- 10 Mayıs 2014
- 3.405
- 7.015
- 358
- Konu Sahibi Aycan111111
-
Merhaba hanımlar öncelikle şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kayınvalidem okumuş kendi dükkanı olan ve oldukça maddi durumları iyi olan bir aile (bize hiç bir katkıları yok tabi) Neyse ben olaya geliyim ben bir devlet dairesinde çalışıyorum ve çok yoğun bir işim var eşim bir süre işsiz kaldı o süreç içerisinde eşim evde 3 yaşında oğluma baktı kayınvalidemin umuru bile olmadı.Olayların en başı aslında oğlumun doğmasıyla başladı oğlum doğunca ben bakamam dükkanım var dedi çekildi bu yaşına kadar annem baktı ve hala annem bakıyor sonrasında uygunsuz uygunsuz saatlerde akşam saat 10 da falan gelmeye başladı çocuk tam uyurken aman uyansın bi sevelim sonra tekrar uyur deyip çocuğu uyandırmalar sonra eşimi arayıp pazar kahvaltıya sizdeyiz demeler bende bir gün pazar günün bizim ailemize ait bir gün olduğunu ve ailecek vakit geçirdiğimiz tek gün olduğunu başka gün hariç hergün benim bilgim dahilinde plan yapabileceğimizi belirttim ve benim le 1 ay hiç konuşmadı sonra tekrar eşime haber verip akşam size geleceğiz demeler başladı hatta bir gün eşim bana söylemeyi unutup tamda bizde gezmeye giderken karşılaştık ay nereye diye bende gezmeye dedim aaa bizde size geliyorduk dedi bende dedim haber verseydiniz ben oğluma haber verdim dedi bende senin oğlun bu evin hanımı değil ben evin hanımıyım ama isterseniz siz geçin oturun dedim eşime de annenleri al içeriye ağırla hayatım planınız bozulmasın dedim ve yine küstü baya konuşmadı.Ama bu süreç içerisinde eşim hep bana destek hep haklısın dedi ve benim yanımda oldu.En son olayda dün oldu oğluna ay biz oğlanı çok özlüyoruz valla bir akşam gelip alıcam onu gezdiricem sonrada ben de yatsın demiş eşimde sorarız bakalım demiş eşimde yazık bana mahçuphane bir halde annem böyle böyle dedi dedi bende asla olmaz alsınlar gezdirsinler ama yatılı asla dedim sen bilirsin dedi yazık. Ben kayınvalideme benden izin almasını yada izni geçtim bunları bana söylemesini nasıl izah edebilirim ben 26 yaşındayım ama o çocuk ben anne olduk çıktık.
maşallah bıkmadan usanmadan çizgiyi aşmadan pat pat cevapları vermişsiniz aynı tavırla çocuğun kalamayacağını da söylersiniz siz bence ..destekliyorum sizi.ama kapıma gelen misafiri asla sizin gibi karşılayamam bir ayar lazım sizede..Merhaba hanımlar öncelikle şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kayınvalidem okumuş kendi dükkanı olan ve oldukça maddi durumları iyi olan bir aile (bize hiç bir katkıları yok tabi) Neyse ben olaya geliyim ben bir devlet dairesinde çalışıyorum ve çok yoğun bir işim var eşim bir süre işsiz kaldı o süreç içerisinde eşim evde 3 yaşında oğluma baktı kayınvalidemin umuru bile olmadı.Olayların en başı aslında oğlumun doğmasıyla başladı oğlum doğunca ben bakamam dükkanım var dedi çekildi bu yaşına kadar annem baktı ve hala annem bakıyor sonrasında uygunsuz uygunsuz saatlerde akşam saat 10 da falan gelmeye başladı çocuk tam uyurken aman uyansın bi sevelim sonra tekrar uyur deyip çocuğu uyandırmalar sonra eşimi arayıp pazar kahvaltıya sizdeyiz demeler bende bir gün pazar günün bizim ailemize ait bir gün olduğunu ve ailecek vakit geçirdiğimiz tek gün olduğunu başka gün hariç hergün benim bilgim dahilinde plan yapabileceğimizi belirttim ve benim le 1 ay hiç konuşmadı sonra tekrar eşime haber verip akşam size geleceğiz demeler başladı hatta bir gün eşim bana söylemeyi unutup tamda bizde gezmeye giderken karşılaştık ay nereye diye bende gezmeye dedim aaa bizde size geliyorduk dedi bende dedim haber verseydiniz ben oğluma haber verdim dedi bende senin oğlun bu evin hanımı değil ben evin hanımıyım ama isterseniz siz geçin oturun dedim eşime de annenleri al içeriye ağırla hayatım planınız bozulmasın dedim ve yine küstü baya konuşmadı.Ama bu süreç içerisinde eşim hep bana destek hep haklısın dedi ve benim yanımda oldu.En son olayda dün oldu oğluna ay biz oğlanı çok özlüyoruz valla bir akşam gelip alıcam onu gezdiricem sonrada ben de yatsın demiş eşimde sorarız bakalım demiş eşimde yazık bana mahçuphane bir halde annem böyle böyle dedi dedi bende asla olmaz alsınlar gezdirsinler ama yatılı asla dedim sen bilirsin dedi yazık. Ben kayınvalideme benden izin almasını yada izni geçtim bunları bana söylemesini nasıl izah edebilirim ben 26 yaşındayım ama o çocuk ben anne olduk çıktık.
