• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Bu arada Emir'in Koray'a trip atmasına bayıldım ..Gülsüm'e yaptğına kızdı ..Aferin Çağatay :51:

Güncelleme:06 Ocak 2012 09:28 Sonunda aşkını itiraf etti
Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy, sonunda aşkını itiraf etti. Genç kız hayranlarını kaybetmemek için özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağatay Ulusoy sonunda konuştu: "11 aydır cok güzel giden bir ilişkim var. Adını açıklamam. Şu kadarını söyleyebilirim ki, olgun kadınlardan hoşlanıyorum."

Anımsanacağı gibi Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 15 yaş büyük Selin Boronkay ile anılıyordu.

GEL ANNEM SEN BANAAA GEL :23: :23: :23:

gerim gerim gerildim izlerken bu haftaki bölümü yavvv:37: yalnız deliye bürünen halil süper performans sergiliyor tebriklerrr:46:

Güncelleme:06 Ocak 2012 09:28 Sonunda aşkını itiraf etti
Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy, sonunda aşkını itiraf etti. Genç kız hayranlarını kaybetmemek için özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağatay Ulusoy sonunda konuştu: "11 aydır cok güzel giden bir ilişkim var. Adını açıklamam. Şu kadarını söyleyebilirim ki, olgun kadınlardan hoşlanıyorum."

Anımsanacağı gibi Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 15 yaş büyük Selin Boronkay ile anılıyordu.

GEL ANNEM SEN BANAAA GEL :23: :23: :23:

:1::1: :9: güldürdünüz beni:9:

Hayatımda bu kadar saçma bir dizi izlemedim desem yalan olmaz sanırım...
Okadar salakça sahneler doluyduki...
Feriha elleriyle gözyaşlarını silebiliyor ama ağzına bağladığı tülbenti sıyırıp bağıramıyor ay çok güldüm yaa...
Her hafta takip etmeyip eşim evde yokken tvde bişi yoksa baktığım bi diziydi...Gerçekten bişi kaybetmemişim:1::1:
Saol feriha salaklığına çok güldüm akşam akşam:1::1::1:

ulan evin sahibesi ahmak kadın
polis geliyo desen ya içerde diye
neyi bekliyon o psikopatın seni boğmasını mı???

Allah'ım bende bu kadına taktım
baştan acıyodum ama halil varsın bassın senin ümüğüne hakettin nörüyümmmm:37:

$51aad0bbe987b6b1967586de2163c221_1311691217.jpg :27: :27: :27:

fragman çıkmış ama daha youtube da çıkmamış buraya yükleyemedim.
halil emiride bağlamış ferihanın yanına koumuş,
emir geberticem seni diye bağırıyor ona.
halil bi iğne daha yapıyor.
feriha emire beni duyuyoırmusun diyor.
emirde sessizce aşkım diyor.
halil elinde keser ve bıçakla yanlarına geliyor.
bıçağı emirin gözünün etrafında gezdiriyor.
koray emirin evine gidiyor biri kendini asmış.
ayakalrdan görüyor..

Son düzenleme:
Back