Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülsüm de olsa cansu da olsa emirin evine nasıl girdi ki
kendim sordum kendim cevaplayim aklıma geldi sonradan emir evden taşınacağı zaman anahtarı feriha gile vermişti galiba. hatta seher emirin evine girmişti o anahtarla. taşınmaktan vazgeçince de o anahtarı geri almadı emir sanırım. gülsüm o anahtarla girdi demek ki emirin evine:26:
kendim sordum kendim cevaplayim aklıma geldi sonradan Emir evden taşınacağı zaman anahtarı feriha gile vermişti galiba. Hatta seher emirin evine girmişti o anahtarla. Taşınmaktan vazgeçince de o anahtarı geri almadı emir sanırım. Gülsüm o anahtarla girdi demek ki emirin evine:26:
evet o kesin gülsümdü hatta bence kesin ölmüştü.. aslında daha güzel bir dizi olmayı hak ediyordu ama görünen o ki testere9u çekmek istemişler.
iyide gülsümün neredeb haberi varki ferihalarda anahtar olduğunun:26:
Ben dahil tüm yorumcular diziyi beğenmediğimizi ve saçmaladıklarınız söylüyoruz ama izlemeye de devam ediyoruz hayran kitlesi çoğalıyor gibi
Eki Görüntüle 324280
-Alıntıdır resim.
resimden yola çıkarak; anlaşılan o ki halil damat olmuş sanırım ferihaya da zorla gelinlik giydirecek canına susamış bu halil hemde emirin yanında yapılır mı bu ölümünü kendi eliyle yazıyor zor zaptedecektir emiri habire iğne yapıyor zaten fragmanda gördüğümüz gibi belli ki zaptedemiyor
2. fragmanda harikaydı tebrik ederim senaristleri şiiri tekrar sundukları için bize yavaş yavaş kıvama geliyor dizi
favori repliğim;
Feriha : duyuyor musun beni ?
Emir : aşkım