emirin ferihayi kurtarma sahnesi cok hostu. ve ferihanin sabahin köründe kapisini bekleyip hesap sormasi filan. birde feriha cansu evdeyken iceri dalip bagirdi ya orada güzeldi. bied söyle dedi. ;Ne bu emir,... kadinlar icki ve cansu. kizi yani kadindan bile saymiyor. emir bile saymiyor. koptum orda
emir ferihayi nerde kurtardi kovma sahnesi yazacaktin herhaldee cansuda kendini birsey sanmaya basladi kiyafetler makyajlar susler pusler icki icmeler gicik
30. bölüm biraz kritik galiba iyice saygisizlasti bu emir. okulda koluna taktigi kizda kimdi öyle be cansumuydu yoksa pek secemedim. dur bidaha bi bakiyyim. aman gene onla oyalansin baska kizlarla beraber olmasinda emir efendi. cansuyu zaten öpeside gelmez. emir cok uzatiyor yani bi cansuyu dinledi diye ona yetti. hic dinlemedi ferihayi bile.
feriha mehemtle disarida kavga ederken orada arabayla gecen emir hemen bos bulunup atladiya feriha feriha diye. kurtarmaya gitti göya.. yanindada bi kiz. sonradan kendine geldi kizi alip gitti. orayi diyorum ben
kacirmisim ben o kismini ozur dilerim
sorun degil canim.
Zehranin esrarengiz adami eski sevgilisiymis demek en sonundada görüyor galiba. bide mehmetle feriha ondan olmasinlar simdi. olurmu olur. zengin oluverirler. Adamda o kadar dönmüs dolanmis belcikalari zehrayi gelmis bulmus ne askmis be. cocuklarin ondan olma ihtimalini yükseltiyor bu durum
ya bu emir beni sinir ediyor bence artik sacmaliyor heeeeee
azrayi da gordum bi baska sinirl oldum,
sanirim izlemicem ben bu diziyi artikkkkk
sana katiliyorum emir fazla abartti tamam hakli olabilir ama seviyorsa eger bu kadar abartmamasi gerekirdi sonucta aldtamadi yada baska birsey yapmadi ailesini sakladi o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?