Emir'in Yolu Show Tv

ay bu adamın normaldede psikopat bi suratı var resime baksana

ayy o durum benimde dikkatimi çekti adam rol icabı değil gerçekten psikopaattt

bu arada inşallah gülsüm değildir kendini asan yaa ben kızcağızı çok seviyorum inşallah cansudur o ölsün ( Aman allahım diziye iyiden iyiye kaptırmışım kendimi )

Bence Cansu dur o Cansu , o psikolojiyle artık normal bir hayat süremez :)

ama şimdi birdaha izledim fragmanı da pek bir çelimsiz biri, Cansu biraz şişman acaba Gülsüm mü asıyor bak şimdi bende şüphede kaldım..:)

öyle bir cakete sanki cansunu vardı gibi geldi bana hem gülsüm hep etek giyiyor :26: ama anlamadığım kimsede eve nasıl giriyor :44: artık kötülerin birer birer ölmesi lazım bu dizi de hande yada cansudan başlayarak bunu yapabilirler

halil bu bölüm zorla gelinlik giydirecekmiş ferihaya..emir halilin yaptığı iğneler yüzünden uyuşturucu bağımlısı olacak ve aylarca tedavi görecekmişşunlar bi rahatça aşklarını yaşayamayackmı beee

ayy cansu gitsin ya sesine gıcık oluyorum:113:. öteki kızında her şeyi konuşurken duraksayıp duraksayıp konuşmasına gıcık oluyorum.
cansu asarmıki kendini yok ya yaparmı öyle bişi.
yaparsa varya kötümüyüm neyim:26:

özeti okuyun kizlar cansudan bahsediyor sanirim cansu asti kendini aman iyi olmus. gülsüm asmasinda. ikinci fregmanda cikmis ama hicbisey anlatmiyor sadece emir ferihaya siir okuyor o kadar.

özeti okuyun kizlar cansudan bahsediyor sanirim cansu asti kendini aman iyi olmus. gülsüm asmasinda. ikinci fregmanda cikmis ama hicbisey anlatmiyor sadece emir ferihaya siir okuyor o kadar.

ayol cansunun kendini astığı nerde yazıyooo valla çok merak ettim

yok yookkk bizi kandırıyorlar merak edip o gün ekran başına kilitlenelim diye gülsüm değildir o cansu cansu en son sapıttıydı emir diye ve sonunda da emirin evinde kendini astı anaaaa emire vicdan yaptırmak için onun evinde kendini astı baaaakkk senin için öldüm oh olsuunn diye

Ölür mü bilmem ama diziyi uzatmaya mı çalışıyolar anlamadım zaten bu yaz bitiyor

bititp bitmemesi ile ilgilide birçok söylenti var ama bir dizi seyrini kaybedip değişik senaryolarla karşı karşıya bırakılıyorsa seyirci cııkkss artık o diziden tad gelmez bitmeli artık bu dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…