Eminim herkezin bi fikri vardir.. bakarmisiniz kizlar..

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Arkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..

Ayni dert bendede var ustelik poliskistik over var ben koltuk altim icin gidiyorum senelerdir bitmedi . Ama cok sert cikarken batik batik olan killarim 3 ayda bir anca cikiyo

Ayni dert bendede var ustelik poliskistik over var ben koltuk altim icin gidiyorum senelerdir bitmedi . Ama cok sert cikarken batik batik olan killarim 3 ayda bir anca cikiyo

Ama cok var bende . Kapaliyim ve bekarim simdiye kadar idare ettim ama kurtulmak istiyorum..

size tavsiyem asla jilet kullanmayin artik. bende ayni dertten muzdariptim yüzümde cikanlar hele sert sakal gibiydi cimbizla neredeyse hergün alirdim. lazere basladim iki bucuk sene kadar oluyor. simdi bacaklarim icin yilda iki kere gidiyorum tüyler neredeyse yok. bikini ve kol altina 3-4 ayda bir gidiyorum. yüzüm icin tüyler biraz yumusayana kadar lazer yapildi daha sonra igneli epilasyona gectim. igneli epilasyon ilk seanslarim 45 dk sürüyordu. simdi sadece 3-4 dk sürüyor cok rahatim oda ayda bir gidiyorum bazen iki ayda. bende de hormon bozuklugu ve pco var.

Valla benimde kil olmayan tek yerim ayaklarim ve göğüslerim boynum :) alincada 1 hafta sonra siyah siyah belli oluyo hemen cikmadan daha ama koltuk altim incecik oldu tuy gibi bitmesede cok memnunum
Ama cok var bende . Kapaliyim ve bekarim simdiye kadar idare ettim ama kurtulmak istiyorum..

Canım yüzün için iğneli lazer epilasyon düşün derim. Geri kalan için normal lazer ile ama tamamen puruzsuz olmasa bile baya rahatlarsin

Nereye kullanimiyayim jilet ? Vicudumami demek istediniz.. yani sizde faydasini görmüssünüz . Basliyayim yani . Igneli epilasyon yurd disindayim hic duymadim bi arastirayim.. ama ilk etap yüz ümü lazer yapayimi ?

Nereye kullanimiyayim jilet ? Vicudumami demek istediniz.. yani sizde faydasini görmüssünüz . Basliyayim yani . Igneli epilasyon yurd disindayim hic duymadim bi arastirayim.. ama ilk etap yüz ümü lazer yapayimi ?
evet vücudunuza kullanmayin diyorum canim ben o hatayi yaptim zaten cok olan tüylerim iyice costu. evet ben cok faydasini gördüm hem lazerin hem igneli epilasyonun. yurt disinda yapiliyor mu bilmiyorum igneli bir arastirirsin. burda konularda var bir bak istersen igneliyle ilgili. bana igneliden önce lazer yapildi yüzüme tüyler cok koyu ve sert oldugu icin. bence yaptirmalisin cok zor sürekli elde cimbiz ugrasmak kendimden biliyorum

Cok tesekkur ederim. Evet risk alip baslasam iyi olur. Peki igneli uygulamasi burda yoksa yüzüme sadece lazer yapayimi ? Faydasi olurmu sizce

Bende ayni sorun var tipkinin aynisi yani... Once killarimla ugrasmak istedim ama bi yandanda cocuk istiyorduk testosteronla prolaktin yuksek ben 3 aydir testere disli aslan pencesi kurunu yapiyorum... Polikistik sorunumda yok nedensizce yuksekler hormonlar... Her gun yuzumdeki tuyleri almaktan biktim ama yapacak bisey yok... Tavsiyeleri olanlari bekliyorum :)

Lazerr fayda etmezmi diyosun canim. Hormonal dengesizlikleri olanlarda yapiyomus lazer.. off off.

Paramdan gectim . Sonuc alamiycam diye korkuyorum. Offfffffff simdi yangin var diye bagircam..

Yok ipl icin modern agda diyolar. Gecici lazermis o.. buz lazer yapmayi dusunuyorum canim
Faydasi olmaz canim yaa once hormonlari duzenleyecek seyler yapmak lazim. Polikistik sorunum yok belki kilodan yuksektir diye diyete basladik testere disli aslan pencesi kure devam Allah buyuk. Bekar olman sans simdikten tedavine baktir ben doktora hirzituzm sorunuyla gittim endokrinolog eger anne olmak istiyorsan killarinla sonra ilgilenelim cunki verecegim ilaclarla birlikte hamile kalirsan ve cinsiyeti kiz olursa sorun olmaz ama erkek olursa malformasyonlar olabilir dedi... Simdilik hic bi doktorla gorusmuyorum kendimce kur ve diyet yapip tekrar kan tahlili yaptircam iste... Organik nane kurunu oneririm... Her yemek ten once bi tutam nane cigneyip bi bardak su ic ben bi yapmistim baya incelme ve azalma olmustu suan organik bulamiyorum pekte vaktim yok tekrar yapacam insAllah

Yok ipl icin modern agda diyolar. Gecici lazermis o.. buz lazer yapmayi dusunuyorum canim

Bende de pcos var erkeklik hormonum baya yüksek ona rağmen ipl baya bitirdi canım aylardır koltuk altımi almıyorum mesela tek tük çıkıyor

Bana 200€ çok gibi geldi her seansa ama

Tüm vicut bel ve karin haric. Ve yüz.. buz lazerrmis.. banada fazla geldi ama güzellik merkezi sonucta dedim. Bi baska yer 250 dedi bi kücük yerdede 150 dedi kiz ama yuz haric ve garanti vermiyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…