Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

hadi bakalım hayırlısı olsunn cnm

haftaya mutlaka gidip o kağıtları imzalayın o çok önemliii

evet çocuk olunca malesef istesen de bağları koparamıyorsunn

rabbin seni yüzünne her zaman gülsünnn

Canımmm imzalayacağımı bilmiyordum bak ben sadece eve karar gelecek gelmezse oraya gideceğim sanıyorum

Hakkında hayırlısı olsun.Bakmıştır merak etme sen.Yüzü kızarıyorsa ne mutlu o kadarcık utanması kalmış.Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz bu konularda yorum yapmak istemem ama her şeyi bir kenara bırakıyorum ,insan aynı yastığa baş koyduğu insanı karşısına alıp adam akıllı bir açıklama yapar.Otursun şimdi açıklamasını ailesine yapsın.

Karşısına çok güzel çıktın ben kızı ne hale getirmiştim ayrılınca kendisine gelmiş demiştir.

Üzülmen gayet normal,yaşadıkların üzücü.Hala içinde bir şeyler hissediyorsun sanki.39 yaşındayım ve şunu öğrendim :
YAŞANAN HER ACININ BİR SEBEBİ VAR.Şu an üzülüyorsun ama belki devam etseydin daha çok üzülecektin.Allah öyle bir insan çıkaracak karşına seni senden daha çok sevecek inşallah.O zaman iyiki bitmiş diyeceksin.İyiki seninle karşılaştım diyeceksin.Senin için hislerim bunlar.Sanal ortamda birbirimizi tanıyoruz.Bunları yaşadığın zaman beni hatırla canım.

Öyle çok ah ettim ki ona da ailesine de canım.
Face' i kapamıştım açtım dün ablasını falan sileyim diye, baktım profiline ablasının, hep hastanelerde.
Oh olsun demek çok günahmış böyle durumlarda, demedim o yüzden.
Kaldı ki canlarıyla sağlıklarıyla ilgili beddua falan etmedim. Sadece şunu diledim.
Başlarına gelen her kötülüğü benden bilsinler. Biz Aylin' e yaptıklarımız yüzünden çekiyoruz desinler.
Rabbim ıslah etsin hepsini.

İnşallah dediğin gibi olur canım benim. Bir daha hayatıma biri girerse tüm bunları unutturur dilerim.
Yoksa kimse girmesin tek yaşayıp ölmeye razıyım ağzımın tadıyla.

Sanal ortam ama çoğu zaman gerçek tanıdıklardan daha yakın, daha sıcak, daha gerçek oluyor sizlerin yazdıkları.

Bugün işe gitmedim.
Kafa dinliyorum.
Regl olamadım hala. Sürekli başım dönüyor, midem bulanıyor.
Doktora gideceğim, bir sökülsem rahatlayacağım.
Adam gibi yemek de yemiyorum iki gündür saçmaladım.
Şimdi hepinizi öpüp kaçıyorum doktora

biz de seni çok seviyoruz güzellikk
çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur inşallah çünkü sen bunu hakediyosun canımm hem de sonuna kadar

elysion Aylin, renk renk elbiseler sana çok yakışıyor... Hayatında bi bölüm kapandı, yeni bölüm belki en heyecanlı, en renkli, en aşk dolu ve en güzelidir.... Yazdıklarına bakılırsa da arkanda bıraktığın bölüm iyi ki arkanda kalmış, sen henüz 30'larında bile değilken; öyle mutsuz bir evlilikte daha çoook seneler de kaybedebilirdin, şimdi kaybettiğin bir şey yok, kazandığın çok önemli bir şey var, o da tecrübe, çıkardığın dersler, ve yepyeni incecik senle hayata daha da sıkı sıkı sarılma azmi....

Ailesinden söz etmişsin.... Merak ettim, n'aptılar sana bu kadar ah ettirecek? Her ne ise, ve bilerek üzmüşlerse, eminim yanlarına kalmayacaktır....

