- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Sevgili k
Konu sahibi
Bende dediğiniz bölgeden bir emlakçıdan ev kiraladım
Benim kiraladığım ev içinde yarın öbür gün satılacak dendi
Ve bende ev sahibini görmedim tanımadım
Belki de kiracınız benimdir
Eviniz bir artı bir miydi
Siz en fazla kiraciyi cikarmakla ugrasirsiniz ama diger adamin da ciddi bir parasi gitmis. Umarim adalet yerini bulur.
Karşı taraf ne dedi peki o 13.500 bine.onlar da şok olmuştur
Sevgili k
Konu sahibi
Bende dediğiniz bölgeden bir emlakçıdan ev kiraladım
Benim kiraladığım ev içinde yarın öbür gün satılacak dendi
Ve bende ev sahibini görmedim tanımadım
Belki de kiracınız benimdir
Eviniz bir artı bir miydi
işte bu yüzden gerçekten işini düzgün yapan bir danışmanı olsaydı cayma akçesi yapmadan parayı göndermezdi ayrıca para da sizin hesabınıza yatardı"Biz bir aydır evi alamadık kredi çıkmadı diye zaten mahçup olduk telafi için gönderdik size de hak verdik" dediler. Toplamda üç kere almış artık sonuncu da anlamışlar bir bit yeniği olduğunu onlar da.
Bakin buna benzer birsey basimiza geldi ve biz 1 yil cikaramadik evden .Kanun yasa kiracinin yaninda her ne kadar magdur olsaniz da bunu cozmek zaman aliyor.Sirf bu yuzden 1 yil kendim kirada oturmak zorunda kaldim dusunebiliyormusun.Esimin basi belaya girmesin diye cok ugrastim yoksa ne yapar ne eder cikartirdi.O yüzden kiraya vermek icin asla mülk almam.Son oldu o evi de sattik zaten daha sonra.Yani diyeceğim o ki cok pis bir tezgaha dusmussunuz emlakci bu durumu cok iyi biliyor ki rahatca tezgahi kurmus.Allah yardimciniz olsun bize yarin durumu bildirin lutfen umarim çözersiniz kolaylikla
Cnm bizde kira sözleşmesi yoktu bir nevi isgal etti evi.Kirada vermedi sonrasinda yine kanunen cikaramadik zaten...kendi cikti gitti oyle kurtulduk.O donem arastirmistik bi arkadasin tanidigi 2 yil cikaramamis kiraciyi kirada vermemis adam.Yani illa ki çözülüyor ama sinir harbi yasatiyor insana siz de dolandırıcılık ta var belki kolay cozulurÇok kötü olmuş size de çok geçmiş olsun. Tapu elimizde ama tabii bakalım bir işe yarayacak mı ? Elbette bilgi vericem çok teşekkür ederim ilginiz için.
neden ev sahıbı ıle tanışmadan evi kiraladınız ?
Çok acil taşınmam gerekiyordu
Ben taşındıktan 1 hafta sonra ev satıldı
çok büyük risk
Bu hafta tanışacağım :)
Kontrata güvendim aslında.
1 yıl çıkaramazlar beni bir sorun olsa bile kiram depozitom her şeyim yazıyor.
satılan kişi ile mi yaptınız eski mal sahibi ile mi?
eski ise çıkarırlar kontratınızı yenilemeniz lazım, ayrıca şu anda kanunlar değişti 1 yıl beklemesine gerek yok 15 gün önceden ihbar ederek iki tarafta sözleşmeyi fesh edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?