• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR tedavisi gören var mı

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.383
24.221
398
Işyerinde yaşadığım bazı sıkıntılar ve işkolikliğim nedeniyle psikoloğa gittim. Bana EMDR önerdi ve başladık. Fakat ben seanslar arasında bazen çok sinirli oluyorum. Yani birşeylere zarar vermek istiyorum. Bu tedaviyi gören var mi aranızda. Neler yaşadınız

Ben uzmanlarıyla görüşmüştüm bir ara. Psikoloji öğrencisi olduğum için bilgilerini severek paylaştılar. EMDR da bu tip öfke ve korku gibi negatif duygular özellikle başlangıçta normal kabul edilir. Başlama esnasında ağlama krizleri görülebilir. Bu da normaldir. Sonlara doğru bu tip duyguların azalması beklenir. Duygularınız hakkında terapistinizle konuşun mutlaka. O benden daha bilgilidir.

Ben uzmanlarıyla görüşmüştüm bir ara. Psikoloji öğrencisi olduğum için bilgilerini severek paylaştılar. EMDR da bu tip öfke ve korku gibi negatif duygular özellikle başlangıçta normal kabul edilir. Başlama esnasında ağlama krizleri görülebilir. Bu da normaldir. Sonlara doğru bu tip duyguların azalması beklenir. Duygularınız hakkında terapistinizle konuşun mutlaka. O benden daha bilgilidir.
Çok teşekkür ederim. Zaman zaman çok sinirli oluyorum. BaEn de çok sakin. Psikoloğumla o kadar çok şey konuşuyoruz ki buna hiç fırsat kalmadı. Ama en kısa zamanda soracağım kendisine

Back