4"]Eki Görüntüle 1569213 Günaydın güzeller

Yaz geldi renklenelim
[/QUOTE]
62 kiloda super zayif duruyorsun.ahhhhh keske ben 62 olsam benim yolum cok uzun yaaa suan 70 kiloyum 1 ayda sadece 3 kilo verebildim karatay yapiyorum.70 altina inebilsem super olcak.

Tanımasam da sizi seviyorum hep mutlu olun

Yuvayı onlar yıktı diyebilirim canım. En son bir akşam annesi gelmiş bize ''OĞLUM BENİM EVİMİN DİREĞİ, BENİM KOCAM YOK'' diyor.
Alsın şimdi o direği ne yapmak istiyorsa yapsın.
Kullandığım doğum kontrol hapından, yemeği çatalla yiyişime, oturduğum odadan eşyalarımı yerleştirmeme kadar her şeye karıştı. Hatta en çok hoşuma giden bu eşyalar çok pahalı deyip duruyordu. Şimdi tüm eşyalar ellerinde patladı.
Rabbim cevabı bizim yerimize veriyor bazen.
Burada her şeyi anlatırsam tekrar yaşamış gibi olacağım sonra çok fena takıyorum kafama

4"]Eki Görüntüle 1569213 Günaydın güzeller

Yaz geldi renklenelim
62 kiloda super zayif duruyorsun.ahhhhh keske ben 62 olsam benim yolum cok uzun yaaa suan 70 kiloyum 1 ayda sadece 3 kilo verebildim karatay yapiyorum.70 altina inebilsem super olcak.[/QUOTE]

Canım inan uzun değil yol.
Zaman öyle çabuk geçiyor ki ne ara o kilolar gitmiş anlamayacaksın bile.
70 kg başladım ben son diyete ve 3 ayda gitti. Yavaş gitmesine rağmen sıkılmadım.
Olacağın hali düşün, hedef koy. .Çok çabuk geçecek zaman

elysioiçin teost: 41747699 .!.:
62 kiloda super zayif duruyorsun.ahhhhh keske ben 62 olsam benim yolum cok uzun yaaa suan 70 kiloyum 1 ayda sadece 3 kilo verebildim karatay yapiyorum.70 altina inebilsem super olcak.

Canım inan uzun değil yol.
Zaman öyle çabuk geçiyor ki ne ara o kilolar gitmiş anlamayacaksın bile.
70 kg başladım ben son diyete ve 3 ayda gitti. Yavaş gitmesine rağmen sıkılmadım.
Olacağın hali düşün, hedef koy. .Çok çabuk geçecek zaman
[/QUOTE]
motivasyonun icin Teşekkürler. ben 70 te takıldım kaldım. adeti yaklaştı ondan olabilirmi?

zaten genelde yuvayi aileler yikiyorlar.

zaten genelde yuvayi aileler yikiyorlar.

Evet ailelere hastayım. Hem ortalıkta sürekli ay oğlum evlense de torun sevsek artık diye gezerler.
Gelin gelince de kıskançlıktan oğulları elden gidiyor diye bir ölmedikleri kalır.
Ve nihayetinde yuvayı da yıkarlar.
Ama Rabbim şimdi onları mutlu edecek mi? Sanmıyorum. Ben de onların mutsuz oluş haberini almadan rahat edemeyeceğim sanırım. İçimde inanılmaz büyük bir nefret var.
Meditasyon falan yapayım bari yoksa gitmeyecek

