Emir'in Yolu Show Tv

bunu duydunuz mu??? ferıha ıle emırın yan yana sahnelerınde ferıha ıcın 8 cmlık takoz kullanılıyormus.posta gazetesınde yazıyordu:)))) hazal kayanın boyu 158 emirin boyu 190 mış çünkü.....

Ben de Hazal Kaya'nın bir röportajında okumuştum bunu

*Feriha'ya ard arda darbeler indiren Cansu , artık Feriha'yı bitirecek darbeyi atmaya hazırdır. Emir'in gözlerinin ve kalbinin hala Ferihada olmasını kaldıramayan Cansu herkesin ortasında Feriha'yla dalga geçer. Ancak sonuç hiçte umduğu gibi olmaz.

**Feriha'yı sürekli Leventle gören Emir konuşmak için Marinaya gittiğinde şok edici bir sahneyle karşılaşır. Feriha ve Levent dudak dudağadır.
- Levent'in hiç beklenmediği bir anda öpmesiyle şaşkına dönen Feriha , ne diyeceğini bilememiştir. Levent'in geri çekilmesiyle şaşkınlıktan sıyrılan Feriha , Levent'e attığı bir tokatın ardından eşyalarını alıp bir daha dönmemek üzere kaçmıştır. Ancak Levent peşini bırakmayacaktır.
- Yaşananları gören Emir her ne kadar Feriha'nın attığı tokatla ona bir kez daha bağlansada , Levent'in onu öpmesine çok sinirlenmiştir. Tekneden koşar adımlarla uzaklaşan Feriha'yı gördüğündeyse söylediği tek şey ," Sen sadece benimdin. " olacaktır.

***‎"Hazal Kaya" dan Gelen Tweet'e Göre 4 Bölüm Sonra Muhteşem Bir Barışma Sahnesi Çekilecektir.!

sagol tüyolarin icin her zamanki gibi nilim.
ayyyy buna cok sevindim insallah öyle olur. Tüyolar cok güzel. eger böyle gelisirse severek bayila bayila izlemeye devam edicem. Ne o azramidir nedir onla olucak filan söylentileri hic yakismiycakti bu diziye cünki dizinin ana konusu ortadan kalkmis olucakti. ama yazdiklarin cok güzel gelismeler. artik emirin akillanma vakti gelmisti. leventten beklenir cünki niyeti ferihaya bozmus. gerci temiz bir askla bakiyordu ama birden dudagina saldirmasi.... yanmis adam askindan demekki. ama emirin bunu görmesi sonrada ferihanin tokat attigini görmesi cok güzel olmus. umarim böyle cekerler.

Ayrica ferihanin kapiyi kitleyip anahtari atmasi cok güzeldi vede emirin sinirle kaldirdigi elini tutup seni seviyorum demeside gözlerimi doldurdu dogrusu cok hostu. cok romantik sahneler var bu dizide o yüzdende bu diziyi cok seviyorum.

rica ederim canim..umarim dogru cikar..cansu'ya acayip sinir oluyorum yanaklari hamsterlara benziyor ayni tipsiz sey..emiri ruyasinda bile zor gorur

rica ederim canim..umarim dogru cikar..cansu'ya acayip sinir oluyorum yanaklari hamsterlara benziyor ayni tipsiz sey..emiri ruyasinda bile zor gorur

Ahahaha hamster yanak ha çok iyi yaa. Ben de bu bölümde handenin arkadaşı emire gidip de senin o turuncu kafa arkadaşın tuvalette ağlıyo dediğinde çok gülmüştüm.

ayy sormayin ya Allah yaratti herseyi güzel yaratmistirda süphesiz ama bunun yanaklarini özelliklemi yapiyorlar o sekilde görünsün diye silikonmu yaptirdi bilmiyorum valla benimde acayip gicigima gidiyor. emir onu öpmeye bile yeltenmiyor. hele ferihanin emire lafi yokmu ne bu emir... kadinlar, icki ve cansu diye cok güldüm yaaaa. kadin yerine bile koyulmuyor yani anliycagniz. ama cansu kendi kümesinde seytani pilanlar yapiyor okulda bakalim basedebilecekmi hande onun 1 dakkada hesabini veriverir. eglence daha yeni basliyor. oooohhhhh.fregmani sabirsizlikla bekliyorum yaaaaa

evet son bölümlerde benide bağladı dizi..inş barışırlar yaa ... emire sinir olmaya başladım iyice abarttı bence saçmaladı.. inş taşınmazlar ferihalar..annesi çok istiyor ama..bu arada vahide hanıma allah acil şifa versin..göğüs kanserine yakalanmış inş yenecek..inş..

amin. haa birde feriha iyice koyverdi yaaa ne o insan bi ceki düzen verir üstüne basina emir orda görücek diye iyice rezil rezil dolasiyor ortalilarda. tam bi cöpcü kizi oldu yani orasi gicik olmus bence

amin. haa birde feriha iyice koyverdi yaaa ne o insan bi ceki düzen verir üstüne basina emir orda görücek diye iyice rezil rezil dolasiyor ortalilarda. tam bi cöpcü kizi oldu yani orasi gicik olmus bence

aynı şeyi ben düşündüm.perişan bakımsız hepten saldı kendini.aşkı memnunun tekrarlarına bakıyorum ne kadar duru güzel.burda çok fena sıfır makyajla dağınık saçlar ve eşofman altıyla çok kötü görünüyor

tövbe tövbe şu cansudan hiç haz etmiyorum rol icabıda olsa kızda sanki doğuştan gelen bi iticilik var sanki yüzü yaşlı gibi duruyor hiç emirin yanına yakıştımı o yani,bide okula giderken ne öyle akşam yemeğine gider gibiydi ıkıyafetine uyuz oldum kendini ne sanıyosa,yeni çıkan kız azrada ferihayla kıyaslanamaz bile kızda fazla tip yok ancak ferihanın yakın arkadaşı falan olur o kız anca,şimdi zehrayı ne bahaneyle çıkartacaklar merak ediyorum,Rabbim sağlık şifa versin inş..

kesnlikle katılıyorum gördüğüm anda uyuz oluyorum rolündende kaynaklanıyordur tabiki ama bu kızda çok fazla bi iticilik var iyi bir rolde de olsaydı sanırım yine uyuz olurdum ben bu kıza

bu diziyi geçen sene öylesine izliyordum,bu sene bayılmaya başladım.ne kadar güzelleşti ya

Bu ne yahu Emir de iyice sapıttı yani senaristlerden daha yaratıcı fikirler beklerdim.Dizi bu şekilde saçmalamaya devam ederse takip etmeyi düşünmüyorum.Vahide Gördüm de çıkarsa hiç tadı kalmaz zaten

yanii emir gibi bir çocuk feriha dedi hadi bir istisna dedikk kapıcı kızını sevdi..
E bu cansu da ne yani... Gecelerin veliahtıymışşş bence genekondu veliahtı bu..
Fincan agızlı cansu yüzünden ferihayaa onu niye üzdün diyo salakkk :)))
ayyy izlerken sinirlerim zıplıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…