- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
-
- Konu Sahibi Yildizzzzzz
Cnm kese ye bakıyor kalp daha sonra yani sesi hemn vermek istemiyor dalga göndermek istemiyor hemn ilerleyen zamanlarda hep açıyor ama
Benim bir iki kez Dr um alttan bakmıştı ama ilk karşı çıktım birkaç hikaye duydugum için soyledim muayene etmeden yok hiç ilgisi dedi ve ikiz gebelikdi şimdi 3 yasindalar
İnşallah bende ikiz olmasını çok istiyorum Pazartesi dr a gideceğim netleşir diye düşünüyorum tek mi çift mi. Ne güzel sizin de ikizleriniz varmış allah bağışlasın. Tekrar düşünüyor musunuz?Allah'ın izniyle ikiz gibi görünüyor değere göre
Aminn inşallah Allah gönlüne göre versin şuan tedavideyim yine iki koycaz transfer günümü soylicekler bugünİnşallah bende ikiz olmasını çok istiyorum Pazartesi dr a gideceğim netleşir diye düşünüyorum tek mi çift mi. Ne güzel sizin de ikizleriniz varmış allah bağışlasın. Tekrar düşünüyor musunuz?
Allah rast getirsin inşallah hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. Bende bugün doktoro gidicem ilk muayneye kese ve kalp atışı için çok heycanlıyım.Aminn inşallah Allah gönlüne göre versin şuan tedavideyim yine iki koycaz transfer günümü soylicekler bugün
Allah rast getirsin inşallah hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. Bende bugün doktoro gidicem ilk muayneye kese ve kalp atışı için çok heycanlıyım.
İnsallah hersey yolunda giderAllah rast getirsin inşallah hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. Bende bugün doktoro gidicem ilk muayneye kese ve kalp atışı için çok heycanlıyım.
Ben 2004 le gordum.keseyiBugün tekrar kan verdim transferimin 16. günü 7713 çıktı değerim. Kese görünebilir aslında ama yinede beklemek istiyorum.
Ben yaptırdım beklemedeyim olumlu olursa yazarım burdanSelam arkadaşlar ben 3 kez dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yaptırdım ancak sonuç alamadım. Bu ay doğal döngüde yapıştırıcı da kullanarak yine iyi kalitede 2 tane transfer yaptırdık. Başarıyı arttırdığı söyleniyor ama bu yöntemle hamile kalan var mı?
Bağışıklık baskılayıcı prednol mu kaç mg dı ve transfer sonrası mıydı? Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım sana bana bizlereMerhaba bende 3 defa 5. Gün embriyo transferi oldum. 3 embriyoda aa kalitede idi ve genetik olarak incelenmiş sağlıklı embriyolardı ancak tutmadı. Bu süreçte doktorum bana bağışıklık baskılayıcı verdi, transfer günü ile birlikte 3 günde bir intralipid serum kullandım, ikinci transferim öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı ve her transferde embriyo yapıştırıcı kullanıldı. Yani doktorum çok çabaladı ama olmadıbelki bu anlattıklarım içerisinde sizin doktorunuzun denemediği bir yöntem vardır diye paylaşmak istedim. Allahım en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba embriyo yapıştırıcı daha çok tekrarlayan tüp bebek başarısızlığında kullanılan bir sıvı, embriyonun tutunmasını kolaylaştırdığına dair çalışmalar var. Transferden bi kaç saat önce embriyoyu o sıvıda bekletiyolar o yüzden önceden planlanmış olması lazım. Ben yaptırdım 1300 tl gibi fark çıktı , dövize endeksliymiş ürün. Malesef bende başarılı sonuç alamadım. Rahim kasılmasını engelleyen iğneyi bende bilmiyorum canım sonraki transferde sorucam bakalım.Kızlar embriyo yapıştırıcı nedir tam olarak ? Bir de rahim kasılmasını engelleyici iğne ? Fiyatları nasıl acaba. Ben de doktora sorarım transfer oncesi.simdi korona aşısı oldum beklemedeyim.
Teşekkür ederimMerhaba embriyo yapıştırıcı daha çok tekrarlayan tüp bebek başarısızlığında kullanılan bir sıvı, embriyonun tutunmasını kolaylaştırdığına dair çalışmalar var. Transferden bi kaç saat önce embriyoyu o sıvıda bekletiyolar o yüzden önceden planlanmış olması lazım. Ben yaptırdım 1300 tl gibi fark çıktı , dövize endeksliymiş ürün. Malesef bende başarılı sonuç alamadım. Rahim kasılmasını engelleyen iğneyi bende bilmiyorum canım sonraki transferde sorucam bakalım.