• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim herkezin bi fikri vardir.. bakarmisiniz kizlar..

Allah razı olsun anamdan jılet nasıl kullanılır onu bıle bılmem ağda zaten aklım çıkar onuda yapamam.verdı eldıvenı elıme. .jıletı bırakın ılkonce.lazere gıdın.ama suna dıkkat edın yapan arkadşlardan bılıyorum bazı lazerler uyutuyormuş ve tekrar edebılırmiş bunu bılıyorum.bırde lıseden arkadsım vardı onunda bıyıkları çok olurdu normal değildi iğne tedavısı oldu fakat hep izler vardı bellıydı yanı işlem yapıldığı.ama şimdi ıyı gıbı fotolrda gorunmuyor en azından.bır diğer arkadasımda yuzune her ay ağda yaptırıyodu yuzu kızarrdı.bırde aşırı sıvılcelenırdı

Evet yani gercekten yüze care yok.. ne agda ne lazer ne igneli. Bende anlamadim. Eldiven duyarim hep ama ona zaman nasil ayiriyolar bilmiyorum. Calisiyoruz ve gercekten hayat yogun. Tüyü cok olan insanlarin pratik cözüm bulmasi lazim

Evet canim yurd disindayim. Burda igneli hic duymadim o kadar arastirmama ragmen.. ipl yapmam zaten ona modern agda diyolar burda.. ben buz lazer yapicam. Diod buz lazer diyemi geviyomus ne. Hormonlarima ev doktorum yani aile hekimi bakti. Erkeklik hormonun az yuksek dedi dogum kontrol hapi icip 6 ay sonra tekrar yaptim tiroid dahil prolaktin ve bir suru deger tavana cikmistl. Ilaci biraktik bi 6 ay sonra tekrar baktik degerler dusmus ama erkeklik hormonu az yuksek ilaci tafsiye etmedi doktor lazer yap istersen dedi.. benim hikayem bu canim
Anladim, cevap icin tesekkur ederim.
Igneli yapan yerler var ancak sayilari cok az. Benim yakin bolgemde yok. Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ancak netten arama ile bulabilirsiniz.
Gideceginiz merkezin adini sorabilir miyim?
Diode lazerin farkini anlayamadim soprano ice denilenle ayni cihaz mi diye.
Nd Yag- Alex- Diod cihazlari olan mekanlari tercih edip once vucudunuzu bitirin.
Benim vucudumda bacak, genital, koltukalti bitmis durumda ama Turkiye de yaptirmistim. Cok buyuk hormonal bir sey olmazsa cikmiyor, cikarsa da tek tuk rahatsiz etmiyor.

Tavsiyem yuz icin hautarztlara gitmeniz yanarsa kotu olur, eve ipl cihazi almayin bendeki kalabalik yapmaktan baska ise yaramiyor.

Anladim, cevap icin tesekkur ederim.
Igneli yapan yerler var ancak sayilari cok az. Benim yakin bolgemde yok. Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ancak netten arama ile bulabilirsiniz.
Gideceginiz merkezin adini sorabilir miyim?
Diode lazerin farkini anlayamadim soprano ice denilenle ayni cihaz mi diye.
Nd Yag- Alex- Diod cihazlari olan mekanlari tercih edip once vucudunuzu bitirin.
Benim vucudumda bacak, genital, koltukalti bitmis durumda ama Turkiye de yaptirmistim. Cok buyuk hormonal bir sey olmazsa cikmiyor, cikarsa da tek tuk rahatsiz etmiyor.

Tavsiyem yuz icin hautarztlara gitmeniz yanarsa kotu olur, eve ipl cihazi almayin bendeki kalabalik yapmaktan baska ise yaramiyor.

