bunu duydunuz mu??? ferıha ıle emırın yan yana sahnelerınde ferıha ıcın 8 cmlık takoz kullanılıyormus.posta gazetesınde yazıyordu:)))) hazal kayanın boyu 158 emirin boyu 190 mış çünkü.....
Ben de Hazal Kaya'nın bir röportajında okumuştum bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu duydunuz mu??? ferıha ıle emırın yan yana sahnelerınde ferıha ıcın 8 cmlık takoz kullanılıyormus.posta gazetesınde yazıyordu:)))) hazal kayanın boyu 158 emirin boyu 190 mış çünkü.....
*Feriha'ya ard arda darbeler indiren Cansu , artık Feriha'yı bitirecek darbeyi atmaya hazırdır. Emir'in gözlerinin ve kalbinin hala Ferihada olmasını kaldıramayan Cansu herkesin ortasında Feriha'yla dalga geçer. Ancak sonuç hiçte umduğu gibi olmaz.
**Feriha'yı sürekli Leventle gören Emir konuşmak için Marinaya gittiğinde şok edici bir sahneyle karşılaşır. Feriha ve Levent dudak dudağadır.
- Levent'in hiç beklenmediği bir anda öpmesiyle şaşkına dönen Feriha , ne diyeceğini bilememiştir. Levent'in geri çekilmesiyle şaşkınlıktan sıyrılan Feriha , Levent'e attığı bir tokatın ardından eşyalarını alıp bir daha dönmemek üzere kaçmıştır. Ancak Levent peşini bırakmayacaktır.
- Yaşananları gören Emir her ne kadar Feriha'nın attığı tokatla ona bir kez daha bağlansada , Levent'in onu öpmesine çok sinirlenmiştir. Tekneden koşar adımlarla uzaklaşan Feriha'yı gördüğündeyse söylediği tek şey ," Sen sadece benimdin. " olacaktır.
***‎"Hazal Kaya" dan Gelen Tweet'e Göre 4 Bölüm Sonra Muhteşem Bir Barışma Sahnesi Çekilecektir.!
rica ederim canim..umarim dogru cikar..cansu'ya acayip sinir oluyorum yanaklari hamsterlara benziyor ayni tipsiz sey..emiri ruyasinda bile zor gorur
amin. haa birde feriha iyice koyverdi yaaa ne o insan bi ceki düzen verir üstüne basina emir orda görücek diye iyice rezil rezil dolasiyor ortalilarda. tam bi cöpcü kizi oldu yani orasi gicik olmus bence
tövbe tövbe şu cansudan hiç haz etmiyorum rol icabıda olsa kızda sanki doğuştan gelen bi iticilik var sanki yüzü yaşlı gibi duruyor hiç emirin yanına yakıştımı o yani,bide okula giderken ne öyle akşam yemeğine gider gibiydi ıkıyafetine uyuz oldum kendini ne sanıyosa,yeni çıkan kız azrada ferihayla kıyaslanamaz bile kızda fazla tip yok ancak ferihanın yakın arkadaşı falan olur o kız anca,şimdi zehrayı ne bahaneyle çıkartacaklar merak ediyorum,Rabbim sağlık şifa versin inş..
bu diziyi geçen sene öylesine izliyordum,bu sene bayılmaya başladım.ne kadar güzelleşti ya
emir ferihaya ahlaksiz bir teklifde bulunuyor!!
[video=youtube;kNvQwHd4nb4]http://www.youtube.com/watch?v=kNvQwHd4nb4&feature=feedu[/video]