- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Amannnn çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Hiçbir fikrin olmayan bir konuda gelip acımasızca yorum yap konu sahibine salla sonrada istediğim yorumu yaparım triplerine gir.Bitmediniz ya pc başında kime sallasam diye bekliyorsunuz.Ben kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi
Nasıl Bir üslup tarzıdır bu okuyordum sırf size cevap vermek için girdim umarım Bi gün bu duruma dusmessiniz konu sahibinin durumunu bilmiyoruz ve ortada çok hassas Bi konu var nasıl bir ruh hali bu yazıları normal biseymis gibi yazdırıyor sizeEğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Uyarı almişimkonu sahibi neden banlı şu an?
görüşebildin mi merkezle?Uyarı almişim
Uyarı almişim
Tam olarak oyle olacaktı kafam cok karısıktı fikir amaclı yazdım yani amacım fikir almaktı. Pazartesi belki hiç ara vermeden dra gidecektim fakat gitmedim. Kimseye hakaret de etmedim. Sadece küçük bi soru sordum ama arkadaslar begeni kasmak için acımasızca yorum yapımca yine ben suclu oldum. Herneyse ya burası fikir alıp verme platformundan cıkmış zaten...Konu sahibinin banlanması çok mantıksız olmuş, hakaret ettiğini görmedim. Kışkırtıldı ve hassas yerinden vuruldu, yarın pazartesi büyük ihtimalle buradaki tavsiyeler üzerine yarın bir şeyler yapacaktı. Ama o ihtimal de gitti.
Arkadaşlar eğitim çok güzel bir şey. Biraz okumak, bir şey hakkında fikir sahibi olmak cidden güzel bir şey. Embriyo daha rahme girmeden ölmüş. Bu embriyo çocuk değildi, yani konu sahibi çocuğunu değil, çocuğu olma ihtimalini kaybetti ve kimbilir bu ihtimal için ne kadar uğraştı, kimbilir ne kadar birikim yaptı ve bu aşamaya kadar ne kadar maddi hasar gördü ( manevi boyuta girmiyorum bile )
O yüzden parasını düşünmesi kadar normal bir şey yok. Para demek bebek için tekrar umut demek. Umut demek insanın yaşam için tutunacak dalı demek. Umut güzel bir şey, kimsenin umudu kırılmaz umarım ve umarım konu sahibi arkadaşım paranı geri alırsın. Ve inşallah çok güzel bir evladın olur.
Polemik sebebiyle ceza almişimsebep?
ne yaptın gittin mi merkez ne dedi?
İnanırmısınız ki esimle keske negatif olsaydı da yinede koyulsaydı o embrıyo dedikKonu sahibi zaten üzgündür bide burda hücuma ugramış tabiri yanlış olabilir anlayan anlamıştır herkes birbirine girmiş..
Olmayan transfere niye 6000 alıyorlar anlamadım sanırım hazırlık aşaması ilaçlar falan iade olmaz gibi ama bari yarısını verseler..
Bu ay bende tedavı oldum asılama tutmadı sımdı tekrar para verıcem mesela dusunuyorum nerden gelecek..
Konu sahıbı sımdı olmayan bıseye 6000 vermiş transfer olsa tutmasa bu kadar yanmazdı bence..
ALLAH isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH
Ben anlıyorum seni ALLAH yardımcınız olsun.. Bi haber aldınız mı para iadesi varmı ?İnanırmısınız ki esimle keske negatif olsaydı da yinede koyulsaydı o embrıyo dedik
Cunku 5 ay boyunca ugrastık polip ameliyatı oldum gecen surede opu falan derken cok yorulmustuk sonra donduk baktık kı biz yine başa dönmüşüz elde koca bi sıfır...
Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm, bende tüp bebekle kavuştum kizima. Neler yasadiginizi çok iyi anlıyorum ama lutfen vazgecmeyin. Transfer ve dondurma ücretlerinizi alabilirsiniz. Gidin merkeze ve önce muhasebe ile görüşün her islemin ucretini öğrenin sonrada alacaginizi hesaplayip talep edin. Yapmadiklari islemin parasini vermek zorundalar diye düşünüyorum. Ayrıca buradaki olumsuz yorumlari gormeyin. Onlar hosgorusuz anlayissiz insanlar okumayin bile yorumlari. Bakin yuregi ne güzel insanlar var size yazan, yol gösteren, bu günlerde gececek inşallah siz evladiniza kavuştuğunuzda hepsini unutacaksiniz. Ama sakın vazgecmeyinPolemik sebebiyle ceza almişim
Hayır gitmedim drumu iki defa aradım bana donuş yapmıyor
embirio transfer aşamasına gelmeden tüm parayı yatırmanız ilginç olmuş. benimde embiriolardan trasnfger gunune kadar yaşayamayan embriyom olmuştu. bir tanesi 3. gun dayandı. onu da transfer ettiler. o gun de tedavi parasının geri kalanını yatırmışdık. sonuc negatif ama benim hastane böyle bir bir para politikası izliyordu.selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
Telefonla konuşmayın, gidip yüzyÜze konuşun. Hem daha rahat anlaşırsınız, hem de sonradan gitseniz bile telefonda söylemiştik demezler.İnanırmısınız ki esimle keske negatif olsaydı da yinede koyulsaydı o embrıyo dedik
Cunku 5 ay boyunca ugrastık polip ameliyatı oldum gecen surede opu falan derken cok yorulmustuk sonra donduk baktık kı biz yine başa dönmüşüz elde koca bi sıfır...