bu bolumde azralik pek bisey olmadi iyi bi kiza benziyoremir cansuya okulu gezdirirkene cansu lavaboya gidecem dedi lavaboda feriha vardi canssu ferihayi kiskandirmaya calisti ama yine kendi kiskanip agladi
handenin arkadasi lavaboya giderken ferihada cikiyordu sonra handenin arkadasi emire ferihanin lavabodan ciktiktan sonra cansunun agladigini soyledi...
emirde ferihanin pesinden gitti evlerine kadar nasil oluyosa okuldan hemen binanin onune geldiler binanin icinde atistilar emir ferihaya kisaca cansuyu kiskandigini soyledi bunu duyan feriha tam tokat atacakti ki emir kolunu tuttu bu sirada mehmet girdi binaya onlari oyle gordu ferihada mehmete bon bon bakarken bittiguzel ozetledim degilmi
evet cok haklisin ama dizi iste uzatmak icin kurdukca kuruyorlar...bolum sayisi artsin diye ama bence zehranin eski sevgilisi ikizlerin yani feriha ve mehmetin babasi,zehranin esi de olecek sanki.bunlar da gercegi ogrnip zengin olacaklar.ondan sonra emir gorecek anyayi konyayi:d ben daha beter kurdum demi
cok yavas ilerliyor bolumleri...
ama vahide gordum hasta ya ALLAH SIFA VERSIN...AMINdiziden ayrilacak onun yerine baskasi gelecek acaba...
isler iyice karistiriza olmez ya olurmu :26:
eski bolumlerde riza zehranin saclariyla felan oynuyodu sanki severek evlenmis gibiydiler simdi bu adam nerden cikti...
belki ikizlerin babasi degildir ama zehranin durumunu biliyor ya askindan belki miras birakabilir...:26:
cok heyecanli anlattiiin :)))
ya ben basini izleyemedim,levent suya dustu orda bitmisti....noldu orasi?
evet ona cok uzuldum ben...Allah sifasini versin kolay atlatsin insallah.
saol canim yaa izlememistimmmm tesekkur ederim yordum seni delevent suya dusunce feriha naptin emir mi dedi ney iste sonra emirde biraz bon bon bakip suya atladi sonra ambulans geldi adami gotururlerken feriha levent bey gozlerinizi acin felan gibi bisiyler dedi...sonra ambulansa bindiler ferihaa emire emir ferihaya bon bon bakti...sonra hastahanede konustular iste biraz sonra polis geldi emiri goturdu...sonra emir geri geldi levent sikayetci olmamis,bunlar olurken cansu evde kafayi yemek uzereydi kiskancligindan sanem eve geldi dedi iste motorlu adam geldi ferihayi birakti emir iste adamin pesinden gitti falan sanem bunu duyunca firladi arabasina o sirada kocasida tam eve gelmisti ki sanemi gorunce takibe aldi sanem yolda ferihayi aradi olanlari ogrendi geldi hastaneye ferihaya dedi sen cok tehlikelisin falan tam leventin odasina girecekti vazgecti dondu bi bakti arkasinda aa kocasi haldun hemen salladi iste basim cog agriodu ondan geldim adamda dedi ki nie kendi doktoruna gitmedin oda dedi burda bi doktorun ismini duymustum neyse gidelim dedi o sirada leventin odasinin kapisi acikti polisler girmisti odaya levente bon bon bakti leventte ona kocasida dedi hani muayne olacaktin sanemde dedi doktor cikmis sonra eve gittiler...yoruldum yazmaktan
saol canim yaa izlememistimmmm tesekkur ederim yordum seni de
rica ederim canim kacirdigin baska yerler varsa soyle yazayimcok heyecanli oluyo yazarken sanki senarist benim
haha )) yok canim,izledim gerisini....tesekkur ederim...
