Emir'in Yolu Show Tv

Emirin suan nasil bi duygu icerisinde oldugunu cözemiyorum. neler hissettigini kestirmek hic mümkün degil. hem ferihaya güzel güzel bakiyor. ayyyy bence teklifini kabul etsin

bence yapamaz yapmamalı sürekli ben sana dokunmaya kıyamadım gibi şeyler söyleyen adam para için yatağa atmaz herhalde.ama tüyolarda vardı bu okumuştum önceden.haciz yüzünden feriha ailemle uğraşma diyecek emirde 1 gecelik ilişki teklif edecek,ferihada o geceden dolayı hamile kalacak diye.bakalım hamile kısmıda doğru çıkacakmı.

Feriha'nın bu teklifi kabul edeceğini sanmıyorum ama ederse artık iyice cıvıtır bu dizi...
Biraz orijinal olsunlar ya...

dizi bile olsa iğrenç bi durum

sevgi böyle oluyor demek ki bu devirde artık.. biri diğerine acı çektirince diğeri de iğrençliğin dibine vuruyor.

vay be ne sevgi,ne aşk böyle... iki kişinin arasının bozulmasında bile bi medeniyet olur,saygı olur.. iki taraf da acı çeker,diğeri onun gönlünü kazanmaya çalışırken diğeri yüz vermez felan ama;bunlar güya saf ve temiz bir aşk anlatıyorlardı.. kız seni aldatmış mı ayıp bi durum mu var ortada?yalan söylemiş özürler diliyo..gerekirse aylarca kızarsın,bozuk olur aran.. ama bu nedir ya

Katılıyorum. Hani nerede Emir'in gerçek ve de saf aşkı?

Son düzenleme:
emir gercek hayatta handeylen cikiyormus yaaa ne alaka feriha olsa neyse. sonucta onla dizi cekiminde bayagi samimi olyorlar yakindan hasir nesirler gercek hayattada olsalardi hosumuza giderdi dizi daha bi canli olurdu. ama sen git handeylen berber ol. hicde sevmem gicik, su tip tip hareketleri varya konusurken duururken filan hep ayni sinir oluyorum her dizide ayni hareketler demekki gercek hayattada aynidir herhalde. emir yakistiramadim dogrusu sana o kizi.. .

yalan habermiş o kaç kere söylediler doğru değil diye.ikisininde başka sevgilileri varmış..

aman iyi bari emirin sevgilisi kimki su yasli olan kadinmi acaba onuda yalanliyorlardi ama bayagi bi samimi pozlari var. hicde kardes arkadas gibi cikmamislar dogrusu

o kadında var bi haller,ajansındaki bütün çıtır çocuklara öyle sarılıp öpüp kokluyor bağrına basıyor meleğim falan diyor

bence feriha mecburen evet diyecek ama sonrada hic affetmeyecek Emir'i
levent beyle aralarinda biseyler olacak kesin Emirde delirir

aslinda levent cok iyi biri emir her firsatta baska kizlarla yatiyorya ferihada simdi leventle olsa emir bunu cok hakederdi. hemde ferihaya yaptigi gibi gözünün önünde tekneye kapansalar birdahada sabah ciksalar emirde bunu görse. aslinda bunu hakediyor simdi emir ama bakalim neler olucak.

kizlar merak ettigimiz seyi bu bölümde ögrenemiyecegiz söyliyim. kesin emirin teklifi bölümün sonunda gerceklesecek ve ferihada böööyle bakakalrak biticek. ama cok merak ediyorum gercekten umarim öyle olmazda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…