Emir'in Yolu Show Tv

ben yinede başarısız olduğunu düşünüyorum.o kadarmimiği çağatayda yapıyor.izlerken bana hissetmemiz gereken duyguları yaşatmıyor rob..ama kıvanç olsa gerçekten güzel olur adam aştı kendini.

twilight olayını yeni gördüm yaa dehşete kapıldım rezillik benceee pelin karahan ne alaka.... çağatayda edward gibi don zaten olabilir yani ferihada başlıyo gülsüm napacak diye bakıyorum diziye

salak cansu ya iyi oldu ama emir öyle yapınca.gülsüm de pişman olacaksan bu kadar yapmasaydın o zaman.şu levente çok üzülüyorum ya ne aileden gülüyor ne aşk hayatından.bi mutlu olsa o da.kızlar bişey sorcam bu dizinin müziklerini kim yapıyor bilen varmı

chucky cansu ve dexter-jigsaw kırması halille eksikliğini duyduğumuz gerilim , korku türü tadında dizimize de kavuştuk :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Emirin babası emirin evine geliyor konusmak icin o sıra emir asansörden cıkıyor babasına bagırıp eve giriyor..
Babası kapıdan cıkarken feriha' nın ailesiyle karsılasıyor adam gecmis olsun deyip gidiyor..
Merdivende otururlarken soluklanmak icin ana o da ne? emir dısardan geliyor kapıda feriha' nın babasıyla halasının konusmalarını duyuyor..

Ya bu senaristler niye bir orta yol bulamıyorlar hep uç noktada abuk sabuk konular koyuyorlar .
Uzun süre ferihayla emirin çemkirmelerini izledik,sonra bir bölümde korku filmine çevirdiler bari gülsümle koray işiyle ferihanın kaybolmasını bir bölüme sığdırmasalarmış.
Hele o gülsüm tam bir salak sanki adam tecavüz etti kendin tirbüşon diye gittin adamla oturdun içtin içtin hayret yani
Bu arada verdikleri sosyal mesajıda untumayalım 'çocugunuza asla yorgan iğnesiyle saldırmayınız ! '

yaa o manyak halil naptı öyle ben mi yanlış gördüm şoktayım hala çıkamadım resmen batırdı iğneyi ya
ahh ahh emir ahh kuzumm o son sahnedeki bakışların neydi öyle
halile diyecek tek bir söz bulamıyorum replikleri hala aklımda bu nasıl bir manyak nasıl bir zır delidir gelinim, karım yok ilk gecemiz çıldırttı beni
ayrıca gereksiz uzatılmıştı bu bölüm bir bölümde kurtulsa şaşardım zaten

seher gülsümün olayını çözecek gibi görünüyor.valla bi anlarsa ne yapar bilmem.yalnız bi cenabetlik var deyip gülsüme bakması komikti.gerçekten de cenabetlik ama gülsüm bi banyo bile yapmadı....

seher gülsümün olayını çözecek gibi görünüyor.valla bi anlarsa ne yapar bilmem.yalnız bi cenabetlik var deyip gülsüme bakması komikti.gerçekten de cenabetlik ama gülsüm bi banyo bile yapmadı....

Dizide banyo yapıp yapmamasınımı takip ettiniz Belki yaptı nerden biliyosunuz :)))))))))))

Aklıma tüküreyim bu diziyi izlediğim için nasıl bir saçmalıklar silsilesidir. İlk önce kaçırdığı evdeki misafirler (!). Polis geliyor bir kaş göz yapar insan mal mal dolaştırıyor güya oğlunu kurtarıyor. Ferihanın rujla yazdığı yazı ne allasen ne mana.bende mal gibi bekledim işe yarayacak diye.. Bi de dizilerde kaçırılan kişinin hiç mi gerçekte çişi gelmez ya. Hep kaçmak için plan yap. Bi tek bizim çişimiz geliyor diye düşünmeden edemiyor insan… Emirin piskopat halilin evine elini kolunu sallaya sallaya gelmesi, kapıyı çalıp ferihha ferihha demesi akıllara ziyan feriha kapıya açacak sanki. Kapı kapalı babasının dediklerini dinliyor emir memet eminönündeki herkesi tanıyor ama leventle gidiyor kanki olmuşlar ıyyyyyyyyy. Halilin kucakta feriha evi dolaştırması neydi be. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Şaşkın bakışlarla yorumsuz izledim :26: Dizide bir sürü mantık hatası da var. Ama sıkıldım yazamıycam. Bu kadar özensiz olmaz la. İnsan izliyor bunu Halinin piskopatlığını çocukluğuna döndürme olayı da çok klişeydi ya. Zaten aralıksız 1 saat halili izledik. Emirle de saklambaç oynadık. Nerden çıkıyor nere giriyor bi türlü çözemedim. Bu kaçırılma olayına en çok ünal üzüldü gibime geldi. Ne ruh ne bi şey vardı bölümde. Babası namazda ağladı da ferihanın kaçırılmasının üzücü bi şey olduğunu anladık. Görüntüler desen saçma sapan sadece halilin evin önüne çıktığında alttan çekilmiş bi görüntü vardı çok çok iyiydi o . Çağatay ulusoy a da helal olsun adam iki haftada en az 5 kilo vermiş bee.. o banyo sonrası giyinme sahnesini izlemiş sanırım ee yönetmen hep leventi soyduruyor zeus oluyor sen bi soyundun topaç oldun. Kendini toparla genç diyesim var.. bu bölümden sonra izler miyim bilemiyorum izlersem haftaya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…