ben uyumaya kaciyorum,gelecek hafta bu gun burdasin demi gorusuruz )))))))))))))))
ya da baska izledigin dizi varsa ismini yaz buraya izlersem takip edeyim yazilarini,senle dizi izlemek cok keyifli
levent ferihaya asik oldu galiba süzüp duruyo:26:
Levent çok güzel bakıyor Feriha'ya..Emir'de geçen sezon Hande den kurtulamadı bu sezon hem Hande'den hem Cansu'dan(kırmızı kafa) kurtulamayacak :))
evet bencede levent ferihaya asik. emir eger baska gemilere yelken acacaksa feriha bosversin emiri levent gibi biri ona asik olmus kacirmasin. emir nasil olucakta baska birine ilgi duyucak anlamadim. o zaman ferihayla asklari biticek demektir. yani dizinin ana konusu biticek. kiskandirmak intikam almak icin olsa neyse. fazla abartiyor emir izlemenin tadi tuzu kalmaz artik bakilmaz öyle olursa. kavak yellerine cevirmesinlerde bu diziyide. onuda cok severdim ilkleri ama böyle sacmalamaya basladilar ipin ucunu kacirdilar finaline bile bakmamistim. buda öyle olmasa bari
kızlarr buraya yazıyorum bu dizinin sonundaa
emirr böyle gittikçe ferihaya eziyet edecek... cansuyla beraber olacak ferihayı kıskandırmak için filan derkennn
hani bu hafta feriha emirrr ona dediya bu kızlar ,yaptıkların sana iyi gelmiycek diye
emirin intikam hırs çok abartacak ve ferihayla düşman gibi olacaklar ..
ve feriha ile levent arasında birşey başlıcak ferihada onun emegine karşı ona ilgi duycak veee
taa ilerde emir ferihanın o lafını hatırlıcak ama ferihayı kaybetmiş olacak..ansuyla evlenecek..
bir kızı olacak ve ADINI FERIHA KOYDUM diyecekkk
Sagol sekerimm supersinnnnnn bu azra ferihanin halasinin kizimiydi ki:26:bu bolumde azralik pek bisey olmadi iyi bi kiza benziyoremir cansuya okulu gezdirirkene cansu lavaboya gidecem dedi lavaboda feriha vardi canssu ferihayi kiskandirmaya calisti ama yine kendi kiskanip agladi
handenin arkadasi lavaboya giderken ferihada cikiyordu sonra handenin arkadasi emire ferihanin lavabodan ciktiktan sonra cansunun agladigini soyledi...
emirde ferihanin pesinden gitti evlerine kadar nasil oluyosa okuldan hemen binanin onune geldiler binanin icinde atistilar emir ferihaya kisaca cansuyu kiskandigini soyledi bunu duyan feriha tam tokat atacakti ki emir kolunu tuttu bu sirada mehmet girdi binaya onlari oyle gordu ferihada mehmete bon bon bakarken bittiguzel ozetledim degilmi
)) izliyorum onu da.sagol canim burdayim ALLAH IZIN VERIRSE
fatmagul var...her diziye maydonoz oluyorum ben
kızlarr buraya yazıyorum bu dizinin sonundaa
emirr böyle gittikçe ferihaya eziyet edecek... cansuyla beraber olacak ferihayı kıskandırmak için filan derkennn
hani bu hafta feriha emirrr ona dediya bu kızlar ,yaptıkların sana iyi gelmiycek diye
emirin intikam hırs çok abartacak ve ferihayla düşman gibi olacaklar ..
ve feriha ile levent arasında birşey başlıcak ferihada onun emegine karşı ona ilgi duycak veee
taa ilerde emir ferihanın o lafını hatırlıcak ama ferihayı kaybetmiş olacak..ansuyla evlenecek..
bir kızı olacak ve ADINI FERIHA KOYDUM diyecekkk
yok canim yeni katildi diziyeSagol sekerimm supersinnnnnn bu azra ferihanin halasinin kizimiydi ki:26:
bunu duydunuz mu??? ferıha ıle emırın yan yana sahnelerınde ferıha ıcın 8 cmlık takoz kullanılıyormus.posta gazetesınde yazıyordu:)))) hazal kayanın boyu 158 emirin boyu 190 mış çünkü.....
bunu duydunuz mu??? ferıha ıle emırın yan yana sahnelerınde ferıha ıcın 8 cmlık takoz kullanılıyormus.posta gazetesınde yazıyordu:)))) hazal kayanın boyu 158 emirin boyu 190 mış çünkü.....
hadi yaaaa. yok canim daha neler. e yanyana yürüdükleri sahneler varya boydan canim orda ne yapiyorlar ya. takoz degilde uzun topuklu ayakkabi giyiyordur.
Hahahaha çok güldüm ya
doğrudur ama kısa
aşkı memnuda nasıl yapıyorlardı peki
kıvancın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?