-
- Konu Sahibi Yildizzzzzz
sizin dediginiz gibi ilk başta doktor ne oneriyor yapalim diyorsa uyguluyoruz.bize genetik taramali yapalim dediKizlar ben dün dayanamadim test verdim 8.günde 181 çikti. Yarin tekrar kan verecegim. Bu ilaclari biz almiyoruz hastane kendisi siz isyerseniz yapiyor bülent bey bana en basta bunlati yapicaz sana dedi ama benim basarisiz 4 denemem vardi Acibadem Maslak Bülent tirasa gittim ben
Bizde genetik yaptırdık doktorun tecrübesine güvenerek ne derse yaptıksizin dediginiz gibi ilk başta doktor ne oneriyor yapalim diyorsa uyguluyoruz.bize genetik taramali yapalim dedi
siz hangi doktor da yaptinizBizde genetik yaptırdık doktorun tecrübesine güvenerek ne derse yaptık
pardon siz daha once demiştiniz bulent traş diyesiz hangi doktor da yaptiniz
Hayır vermedi gerek duymadı sanırım aslında bende pco var ama açlık kan şekerim normaldi sanırım o nedenle kullanmadım.pardon siz daha once demiştiniz bulent traş diye
sizede tedavi surecinde glifor ilaci verdimi kullamiyormusunuz?
bende pco da yok .kilomda yok.şekerimde yok ama kullan dedi 3 ay boyunca.son bisey soracam size de yumurta dollenmsinde çubuk ucreti her bir çubuk 200tl dediler miHayır vermedi gerek duymadı sanırım aslında bende pco var ama açlık kan şekerim normaldi sanırım o nedenle kullanmadım.
Yok hayır öyle bir şey söylenmedibende pco da yok .kilomda yok.şekerimde yok ama kullan dedi 3 ay boyunca.son bisey soracam size de yumurta dollenmsinde çubuk ucreti her bir çubuk 200tl dediler mi
Merhaba Yıldız hanım, sonucunuz ne oldu, umarım olumludur.. Ben 16 Mart'ta yapılan transferimde 2 adet 5. gün embriyo bu yöntemle konuldu. Perşembe günü kan testi yaptırıcam ben de. Benim tüplerimde tıkanıklıktan dolayı doktorum bunu yöntemi tercih etti sanırım ilk denemem olmasına rağmen.Selam arkadaşlar ben 3 kez dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yaptırdım ancak sonuç alamadım. Bu ay doğal döngüde yapıştırıcı da kullanarak yine iyi kalitede 2 tane transfer yaptırdık. Başarıyı arttırdığı söyleniyor ama bu yöntemle hamile kalan var mı?
Merhaba , malesef bu defada olmadı . Histeroskopi yaptırdık bakalım hayırlısı. Araştırmalar şansı arttırdığını gösteriyor İnşallah siz pozitif sonucu görürsünüzMerhaba Yıldız hanım, sonucunuz ne oldu, umarım olumludur.. Ben 16 Mart'ta yapılan transferimde 2 adet 5. gün embriyo bu yöntemle konuldu. Perşembe günü kan testi yaptırıcam ben de. Benim tüplerimde tıkanıklıktan dolayı doktorum bunu yöntemi tercih etti sanırım ilk denemem olmasına rağmen.
Merhaba bende 3 defa 5. Gün embriyo transferi oldum. 3 embriyoda aa kalitede idi ve genetik olarak incelenmiş sağlıklı embriyolardı ancak tutmadı. Bu süreçte doktorum bana bağışıklık baskılayıcı verdi, transfer günü ile birlikte 3 günde bir intralipid serum kullandım, ikinci transferim öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı ve her transferde embriyo yapıştırıcı kullanıldı. Yani doktorum çok çabaladı ama olmadıSelam arkadaşlar ben 3 kez dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yaptırdım ancak sonuç alamadım. Bu ay doğal döngüde yapıştırıcı da kullanarak yine iyi kalitede 2 tane transfer yaptırdık. Başarıyı arttırdığı söyleniyor ama bu yöntemle hamile kalan var mı?
