• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

emirin ferihayi kurtarma sahnesi cok hostu. ve ferihanin sabahin köründe kapisini bekleyip hesap sormasi filan. birde feriha cansu evdeyken iceri dalip bagirdi ya orada güzeldi. bied söyle dedi. ;Ne bu emir,... kadinlar icki ve cansu :60: . kizi yani kadindan bile saymiyor. emir bile saymiyor. :60: :60: koptum orda :60: :60: :27:

emir ferihayi nerde kurtardi kovma sahnesi yazacaktin herhaldee cansuda kendini birsey sanmaya basladi kiyafetler makyajlar susler pusler icki icmeler gicik:63::60::60::60:

Kızlar nasıl bitti yaaa, en son Feriha Cansuya cekil şurdan be diye iteledi yaa oradan sonrasını izleyemdim ( Ayrıca da o sahne süperdi yaa bayıldım :9: )

Cansu ne itici bir tip ya cirkin şey, giyinmesini düzeltsede kız güzel gözükmüyor.

Emirin yaptıkları gercekten cok saçmalıktı, şok olarak izliyorum yani :37:

emir ferihayi nerde kurtardi kovma sahnesi yazacaktin herhaldee cansuda kendini birsey sanmaya basladi kiyafetler makyajlar susler pusler icki icmeler gicik:63::60::60::60:

feriha mehemtle disarida kavga ederken orada arabayla gecen emir hemen bos bulunup atladiya feriha feriha diye. kurtarmaya gitti göya.. yanindada bi kiz. sonradan kendine geldi kizi alip gitti. orayi diyorum ben

30. bölüm biraz kritik galiba iyice saygisizlasti bu emir. okulda koluna taktigi kizda kimdi öyle be cansumuydu yoksa pek secemedim. dur bidaha bi bakiyyim. aman gene onla oyalansin baska kizlarla beraber olmasinda emir efendi. cansuyu zaten öpeside gelmez. emir cok uzatiyor yani bi cansuyu dinledi diye ona yetti. hic dinlemedi ferihayi bile.

30. bölüm biraz kritik galiba iyice saygisizlasti bu emir. okulda koluna taktigi kizda kimdi öyle be cansumuydu yoksa pek secemedim. dur bidaha bi bakiyyim. aman gene onla oyalansin baska kizlarla beraber olmasinda emir efendi. cansuyu zaten öpeside gelmez. emir cok uzatiyor yani bi cansuyu dinledi diye ona yetti. hic dinlemedi ferihayi bile.

cansuya benziyor:(

feriha mehemtle disarida kavga ederken orada arabayla gecen emir hemen bos bulunup atladiya feriha feriha diye. kurtarmaya gitti göya.. yanindada bi kiz. sonradan kendine geldi kizi alip gitti. orayi diyorum ben

kacirmisim ben o kismini ozur dilerim:61:

kacirmisim ben o kismini ozur dilerim:61:

sorun degil canim.

Zehranin esrarengiz adami eski sevgilisiymis demek en sonundada görüyor galiba. bide mehmetle feriha ondan olmasinlar simdi. olurmu olur. zengin oluverirler. Adamda o kadar dönmüs dolanmis belcikalari zehrayi gelmis bulmus ne askmis be. cocuklarin ondan olma ihtimalini yükseltiyor bu durum :52:

sorun degil canim.

Zehranin esrarengiz adami eski sevgilisiymis demek en sonundada görüyor galiba. bide mehmetle feriha ondan olmasinlar simdi. olurmu olur. zengin oluverirler. Adamda o kadar dönmüs dolanmis belcikalari zehrayi gelmis bulmus ne askmis be. cocuklarin ondan olma ihtimalini yükseltiyor bu durum :52:

o kismi biraz sacmalamislar eski bolumlerde kocasi zehranin saclariyla felan oynuyordu gayette asik gozukuyorlardi birbirlerine ferihayi nasil zengin edeceklerini sasirdilar zehranin basi yandi :37:

Show TV''nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum dizisine yeni bir isim katılıyor

Feriha’nın yalanlarını öğrenen ve ondan uzaklaşan Emir onu unutmak için yeniş aşklara yelken açacak. Cuma günü yayınlanacak olan bölümde diziye dahil olacak olan Azra karekteri canlandıran ‘’ Simge Defne ‘’ güzelliğiyle bakalım Feriha’yı unuttura bilecek mi?

Azra, Adana’nın bir köyünde, pamukla uğraşan bir babanın kızı. Güzel, akıllı, sempatik bir kız. Adana’da kapalı bir çevrede ama mutlu bir aile içinde büyümüş. Çok çalışkan Üniversiteyi İstanbul’da kazanınca aile başta biraz gönülsüz olsa da hepsi eli kalem tutan abilerinin de desteği ile İstanbul’a gelmiş. Emir’in ilgisini, Feriha’ya yakın sayılabilecek bir kültürden gelip, kendisiyle olan barışıklığı ile çekecek.

feriha gibi biri gelecekmiş yani öyle mi :18:

vay vay feriha yaandıı :6:

Bu arada Mehmet Aslan da diziye dahil olacaktı ama halen ortalarda yok :26:

ya bu emir beni sinir ediyor bence artik sacmaliyor heeeeee
azrayi da gordum bi baska sinirl oldum,
sanirim izlemicem ben bu diziyi artikkkkk

ya bu emir beni sinir ediyor bence artik sacmaliyor heeeeee
azrayi da gordum bi baska sinirl oldum,
sanirim izlemicem ben bu diziyi artikkkkk

sana katiliyorum emir fazla abartti tamam hakli olabilir ama seviyorsa eger bu kadar abartmamasi gerekirdi sonucta aldtamadi yada baska birsey yapmadi ailesini sakladi o kadar...

bu bolumde azralik pek bisey olmadi iyi bi kiza benziyor :9:emir cansuya okulu gezdirirkene cansu lavaboya gidecem dedi lavaboda feriha vardi canssu ferihayi kiskandirmaya calisti ama yine kendi kiskanip agladi :60:
handenin arkadasi lavaboya giderken ferihada cikiyordu sonra handenin arkadasi emire ferihanin lavabodan ciktiktan sonra cansunun agladigini soyledi...
emirde ferihanin pesinden gitti evlerine kadar nasil oluyosa okuldan hemen binanin onune geldiler binanin icinde atistilar emir ferihaya kisaca cansuyu kiskandigini soyledi bunu duyan feriha tam tokat atacakti ki emir kolunu tuttu bu sirada mehmet girdi binaya onlari oyle gordu ferihada mehmete bon bon bakarken bitti:27: guzel ozetledim degilmi:37:

sana katiliyorum emir fazla abartti tamam hakli olabilir ama seviyorsa eger bu kadar abartmamasi gerekirdi sonucta aldtamadi yada baska birsey yapmadi ailesini sakladi o kadar...

evet cok haklisin ama dizi iste uzatmak icin kurdukca kuruyorlar...bolum sayisi artsin diye ama bence zehranin eski sevgilisi ikizlerin yani feriha ve mehmetin babasi,zehranin esi de olecek sanki.bunlar da gercegi ogrnip zengin olacaklar.ondan sonra emir gorecek anyayi konyayi :D:D:d ben daha beter kurdum demi :1::52::32:

Back