Eminim herkezin bi fikri vardir.. bakarmisiniz kizlar..

Ben ipl yaptırmıştım yarım bacak , genital bölge, koltuk altı çok da memnunum ama sizin durum nasıl olur bilemedim

valla arkadaşım yeni başlayacak buz lazere hiç çevremden duymadım yaptıranı ama denemek lazım bi kaç seans gidin bence toplu vermeyeceksiniz nasılsa parayı memnun kalmazsanız bırakır başkasına bakarsınız

Haklisiniz. Tesekkur ettim

Euro diye yazdiginiz icin Avrupa‘ da yasiyorsunuz diye dusunup ona gore cevap verecegim.
Maalesef burda cogu merkez ipl yapiyor ve kalici olmuyor. Vucudunuz icin ipl olmayan bir yer ile anlasin.
Benimde son yillarda cene bolgemdeki tuylenme yogun igneli epilasyon yapan yer geziyorum bulamadim diodenlaser oneriyorlar yuze en uygun olan oymus.
Bir sorum olacak hormonlariniza kadin dogum mu bakti aile hekimimi, suan tiroidlerimle ilgili sorun yasiyorum tuylenmeme sebep o mu meraktayim.
Takipteyim konuyu.

Konu hakkında bilgim yok ama beynim tırmalandı resmen HERKES ve YALNIZ

İğneli epilasyon tek ve kesin çözüm garanti istiyorsan.
İstanbuldaysan gittiğim yeri önerebilirim.

bütün vücut başlamayın. azar azar başlayın işen yaradikca bütün vücut yaptırırsınız. yanı koltuk altı genital çene yaptırın. bacakları filan daha sonraya bırakın. sıfırlanmıyor ama yine de çok rahatlatıyor.

Evet canim yurd disindayim. Burda igneli hic duymadim o kadar arastirmama ragmen.. ipl yapmam zaten ona modern agda diyolar burda.. ben buz lazer yapicam. Diod buz lazer diyemi geviyomus ne. Hormonlarima ev doktorum yani aile hekimi bakti. Erkeklik hormonun az yuksek dedi dogum kontrol hapi icip 6 ay sonra tekrar yaptim tiroid dahil prolaktin ve bir suru deger tavana cikmistl. Ilaci biraktik bi 6 ay sonra tekrar baktik degerler dusmus ama erkeklik hormonu az yuksek ilaci tafsiye etmedi doktor lazer yap istersen dedi.. benim hikayem bu canim

Paket yapmayinca daha pahaliya patliyo. Bi gelinligi kiralamak ve satin almak arasindaki fatk gibi birakiyolar tabiri caizse.. ondan tum vicud istedim. Bide zaman kaybi olmasin istedim . Yeterince bekledim. Hapmis hormonlarmis.

Allah razı olsun anamdan jılet nasıl kullanılır onu bıle bılmem ağda zaten aklım çıkar onuda yapamam.verdı eldıvenı elıme. .jıletı bırakın ılkonce.lazere gıdın.ama suna dıkkat edın yapan arkadşlardan bılıyorum bazı lazerler uyutuyormuş ve tekrar edebılırmiş bunu bılıyorum.bırde lıseden arkadsım vardı onunda bıyıkları çok olurdu normal değildi iğne tedavısı oldu fakat hep izler vardı bellıydı yanı işlem yapıldığı.ama şimdi ıyı gıbı fotolrda gorunmuyor en azından.bır diğer arkadasımda yuzune her ay ağda yaptırıyodu yuzu kızarrdı.bırde aşırı sıvılcelenırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…