Merhaba şimdi sizi de okuyunca bu işin ne kadar zor bir olduğunu daha da anlıyorum. Ben de bugün ilk denememin tutmadığını idrar testinde gördüm maalesef. Yani şaşırmadım desem yalan olur, herşey mükemmel görünüyordu, beslenmem olsun, sporum olsun, 2 tane 5. gün bir de yapıştırmayla yapıldı tutar herhalde yaa artık diye düşünüyor insan...Merhaba bende 3 defa 5. Gün embriyo transferi oldum. 3 embriyoda aa kalitede idi ve genetik olarak incelenmiş sağlıklı embriyolardı ancak tutmadı. Bu süreçte doktorum bana bağışıklık baskılayıcı verdi, transfer günü ile birlikte 3 günde bir intralipid serum kullandım, ikinci transferim öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı ve her transferde embriyo yapıştırıcı kullanıldı. Yani doktorum çok çabaladı ama olmadıbelki bu anlattıklarım içerisinde sizin doktorunuzun denemediği bir yöntem vardır diye paylaşmak istedim. Allahım en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim bilgiler için , bizde olumsuz sonuçları alınca histeroskopi yaptırdık şimdi eşimin ve benim kandan genetik testleri yapıldı onların sonucunu bekliyoruz dondurulmuş 5 tane embriyomuz var onlarda da genetiğe bakılıcak bu transferden önce, bağışıklık baskılayıcı işaç kullanmıştım bende transfer zamanı prednol diye bi hap. Serumu bilmiyodum onu da doktorumla görüşeyim . Bu forum gerçekten çok faydalı oluyor. Hepimiz çok emek veriyoruz bu süreçte inşallah doğru zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaMerhaba bende 3 defa 5. Gün embriyo transferi oldum. 3 embriyoda aa kalitede idi ve genetik olarak incelenmiş sağlıklı embriyolardı ancak tutmadı. Bu süreçte doktorum bana bağışıklık baskılayıcı verdi, transfer günü ile birlikte 3 günde bir intralipid serum kullandım, ikinci transferim öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı ve her transferde embriyo yapıştırıcı kullanıldı. Yani doktorum çok çabaladı ama olmadıbelki bu anlattıklarım içerisinde sizin doktorunuzun denemediği bir yöntem vardır diye paylaşmak istedim. Allahım en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba, takdir sizin olmakla birlikte bir konuda daha bilgi vermek isterim. Siz yine doktorunuz ile detaylı konuşun. Embriyolar için en sağlıklı genetik inceleme yöntemi 5. Güne ulaştıklarında dondurulmadan biopsi alınması ve o şekilde dondurulması. Alınan biopsi örnekleri içinden olumlu gelen embriyolar çözülüp transfer edilir.Çok teşekkür ederim bilgiler için , bizde olumsuz sonuçları alınca histeroskopi yaptırdık şimdi eşimin ve benim kandan genetik testleri yapıldı onların sonucunu bekliyoruz dondurulmuş 5 tane embriyomuz var onlarda da genetiğe bakılıcak bu transferden önce, bağışıklık baskılayıcı işaç kullanmıştım bende transfer zamanı prednol diye bi hap. Serumu bilmiyodum onu da doktorumla görüşeyim . Bu forum gerçekten çok faydalı oluyor. Hepimiz çok emek veriyoruz bu süreçte inşallah doğru zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Evet bu konuyu bende araştırdım embriyologlar pek tavsiye etmiyor eşimde ve bende genetik bir sorun çıkmaması durumunda bende yaptırmaya sıcak bakmıyorum . Bilgilendirme için teşekkür ederimMerhaba, takdir sizin olmakla birlikte bir konuda daha bilgi vermek isterim. Siz yine doktorunuz ile detaylı konuşun. Embriyolar için en sağlıklı genetik inceleme yöntemi 5. Güne ulaştıklarında dondurulmadan biopsi alınması ve o şekilde dondurulması. Alınan biopsi örnekleri içinden olumlu gelen embriyolar çözülüp transfer edilir.
Ancak sizin bahsettiğiniz gibi zaten donmuş durumda olan embriyolara genetik inceleme yapılması demek embriyoların çözdürülmesi, biopsi alınması, sonra tekrar dondurulması ve en nihayetinde transfer günü tekrar çözdürülmesi demek. Bu işlemlerde embriyo fazlası ile hırpalanıyor diye biliyorum. Yani embriyoları kaybetme ya da hasara uğratma riski var. Öncesinde bu riskleri bilmeniz önemli bence, sevgiler
Canım ikiz mi gebeliğinBende bu denememde ilk kez denedim ama henüz test tarihime çok var 13 ünde yapicam yapiştirici disinda gebelik asisi ve rahim kasilmasini ebgelleyici ignede yaptirdim
Pazartesi doktoro gidicem canım o zaman belli olur inşallah ikizdir.Canım ikiz mi gebeliğin
Cnm kese ye bakıyor kalp daha sonra yani sesi hemn vermek istemiyor dalga göndermek istemiyor hemn ilerleyen zamanlarda hep açıyor amaKızlar 12. gün test sonucum 998 çıktı 2 hafta sonra gidin ultrasonla muayne olun dediler. Sizce sadece keseyi mi görürüm yoksa kalp atışını da görebilir miyim çok heycanlıyım dua edin ikisini birden görebileyim.
Benim bir iki kez Dr um alttan bakmıştı ama ilk karşı çıktım birkaç hikaye duydugum için soyledim muayene etmeden yok hiç ilgisi dedi ve ikiz gebelikdi şimdi 3 yasindalarÇok mantıklı geldi çok sık alttan muayne olmamak lazım. Bilemiyorum ki ikiz mi tek mi pek değerlere göre olmuyormuş ama olsun isterdim inşallah ikiz olur :)
Allah'ın izniyle ikiz gibi görünüyor değere görePazartesi doktoro gidicem canım o zaman belli olur inşallah ikizdir.