- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
- Konu Sahibi Aycan111111
-
Merhaba hanımlar öncelikle şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kayınvalidem okumuş kendi dükkanı olan ve oldukça maddi durumları iyi olan bir aile (bize hiç bir katkıları yok tabi) Neyse ben olaya geliyim ben bir devlet dairesinde çalışıyorum ve çok yoğun bir işim var eşim bir süre işsiz kaldı o süreç içerisinde eşim evde 3 yaşında oğluma baktı kayınvalidemin umuru bile olmadı.Olayların en başı aslında oğlumun doğmasıyla başladı oğlum doğunca ben bakamam dükkanım var dedi çekildi bu yaşına kadar annem baktı ve hala annem bakıyor sonrasında uygunsuz uygunsuz saatlerde akşam saat 10 da falan gelmeye başladı çocuk tam uyurken aman uyansın bi sevelim sonra tekrar uyur deyip çocuğu uyandırmalar sonra eşimi arayıp pazar kahvaltıya sizdeyiz demeler bende bir gün pazar günün bizim ailemize ait bir gün olduğunu ve ailecek vakit geçirdiğimiz tek gün olduğunu başka gün hariç hergün benim bilgim dahilinde plan yapabileceğimizi belirttim ve benim le 1 ay hiç konuşmadı sonra tekrar eşime haber verip akşam size geleceğiz demeler başladı hatta bir gün eşim bana söylemeyi unutup tamda bizde gezmeye giderken karşılaştık ay nereye diye bende gezmeye dedim aaa bizde size geliyorduk dedi bende dedim haber verseydiniz ben oğluma haber verdim dedi bende senin oğlun bu evin hanımı değil ben evin hanımıyım ama isterseniz siz geçin oturun dedim eşime de annenleri al içeriye ağırla hayatım planınız bozulmasın dedim ve yine küstü baya konuşmadı.Ama bu süreç içerisinde eşim hep bana destek hep haklısın dedi ve benim yanımda oldu.En son olayda dün oldu oğluna ay biz oğlanı çok özlüyoruz valla bir akşam gelip alıcam onu gezdiricem sonrada ben de yatsın demiş eşimde sorarız bakalım demiş eşimde yazık bana mahçuphane bir halde annem böyle böyle dedi dedi bende asla olmaz alsınlar gezdirsinler ama yatılı asla dedim sen bilirsin dedi yazık. Ben kayınvalideme benden izin almasını yada izni geçtim bunları bana söylemesini nasıl izah edebilirim ben 26 yaşındayım ama o çocuk ben anne olduk çıktık.
valla sizinde dilinizin hiç ayarı yok maşallah bu şekilde olmaz iyice berabet edersiniz olayları eşinizde cephe alır ayrıca yapacagınzı takdik geliştirmeyi ögrenmek ve kullanacagınız kelimelri doğru seçmek olabilir kırmadan dökmeden de laf sokabilirsiniz.Merhaba hanımlar öncelikle şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kayınvalidem okumuş kendi dükkanı olan ve oldukça maddi durumları iyi olan bir aile (bize hiç bir katkıları yok tabi) Neyse ben olaya geliyim ben bir devlet dairesinde çalışıyorum ve çok yoğun bir işim var eşim bir süre işsiz kaldı o süreç içerisinde eşim evde 3 yaşında oğluma baktı kayınvalidemin umuru bile olmadı.Olayların en başı aslında oğlumun doğmasıyla başladı oğlum doğunca ben bakamam dükkanım var dedi çekildi bu yaşına kadar annem baktı ve hala annem bakıyor sonrasında uygunsuz uygunsuz saatlerde akşam saat 10 da falan gelmeye başladı çocuk tam uyurken aman uyansın bi sevelim sonra tekrar uyur deyip çocuğu uyandırmalar sonra eşimi arayıp pazar kahvaltıya sizdeyiz demeler bende bir gün pazar günün bizim ailemize ait bir gün olduğunu ve ailecek vakit geçirdiğimiz tek gün olduğunu başka gün hariç hergün benim bilgim dahilinde plan yapabileceğimizi belirttim ve benim le 1 ay hiç konuşmadı sonra tekrar eşime haber verip akşam size geleceğiz demeler başladı hatta bir gün eşim bana söylemeyi unutup tamda bizde gezmeye giderken karşılaştık ay nereye diye bende gezmeye dedim aaa bizde size geliyorduk dedi bende dedim haber verseydiniz ben oğluma haber verdim dedi bende senin oğlun bu evin hanımı değil ben evin hanımıyım ama isterseniz siz geçin oturun dedim eşime de annenleri al içeriye ağırla hayatım planınız bozulmasın dedim ve yine küstü baya konuşmadı.Ama bu süreç içerisinde eşim hep bana destek hep haklısın dedi ve benim yanımda oldu.En son olayda dün oldu oğluna ay biz oğlanı çok özlüyoruz valla bir akşam gelip alıcam onu gezdiricem sonrada ben de yatsın demiş eşimde sorarız bakalım demiş eşimde yazık bana mahçuphane bir halde annem böyle böyle dedi dedi bende asla olmaz alsınlar gezdirsinler ama yatılı asla dedim sen bilirsin dedi yazık. Ben kayınvalideme benden izin almasını yada izni geçtim bunları bana söylemesini nasıl izah edebilirim ben 26 yaşındayım ama o çocuk ben anne olduk çıktık.
