- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Ayni dert bendede var ustelik poliskistik over var ben koltuk altim icin gidiyorum senelerdir bitmedi . Ama cok sert cikarken batik batik olan killarim 3 ayda bir anca cikiyo
Ama cok var bende . Kapaliyim ve bekarim simdiye kadar idare ettim ama kurtulmak istiyorum..
size tavsiyem asla jilet kullanmayin artik. bende ayni dertten muzdariptim yüzümde cikanlar hele sert sakal gibiydi cimbizla neredeyse hergün alirdim. lazere basladim iki bucuk sene kadar oluyor. simdi bacaklarim icin yilda iki kere gidiyorum tüyler neredeyse yok. bikini ve kol altina 3-4 ayda bir gidiyorum. yüzüm icin tüyler biraz yumusayana kadar lazer yapildi daha sonra igneli epilasyona gectim. igneli epilasyon ilk seanslarim 45 dk sürüyordu. simdi sadece 3-4 dk sürüyor cok rahatim oda ayda bir gidiyorum bazen iki ayda. bende de hormon bozuklugu ve pco var.
Canım yüzün için iğneli lazer epilasyon düşün derim. Geri kalan için normal lazer ile ama tamamen puruzsuz olmasa bile baya rahatlarsin
Canım yüzün için iğneli lazer epilasyon düşün derim. Geri kalan için normal lazer ile ama tamamen puruzsuz olmasa bile baya rahatlarsin
evet vücudunuza kullanmayin diyorum canim ben o hatayi yaptim zaten cok olan tüylerim iyice costu. evet ben cok faydasini gördüm hem lazerin hem igneli epilasyonun. yurt disinda yapiliyor mu bilmiyorum igneli bir arastirirsin. burda konularda var bir bak istersen igneliyle ilgili. bana igneliden önce lazer yapildi yüzüme tüyler cok koyu ve sert oldugu icin. bence yaptirmalisin cok zor sürekli elde cimbiz ugrasmak kendimden biliyorumNereye kullanimiyayim jilet ? Vicudumami demek istediniz.. yani sizde faydasini görmüssünüz . Basliyayim yani . Igneli epilasyon yurd disindayim hic duymadim bi arastirayim.. ama ilk etap yüz ümü lazer yapayimi ?
evet vücudunuza kullanmayin diyorum canim ben o hatayi yaptim zaten cok olan tüylerim iyice costu. evet ben cok faydasini gördüm hem lazerin hem igneli epilasyonun. yurt disinda yapiliyor mu bilmiyorum igneli bir arastirirsin. burda konularda var bir bak istersen igneliyle ilgili. bana igneliden önce lazer yapildi yüzüme tüyler cok koyu ve sert oldugu icin. bence yaptirmalisin cok zor sürekli elde cimbiz ugrasmak kendimden biliyorum
Buz lazer önerirmisiniz
Ben ipl yaptırdım aynı mi bilmiyorum tamamen bitmedi ama normal bir insan gibi oldumşimdi de Philips lumea aldım çıktıkça kendim yapıyorum
Bende ayni sorun var tipkinin aynisi yani... Once killarimla ugrasmak istedim ama bi yandanda cocuk istiyorduk testosteronla prolaktin yuksek ben 3 aydir testere disli aslan pencesi kurunu yapiyorum... Polikistik sorunumda yok nedensizce yuksekler hormonlar... Her gun yuzumdeki tuyleri almaktan biktim ama yapacak bisey yok... Tavsiyeleri olanlari bekliyorum :)
Faydasi olmaz canim yaa once hormonlari duzenleyecek seyler yapmak lazim. Polikistik sorunum yok belki kilodan yuksektir diye diyete basladik testere disli aslan pencesi kure devam Allah buyuk. Bekar olman sans simdikten tedavine baktir ben doktora hirzituzm sorunuyla gittim endokrinolog eger anne olmak istiyorsan killarinla sonra ilgilenelim cunki verecegim ilaclarla birlikte hamile kalirsan ve cinsiyeti kiz olursa sorun olmaz ama erkek olursa malformasyonlar olabilir dedi... Simdilik hic bi doktorla gorusmuyorum kendimce kur ve diyet yapip tekrar kan tahlili yaptircam iste... Organik nane kurunu oneririm... Her yemek ten once bi tutam nane cigneyip bi bardak su ic ben bi yapmistim baya incelme ve azalma olmustu suan organik bulamiyorum pekte vaktim yok tekrar yapacam insAllahYok ipl icin modern agda diyolar. Gecici lazermis o.. buz lazer yapmayi dusunuyorum canim
Yok ipl icin modern agda diyolar. Gecici lazermis o.. buz lazer yapmayi dusunuyorum canim
Bana 200€ çok gibi geldi her seansa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?