Embriyo glue yapıştırıcı kullanıp sonuç alanlar

Yildizzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
63
83
35
Selam arkadaşlar ben 3 kez dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yaptırdım ancak sonuç alamadım. Bu ay doğal döngüde yapıştırıcı da kullanarak yine iyi kalitede 2 tane transfer yaptırdık. Başarıyı arttırdığı söyleniyor ama bu yöntemle hamile kalan var mı?

Bende bu denememde ilk kez denedim ama henüz test tarihime çok var 13 ünde yapicam yapiştirici disinda gebelik asisi ve rahim kasilmasini ebgelleyici ignede yaptirdim

Bende bu denememde ilk kez denedim ama henüz test tarihime çok var 13 ünde yapicam yapiştirici disinda gebelik asisi ve rahim kasilmasini ebgelleyici ignede yaptirdim
Benim sonuç olumsuz oldu yine malesef gebelik aşısı ve diğer kasılma engelleyiciyi ilk kez duydum doktoruma bınları da sorucam maliyeti nasıldı iğnenin ve aşının ?

Benim sonuç olumsuz oldu yine malesef gebelik aşısı ve diğer kasılma engelleyiciyi ilk kez duydum doktoruma bınları da sorucam maliyeti nasıldı iğnenin ve aşının ?
Canim sen embriyo glue uyguladin olumsuz oldu?benimde bir basarız oldu 2 embriyo koymasına ragmen histereskopide yapmisti simdi glue yapalim diyor

Biraz gebelik aşısı ve rahim kasılmasını engelleyici iğne hakkında bilgi verir misiniz? Mesela isimleri nedir? Rahim kasılmasını engelleyici iğne dediğiniz şey progestan iğnesi değil, değil mi?

Biraz gebelik aşısı ve rahim kasılmasını engelleyici iğne hakkında bilgi verir misiniz? Mesela isimleri nedir? Rahim kasılmasını engelleyici iğne dediğiniz şey progestan iğnesi değil, değil mi?
Kizlar ben dün dayanamadim test verdim 8.günde 181 çikti. Yarin tekrar kan verecegim. Bu ilaclari biz almiyoruz hastane kendisi siz isyerseniz yapiyor bülent bey bana en basta bunlati yapicaz sana dedi ama benim basarisiz 4 denemem vardi Acibadem Maslak Bülent tirasa gittim ben

Gebelik aşısı ve kasılma önleyici ilac toplamda 2500 civariydi biz birde embriyo yapistirici yaptirdirk yaklasik 3.500 4000 arasiydi toplam

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bende doktorumla görüşücem bakalım.

Hay maşallah sağlıkla kucağına al

Kızlar 12. gün test sonucum 998 çıktı 2 hafta sonra gidin ultrasonla muayne olun dediler. Sizce sadece keseyi mi görürüm yoksa kalp atışını da görebilir miyim çok heycanlıyım dua edin ikisini birden görebileyim.

Evet ben yaptirmistim ve tuttu

Bu soylediginiz yontemler benim hastanemde yoktur acaba biz disaridan tedarik edip doktora rica edebilirmiyiz

Kalp atışı duyma haftası kişiye göre değişebiliyor ama kesin keseyi görebilirsin.

Bugün tekrar kan verdim transferimin 16. günü 7713 çıktı değerim. Kese görünebilir aslında ama yinede beklemek istiyorum.
O değerlerle kesin kese görünür. Yine de bekleyin vajinal ultrasonda bir ısı yayılımı oluyor diyorlardı bu forumdaki bazı hamişlerimiz, çok sık vajinal baktirmayi tavsiye etmemişlerdi. Ben kan tahlilinden sonra 2hafta içinde 2-3 kere vajinal ultrasona girdim, sonradan pişman oldum, doktora bakalım diye ısrarcı olmamak lazım. İkiz olma ihtimali var mı sizinkinin sanki?

Çok mantıklı geldi çok sık alttan muayne olmamak lazım. Bilemiyorum ki ikiz mi tek mi pek değerlere göre olmuyormuş ama olsun isterdim inşallah ikiz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…