siz kararlı şekilde böyle davrandıkça anlayacaktır..yeteri kadar açık dille söylüyorsunuz zaten..Merhaba hanımlar öncelikle şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kayınvalidem okumuş kendi dükkanı olan ve oldukça maddi durumları iyi olan bir aile (bize hiç bir katkıları yok tabi) Neyse ben olaya geliyim ben bir devlet dairesinde çalışıyorum ve çok yoğun bir işim var eşim bir süre işsiz kaldı o süreç içerisinde eşim evde 3 yaşında oğluma baktı kayınvalidemin umuru bile olmadı.Olayların en başı aslında oğlumun doğmasıyla başladı oğlum doğunca ben bakamam dükkanım var dedi çekildi bu yaşına kadar annem baktı ve hala annem bakıyor sonrasında uygunsuz uygunsuz saatlerde akşam saat 10 da falan gelmeye başladı çocuk tam uyurken aman uyansın bi sevelim sonra tekrar uyur deyip çocuğu uyandırmalar sonra eşimi arayıp pazar kahvaltıya sizdeyiz demeler bende bir gün pazar günün bizim ailemize ait bir gün olduğunu ve ailecek vakit geçirdiğimiz tek gün olduğunu başka gün hariç hergün benim bilgim dahilinde plan yapabileceğimizi belirttim ve benim le 1 ay hiç konuşmadı sonra tekrar eşime haber verip akşam size geleceğiz demeler başladı hatta bir gün eşim bana söylemeyi unutup tamda bizde gezmeye giderken karşılaştık ay nereye diye bende gezmeye dedim aaa bizde size geliyorduk dedi bende dedim haber verseydiniz ben oğluma haber verdim dedi bende senin oğlun bu evin hanımı değil ben evin hanımıyım ama isterseniz siz geçin oturun dedim eşime de annenleri al içeriye ağırla hayatım planınız bozulmasın dedim ve yine küstü baya konuşmadı.Ama bu süreç içerisinde eşim hep bana destek hep haklısın dedi ve benim yanımda oldu.En son olayda dün oldu oğluna ay biz oğlanı çok özlüyoruz valla bir akşam gelip alıcam onu gezdiricem sonrada ben de yatsın demiş eşimde sorarız bakalım demiş eşimde yazık bana mahçuphane bir halde annem böyle böyle dedi dedi bende asla olmaz alsınlar gezdirsinler ama yatılı asla dedim sen bilirsin dedi yazık. Ben kayınvalideme benden izin almasını yada izni geçtim bunları bana söylemesini nasıl izah edebilirim ben 26 yaşındayım ama o çocuk ben anne olduk çıktık.
bence ayıp edersiniz eşinizin hatırına biraz alttan almalısınız sonuçta oda onun annesi dimi.Ah canım valla benim Allah razı olsun eŞim en azından destek de ama boğu veresim var ya bugün arayıp birda böyle birley yaparsa görüşmek istemediğimi söylemeyi düşünüyorum
çok ilginç geliyor bu düşünce bana..çocuk ,eğer emzikli bebek değilse,neden kalmasın babaannesinde 1 gece?siz kararlı şekilde böyle davrandıkça anlayacaktır..yeteri kadar açık dille söylüyorsunuz zaten..
ama çocuğunuzun başka evde kalmasına müsade etmeyin siz kesinlikle..zaten izin vermemişsiniz ama ..yine yine tekrarlayabilir.
Ah canım valla benim Allah razı olsun eŞim en azından destek de ama boğu veresim var ya bugün arayıp birda böyle birley yaparsa görüşmek istemediğimi söylemeyi düşünüyorum
aynen öyle canım hep kafasına göreeşin sana destek oluyorsa alttan alma boşver yüz bulursa daha fazla azıtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?