- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bende de pcos var erkeklik hormonum baya yüksek ona rağmen ipl baya bitirdi canım aylardır koltuk altımi almıyorum mesela tek tük çıkıyor
Aa ne güzel...
Bir özel bölgeyi bitirmedi o da her kadında var sonuçta. Yine de normal insan kadar oluyor dert etmiyorum
Ben ipl yaptırmıştım yarım bacak , genital bölge, koltuk altı çok da memnunum ama sizin durum nasıl olur bilemedim
valla arkadaşım yeni başlayacak buz lazere hiç çevremden duymadım yaptıranı ama denemek lazım bi kaç seans gidin bence toplu vermeyeceksiniz nasılsa parayı memnun kalmazsanız bırakır başkasına bakarsınız
Arkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..
Konu hakkında bilgim yok ama beynim tırmalandı resmen HERKES ve YALNIZArkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..
İğneli epilasyon tek ve kesin çözüm garanti istiyorsan.Arkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..
Euro diye yazdiginiz icin Avrupa‘ da yasiyorsunuz diye dusunup ona gore cevap verecegim.
Maalesef burda cogu merkez ipl yapiyor ve kalici olmuyor. Vucudunuz icin ipl olmayan bir yer ile anlasin.
Benimde son yillarda cene bolgemdeki tuylenme yogun igneli epilasyon yapan yer geziyorum bulamadim diodenlaser oneriyorlar yuze en uygun olan oymus.
Bir sorum olacak hormonlariniza kadin dogum mu bakti aile hekimimi, suan tiroidlerimle ilgili sorun yasiyorum tuylenmeme sebep o mu meraktayim.
Takipteyim konuyu.
İğneli epilasyon tek ve kesin çözüm garanti istiyorsan.
İstanbuldaysan gittiğim yeri önerebilirim.
bütün vücut başlamayın. azar azar başlayın işen yaradikca bütün vücut yaptırırsınız. yanı koltuk altı genital çene yaptırın. bacakları filan daha sonraya bırakın. sıfırlanmıyor ama yine de çok rahatlatıyor.
lazerın çok faydasını görürsün ama yüzün için bilemıyecem geçmiş olsun
Konu hakkında bilgim yok ama beynim tırmalandı resmen HERKES ve YALNIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?