Selamun Aleyküm,
Hayırlı günler herkese..
Yeni hikayemle tekrardan geldim güzel haberler vermeyi isterdim ama bu sefer de olmadı.. Rabb'imden hayırlısı. Bu yolda isyan etmek yok ağlamak sızlanmak dertlenmek kederlenmek yok bu yolda her negatif sonucu kendimize güç bilip daha da güçlü bi şekilde tekrar ayağa kalkmak var. insallah da sabırla en hayırlı en güzel haberleri vereceğim(iz) günler de gelecek Rabb'imin izniyle..
Şöyle ki geçen ay 1.aşılamamın üzerinden bir yıl geçtiği için tekrar gitmeye kadar verdik doktora.(ilk aşılamam ikiz gebelik sonrası 19. haftada sonlandı tamamen bilmeyenler için yazayım)
doktor kan değerlerimi kontrol edip istedigi gibi olmayınca vitamin ve bir hormon ilacı vererek yeni olacak oldugum regl dönemini beklememizi istedi, velhasıl ilaçlar bitti ben regl oldum 3. günü tekrar gittiğimde gonal f için bismillah dedik aşılama deneyecektik tekrar 2. aşılama için bismillah..
gayet güzel geçen kontroller gelişen yumurtalar sonrası çatlatma iğnesi ve aşılama için gün alındı sonrasında da verilen günde aşılama yapıldı. Doktor yumurtalar iyi ve fazla oldugu için çoğul gebelik olursa diye de tedirgindi rahim ağzı yetmezliğinden gebeliğim sonlanmıştı çünkü riskli geliyordu çoğul gebelik. velhasıl aşılamam yapıldı. zaman zaman bende cok araştırdım aşılamada neler oluyor belirtiler neler felan diye o yüzden bazı yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
1. gün aşılamam yapıldı. ilkinde hiç olmamıştı ama gün içinde arar ara ağrılarım oldu ilk saatleri daha da fazla.
3.gün bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı
5.gün kasık ağrısı ve iğne batması şeklinde kasıklarda batma
7.gün kabızlık ve gaz
8.gün kasıklarda ara ara iğne batması hissi şişkinlik ve gaz
10.gün şiddetli kasık ağrısı ve yoğun su gibi akıntı
(hatta o gün adet oldum sanıp lavbaya koştum ve ağlama krizine girmiştim.)
11.gün ara ara kasık ağrısı
12.gün akıntı devam ve ishal
13.gün bir anda gelen yoğun su gibi akıntı
14.gün sabah idrar testi negatif akşamına bel ve kasık ağrısı
15.gün açık renkte lekelenme ve tüm gün arar ara devam eden açık renk lekelenme bel ağrısı
16.gün lekelenme ara ara devam ediyor açık renkte
17.gün kan testi negatif ve adet başlangıcı.
negatif sonuçlanan bir aşılama hikayesi...
Belki merak eden yada kendine ortak arayan okumak isteyenler olur kalsın bunlar da burda..
ileride sağlıkla huzurla kucağımda yavrularımda bu yaşadıklarımı okumak ümidiyle. Rabbimden en hayırlı zamanda en hayırlısını istiyorum her zaman.. Hep hayırlısı olsun en hayırlısı...
Şimdi bikaç ay daha ara, maddi manevi dinlenme zamanı.. Herkese gönlündeki en hayırlı duasını kabul olanlardan olmayı nasip etsin Rabb'im. hepimize....