödemeyeceğim benim üstüme değil dedi elektrik idaresi sizin üstünüze görülmüyor borç adamın üstüne ama borç o evde yapıldğı için almak zorundayız ödemezseniz elektrik bağlatamazsınız dediler kadın ödedi elektrik su 300-400 TL tutmuş
adam evi boşalttığında hala mahkeme devam ediyordu ve adam avukatın baskısından bıraktı ama faturalarını bir güzel ödediler aidatlarını ödediler sonra kadın adamdan parayı aldılar mı bilmiyorum ama kadın herşeyi ödedi... avukata ilk danıştıklarında avukat zaman kaybederseniz daha zorlaşır demişti (avukat arkadaşı ve sadece mahkeme harçlarını verdi avukat para almak için söylemedi yani)