Emin ol 5 Yıldır hep aynı şeyi yapıyor ve elim her seferinde cereceme sorayım diyor sonra bazı zaman sormayı unutuyor bazı zaman bıkıyor benm uyarmadan adam arada kalıyorKayınvalidenin malı mülkü kendini ilgilendirir, kimse kimseye para vermek zorunda değil. Aynı zamanda çocuğa da bakmak zorunda değil. Herkesin bir hayatı var. Anladığım kadarıyla sizi aramamasını siz yok sayması olarak görüyorsunuz. Başkası olsa tamam derdim ama sonuçta oğlunu arıyormuş. Eşin de senin yanındaymış. Annesi geleceğiz deyince ben bir ecemcerene sorayım müsait mi diyor mu eşiniz? Eğer diyorsa size sorduğunda müsait değilseniz, söylesin annesine. Benim eşimin annesini geçtim, abisinin karısı bile durmadan eşimi arardı. Ya sen kadınsın birde abisinin karısısın ne diye eşimi arıyorsun durmadan artık ben varım ve bu evin hanımıyım müsaitmiyim değilmiyim beni araman lazımdı. Eşime söyledim eşimde onları uyardı bu konularda cohoclatemilk i arayın ben bilmem planı varmı müsaitmi dedi. Bunu sen değil eşin izah edebilir. Ama kv anlamıyorsa, eşin buyrun demeden önce ecemcerene sormam lazım desin. Bir sorar iki sorar sonunda bıkar herhalde.
ki Olayların ayrıntısını bilmediğin için bu şekilde ön yargılı davranman doğru eşimle zaten sorunlu bir evliliğimiz vardı sürekli eşim içki tüketen biriydi ve 1yılda 60 bin tl yerken içerken tüketti ben annemin evine gittim ve Boşanma kararı aldım o süreç içerisinde bile kayınvalidem naptınız ne oluyo size demedi oğlum 3 Yaşında toplamda 10 defa net 24 saat görüşmüşlükleri yok şimdi artık oyun zamanı geldi at oyun topuna oynasın kendi kendine dönemi geldi torun sevgileri geldiTamam maddi sıkıntı çekmişsin,destek olmamışlar.Belki eşin gidip halini söyleseydi destek olurlardı.Kimse kimseye durduk yere geleyim destek olayım demez.Hadi o konuda sıkıntı çektin el uzatmalarını bekledin olmadı.Ama bunun hıncını bu şekilde alamazsın.Sen eşinle çocuğunla bir ailesin.İyi günü de kötü günüde siz göğüsleyeceksiniz.İster çalışsın ister çalışmasın,kayınvalide ve annelerin çocuk bakmayı istememe hakları var.Yapamayacğını düşünür,çocuğun sorumluluğunu alamayacağını düşünür bakmaz.Bu da suç değil.
Kayınvaliden yılın her pazarı size gelmek istiyorsa tepkinde haklısın.Ama anne babalar,evlatlarını torunlarını görmek isteyebilir,özleyebilir.Arayıp gelmek isteyebilir.Onlar el değil,misafir değil.Hee süreklilik arz eden bir durum olur anlarım.Kapına kadar gelmiş bir insanı,hem de eşin hatalıyken,sana söylemeyi unutmuşken kapıdan bir büyüğü çevirmek ne kadar doğru.Hem de öyle bir üslupla.Seni aramamış eşini aramış.Valla kadın korkmuştur aramaya.Sen açık konuşmakla,düstursuz konuşmayı birbirine karıştımışsın.
Sonuçta eşinin annesi.Bugün sana para vermiyordur ama yarın bırakacağı miras sizin olacak.O mirası yerken vicdanı rahat yemek var.Eşini de çok pasifize etmişsin.Arada kalmış.
Inanın bu durumda 177293939 defa karşılaşınca sistem kalmıyor insanda ayarda kalmıyormaşallah bıkmadan usanmadan çizgiyi aşmadan pat pat cevapları vermişsiniz aynı tavırla çocuğun kalamayacağını da söylersiniz siz bence ..destekliyorum sizi.ama kapıma gelen misafiri asla sizin gibi karşılayamam bir ayar lazım sizede..
Yok sadece bunlarda değil hep emir vaki tavırlı ben Zatn haftaiçi topuklu ve resmi giyindiğim için evde hemen atarım klasik kıyafetleri giyerim eşortmanları 3 defa uyardı ev dede klasik giyin makyaj yap güzel görün diye çünkü ben onu daha makyajsız ve eteksiz topuklu ayakkabısız hiç görmedim o aslında hep kendi gibi bir gelin istiyor kendi çizdiği profile uygun ben ağzımla kuş tutsamda yaranamam benm de artık böyle bir çabam yokKvniz maddi yardımda bulunup çocuğunuza da baksaymış çok güzel anlaşabilecekmişsiniz. Hatayı tamamen kvde buldum!!!
Canım tabiy
ki Olayların ayrıntısını bilmediğin için bu şekilde ön yargılı davranman doğru eşimle zaten sorunlu bir evliliğimiz vardı sürekli eşim içki tüketen biriydi ve 1yılda 60 bin tl yerken içerken tüketti ben annemin evine gittim ve Boşanma kararı aldım o süreç içerisinde bile kayınvalidem naptınız ne oluyo size demedi oğlum 3 Yaşında toplamda 10 defa net 24 saat görüşmüşlükleri yok şimdi artık oyun zamanı geldi at oyun topuna oynasın kendi kendine dönemi geldi torun sevgileri geldi
Inanın bu durumda 177293939 defa karşılaşınca sistem kalmıyor insanda ayarda kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?