Eminim herkezin bi fikri vardir.. bakarmisiniz kizlar..

Evet yani gercekten yüze care yok.. ne agda ne lazer ne igneli. Bende anlamadim. Eldiven duyarim hep ama ona zaman nasil ayiriyolar bilmiyorum. Calisiyoruz ve gercekten hayat yogun. Tüyü cok olan insanlarin pratik cözüm bulmasi lazim

Anladim, cevap icin tesekkur ederim.
Igneli yapan yerler var ancak sayilari cok az. Benim yakin bolgemde yok. Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ancak netten arama ile bulabilirsiniz.
Gideceginiz merkezin adini sorabilir miyim?
Diode lazerin farkini anlayamadim soprano ice denilenle ayni cihaz mi diye.
Nd Yag- Alex- Diod cihazlari olan mekanlari tercih edip once vucudunuzu bitirin.
Benim vucudumda bacak, genital, koltukalti bitmis durumda ama Turkiye de yaptirmistim. Cok buyuk hormonal bir sey olmazsa cikmiyor, cikarsa da tek tuk rahatsiz etmiyor.

Tavsiyem yuz icin hautarztlara gitmeniz yanarsa kotu olur, eve ipl cihazi almayin bendeki kalabalik yapmaktan baska ise yaramiyor.

Yüz icin cild doktoruna gideyimde tüye ne yapabikirki. Gittigim yer unlu burda isim versem olamz. Güzellik merkezi.. buz lazer alexmi diodmu bende anlamadim. Ama son teknolojo diyoar. Ipl degilmis

Yüz icin cild doktoruna gideyimde tüye ne yapabikirki. Gittigim yer unlu burda isim versem olamz. Güzellik merkezi.. buz lazer alexmi diodmu bende anlamadim. Ama son teknolojo diyoar. Ipl degilmis
Lazer yapan hautarztlar var cunku arastirmak lazim. Ozelden yazabilir misiniz?

İlk öncelikle hormon bozukluğunun kurbanıyım ve 6 ay kadar ilaç kullandım azalttı azaltmasına sonradan aynı noktadan 2 tane çıktı bırakınca.Sonra özel clnc medilifea başladım korkuyodum hep ama 8 seans sonuç ayva tüylerim kaldı lazer bitti onlar gözükmüyor zaten.Kaliteli tescilli cihazlara gider yaptırırsanız sorun yok ama IPL sistemli eve alınanlar falan var ya onlar modern ağda gibi biter ara verirsin geri başlar ve dağılır sen gitceğin yerde araştırma yapcaksın marka yorumlar falan bende çok çektim iğneliye gittim izler kaldı falan şimdi çok mutluyum umarım sizde istediğiniz sonucu alırsınız.

Ben yüzüme diode lazer yaptırdım ama hiç bir sonuç alamadım hatta çenemde tüylenme yoktu artık ordanda cıkıyor. Bence birde iğneli epilasyonu araştırın 20 sene garanti veriliyormuş. Tüyleriniz eğer kalınsa işe yarar bence.

Benim yüzümde de tüyler vardı lazere gittim kıllarım siyah ve köklüydü şimdi baya azaldı özel clnc medilife a gidiyorum araştırarak gidersen özellikle doktor olan yerlere gidersen faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…