Emir'in Yolu Show Tv

üf ya gülsüm olmasa bari.daha korayla aşk yaşayacaklardı.kurtarılacak hali de kalmamış ölmüş gibi görünüyo

evet o kesin gülsümdü hatta bence kesin ölmüştü.. aslında daha güzel bir dizi olmayı hak ediyordu ama görünen o ki testere9u çekmek istemişler.

dizi gerilim dizisi oldu yani
türkiye de ilk kez
ya bu kadar saçma olaylara ne gerek vardı ki içine ettiniz dizinin

oyyyy allahım bu nasıl bir fragmandır,,halilin elinden nasl kurtulucak bunlar(

gülsüm sanırım kendini asan,ayyy dizi iyice aşkdan çok gerilim dizisine dönüştü.

bu ne ya fragmanı izlerken cok gerildim bu bölmü izlemıycem sanırım cunku cocukken atlattıgım o asma hıkayesı cok tanıdık gelıyor ve cok fena oldum off ne bu ya iyice yoldan cıktı bu dizide ya

Bu bölüm korku filmine dönmüş.Gülsüm asmış görünüyor kendini ama inşllh ölmemiştir ve Koray kurtarır(Emir ve Feriha bu bölümde kurtulur yada kurtarılırlar.Halilin üzerinde kan lekeleri var içerdeki kadın yada çocuguna zarar vermiş olabilir.Geçen bölümde ellerine kaçma fırsatı geçti beceremediler bir türlü kaçmayı.Bana Feriha ve Emiri Levent kurtaracak gibi geliyor.Sanırım Halilin kaçırdıgı evi biliyordu Ferihanın abisi onunla Levent gelebilir o eve.Polisin geleceği yok eve geldide neoldu sanki.

gülsüm de olsa cansu da olsa emirin evine nasıl girdi ki

kendim sordum kendim cevaplayim aklıma geldi sonradan emir evden taşınacağı zaman anahtarı feriha gile vermişti galiba. hatta seher emirin evine girmişti o anahtarla. taşınmaktan vazgeçince de o anahtarı geri almadı emir sanırım. gülsüm o anahtarla girdi demek ki emirin evine:26:

Evet bencede bi ters köşe yapmazlarsa Gülsüm kesin.

iyide gülsümün neredeb haberi varki ferihalarda anahtar olduğunun:26:

evet o kesin gülsümdü hatta bence kesin ölmüştü.. aslında daha güzel bir dizi olmayı hak ediyordu ama görünen o ki testere9u çekmek istemişler.

yahu bu dizi saçmadan da öteye gitti reyting korkusuyla iyice suyunu çıkardılar biz kan görmek istemioruz kardeşim aşk olsun mantıklı şeyler olsun
tecavüzle birilerini doğramakla reyting yapmaya çalışıolar
valla bende aynen testereye özenmişler die düşündüm saçma sapan şeyler

iyide gülsümün neredeb haberi varki ferihalarda anahtar olduğunun:26:

seher vermiştir belki. gülsüme laf çarpıp duruyor yukarı çıktığını öğrendikten sonra. anahtarı da vermiş olabilir yukarı çıkıp acı çeksin diye. direkt vermeyip anahtarın kendilerinde olduğunu belli ederek gülsümün alacağı bir yere koyabilir.

Beğeniyorum güzel dizi...feriha ile emir birbirine çok yakışıyorlar....
Handeye,aptmandaki kıza( ismi aklıma gelmedi),evdeki geline gıcık oluyor...
Hep kötülük yapıyorlar....annemde bende kızıyoruz...

-Alıntıdır resim.

resimden yola çıkarak; anlaşılan o ki halil damat olmuş sanırım ferihaya da zorla gelinlik giydirecek canına susamış bu halil hemde emirin yanında yapılır mı bu ölümünü kendi eliyle yazıyor zor zaptedecektir emiri habire iğne yapıyor zaten fragmanda gördüğümüz gibi belli ki zaptedemiyor
2. fragmanda harikaydı tebrik ederim senaristleri şiiri tekrar sundukları için bize yavaş yavaş kıvama geliyor dizi

favori repliğim;

Feriha : duyuyor musun beni ?
Emir : aşkım

Ben dahil tüm yorumcular diziyi beğenmediğimizi ve saçmaladıklarınız söylüyoruz ama izlemeye de devam ediyoruz hayran kitlesi çoğalıyor gibi

korku filmi gbi yapmaya çalışmışlar sanki. üstü başı kan olmuş falan dizinin fragmanları değişti yahu daradatt! adını.... daradammm feriha! dırıdıımm koydum.. tekrarı yok bu akşam showda

Son düzenleme:
Ben dahil tüm yorumcular diziyi beğenmediğimizi ve saçmaladıklarınız söylüyoruz ama izlemeye de devam ediyoruz hayran kitlesi çoğalıyor gibi

evet yaa. hatta 65. bölümde biteceğini duyduğumda üzüldüm bile nerdeyse

ay bu adamın normaldede psikopat bi suratı var resime baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…