Emir'in Yolu Show Tv

Resmen sinama filmi gibi olmuş bu fragman...
Bence kendini asan ferihanın kuzenii :18:
O deli adamın üstü başı kan içinde kadına yada oğluna bişey yapmış olabilir.

bencede kendini asan gülsümdür yeni olsa bari koray kurtarsa.halil üstündeki kanda dediğin gibi evde oturan kadın yada oğlunun.pis yaa bi çık git artık :

bencede kendini asan gülsümdür yeni olsa bari koray kurtarsa.halil üstündeki kanda dediğin gibi evde oturan kadın yada oğlunun.pis yaa bi çık git artık :

Akıl hastası bir insan ama yeri gelince ne kadar mantıklı davranıyor.Bencede çıkıp gitsin bir an evvel

Akıl hastası bir insan ama yeri gelince ne kadar mantıklı davranıyor.Bencede çıkıp gitsin bir an evvel

valla haftalardır fragman çıksın diye beklemezdim çıkarsada hemen cuma gelsede izlesem demezdim.face te tesadüfen gördüm fragmanı ayyy hemen cuma gelsin heyecan bastı.eşim yalan dünya izleyeceğim diyor bende netten izlerim canlı olarak.görüntü kalitesi çok düşük oluyor ama meraktan çatlarım

kendini asan kişinin üstünde köylü kılığı var cansu öyle giyinmez yani büyük ihtimal gülsüm diyorum ben
evde emir in değil mi
orda günah işlemişti orda asmış kendini işte gülsüm

diziyi iyice cigrindan cikartmislar. ille bi manyak sokup birkac bölüm onlan oyaliycaklar her dizide bakmayan kitleyi bu tür gerilim sahnelerini begenenler baksinlar ayaklari alissin diye. gerek yok zaten bi cok kisi ask filmi olarak severek izliyor. uzatmak yada reyting toplamak icin bu tür sacma sapan sahneler sokupta dizi tadini kacirmaniza hic gerek yok seven seviyor raytingide yerinde. ama böyle sürmeye devam ederse tam tersi olucak bakanda bakmiycak artik. ne bu dizi tamamen kisilik degistirmis.
Asan kisi gülsüme benziyor. ama koray kurtaricak bence tam zamaninda gelmistir oraya.
bu halil ve kacirilma isi cok fazla uzadi bence gecen bölüm icinde olup bitmeliydi halilde kendini öldürsünde birdaha kacma ihtimali kalmasin. ayyyh emir yaaa yazik ne güzelde askim diyor.dünyanin ignesini yedi cocuk perisan oldu.
Bazen netten resimler koyuyorsunuzya oyuncularin birlikte cekilmis. dikkatimi cektide feriha hic yok aralarinda niye acaba merak ettim dogrusu

Kendini asan gülsüm bencede,bundan sonra daha cok baglanırlar korayla hatta evlenirler :)
Emirde canı burnuna gelince aşkım diyor bu bölüm kurtulurlar bence artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…