Yüz icin cild doktoruna gideyimde tüye ne yapabikirki. Gittigim yer unlu burda isim versem olamz. Güzellik merkezi.. buz lazer alexmi diodmu bende anlamadim. Ama son teknolojo diyoar. Ipl degilmis

Yüz icin cild doktoruna gideyimde tüye ne yapabikirki. Gittigim yer unlu burda isim versem olamz. Güzellik merkezi.. buz lazer alexmi diodmu bende anlamadim. Ama son teknolojo diyoar. Ipl degilmis
Lazer yapan hautarztlar var cunku arastirmak lazim. Ozelden yazabilir misiniz?

Arkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..
İlk öncelikle hormon bozukluğunun kurbanıyım ve 6 ay kadar ilaç kullandım azalttı azaltmasına sonradan aynı noktadan 2 tane çıktı bırakınca.Sonra özel clnc medilifea başladım korkuyodum hep ama 8 seans sonuç ayva tüylerim kaldı lazer bitti onlar gözükmüyor zaten.Kaliteli tescilli cihazlara gider yaptırırsanız sorun yok ama IPL sistemli eve alınanlar falan var ya onlar modern ağda gibi biter ara verirsin geri başlar ve dağılır sen gitceğin yerde araştırma yapcaksın marka yorumlar falan bende çok çektim iğneliye gittim izler kaldı falan şimdi çok mutluyum umarım sizde istediğiniz sonucu alırsınız.

Ben yüzüme diode lazer yaptırdım ama hiç bir sonuç alamadım hatta çenemde tüylenme yoktu artık ordanda cıkıyor. Bence birde iğneli epilasyonu araştırın 20 sene garanti veriliyormuş. Tüyleriniz eğer kalınsa işe yarar bence.

Arkadaslar merhaba... ben 30 yasinda evlenmemis ve dogum yapmamis bi bayanim.. şöyleki tüylerimden rahatsizim . Kasiklarima kadar jiletle her hafta almak o cikarken verdigi rahatsizlik beni mahfediyo. Lazer yapmaya karar verdim . Cenemdede sakal seklinde var . Cimbiz elimde iki gunde bi temizlerim. Agda denedim tüm vicud oda care olmadi. Lazer merkezi hormon testi istedi. 3 doktor degistirdim biri erkeklik hormonun az yüksek ama ilaca gerek yok cunku o ilaclar yan etkisi fazla olan baska amac icin üretilmis ilaclar dedi. Bi digeri tercih senin istersen ic dedi ama tafsiyel lazer dedi. Diger doktorumda ilac ic dedi. Ilac aldim 6 ay ama yan etkisi fazla oldu bende . Prolaktinim cok yükseldi ve ilaci biraktik. Doktorum az bi yükseklik var erkeklik hormonund ama ilac verirsem diger hormonlarin bozuluyo lazer yaptir dedi. Lazer yapan kiz lazer yaparim ama garanti vermem dedi. Bi diger merkezde buz lazer yapiyorum faydasini görürsün dedi garanti veriyom dedi.. forumda arastirdim yüze kesinlikle lazer yapmayin diye yaziyo cogu arkadas. Hormon dengesizligi varsa paraniz bosa gider diyolar. Baslarsam her ay tum vicud 200 euro vericem ki benim icin gercekten azimsancak bi meblag degil. Ise yarayacagini bilsem 300 de veririm sorun degil. Bilgisizim ne olur beni aydinlatin . Arada kaldim . Yapayim mi ? Hic bulasmiyim mi ? Durumumu kabul edip. Yapan arkadaslarim cok memnun lar ama onlarda hormon seviyesi normalmis. Lazer merkezide bize neler geliyo sen nesinki sonuc alirsin dediler..bi akil verin kardeslerim . Okuyan ve cevaplayan herkeze tesekkurler. Hayirli günler herkeze..
Benim yüzümde de tüyler vardı lazere gittim kıllarım siyah ve köklüydü şimdi baya azaldı özel clnc medilife a gidiyorum araştırarak gidersen özellikle doktor olan yerlere gidersen faydasını görürsün.

Back