Oooo Aylin çok rahatsız eder bu tür şeyler...Ben bekarım ama tahmin edebiliyorum....Bir de kocan annesine karşı tavır koymuyorsa, seni kollamıyorsa, sana değerini hissettirmiyorsa, o kırgınlıklar birikir, sonra karı-kocalık ilişkisi diye bir şey kalmaz ortada. Çok iyi olmuş boşanman, çocuğun da yok sanırım, bu da büyük avantaj, yoksa neredeyse ömür boyu bu aileyle uğraşmak zorunda kalacaktın...."Oğlum benim evimin direği"ne demek ya....Nasıl hastalıklı bir düşünce o. Bunlar nasıl gelin istiyorlar biliyor musun, hep 2. sırada olmayı kabul edecek, sesini çıkarmayacak, ne denilse ona uyacak, kayınvalide istediği gibi at koşturacak, o gelin de orada adeta görevi sadece adamı cinsel olarak tatmin edip, çocuk doğurmakmışcasına, yan figür olarak yaşayacak...Malesef Türk annelerinin bir çoğunda oğullarına karşı son derece sağlıksız bir bağlanma biçimi ve düşkünlük var, TV'de rastlamıştım, bir evlenme programı; yakışıklı bir genç, dişçiymiş, evlenmek istiyor; şöyle diyor; "benim için her zaman annem haklıdır, annem hep birinci gelir, annem başımın tacıdır, benim için hep en değerli en önemli annemdir, bir tartışma olsa karımla aralarında karımın haklı olduğu bir konu da olsa, ben annemi desteklerim, çünkü o benim annem, beni doğuran kadın, bana gelen kız bunu kabul edecek". O kadar karşı görüş, itiraz geldi, bana mısın demedi, hayır, diyor, evlendiğim kız ikinci gelir, her durumda, ne olursa olsun.... Nasıl bir şey bu ya? Sanki o adamın zaten bir karısı var; evlenen kadın da kuma gelmiş gibi; annesi karısı olmuş adeta adamın. Hastalıklı bir ilişki... Bunlar hiç mutlu olamazlar zaten, Aylin, merak etme...

kuzum hakında hayırlı olsun geçmişe sünger çek önünde koca bir hayat var sen geleceğe bak kimsenin ahı kinsede kalmaz
o insanları artık yok say ne aklına gelsin nede ne yapıyorlar diye merak et allah onları ıslah etsin yeni bir başlangıç yap yeni hayatına umutla merhaba de

Penelope_Lalilop teyzenin 3 çocuğu var eski eşim dahil, üçü de eşinden ayrılmış.
İki kızı ve bir oğlu evinin direkleri olarak mutsuz mutsuz etrafında şimdi.
Kocada bitiyor olay. Benimki ''Bir tanecik annem var, 60 yaşındaki kadın mı sana uyacak biz ona uyacağız'' diyordu.
O zaman daha da nefret ediyordum annesinden.
''Annemin getirdiği elmaları yememişsin, anneme gitmiyorsun, anneme neden öyle baktın?''
8 ay bunlarla geçti.
Bir de her akşam ''Ben bir anneme uğrayayım'' diyerek 1 saat evde olmayışları vardı.
En son bir gece patladım ''Sen etrafına baksana, hangi evli arkadaşın gecenin 11 ine kadar karısını yalnız bırakıyor evde?'' diye başlayarak. Meğer annesi de kapımızı dinlemiş ben bağırırken. Sonra anneme gelmiş ''Emine Hanım senin kızın çok konuşuyor çenesi hiç durmuyor'' demiş.
Annem de ''Utanmadınız mı kapı dinlemeye, madem o kadar kavga ediyorlar çalacaktınız kapılarını susacaklardı, ayrıca konuşana değil konuşturana bak, neden benim kızım o kadar konuşmuş acaba sordunuz mu?'' demiş.

Düşün kuzum hep böyle olayların içindeydim. Yazarken bile geriliyor insan.
Delirttiler beni 8 ayda

Dilerim mutlu olmazlar.
Dilerim Rabbim bana bunların hepsini unutturur.

Tabii bu arada 1 haftadır da diyet yalan oldu boşanma bahanesiyle
Yarından tezi yok hemen başlamam lazım.
Regl de olamadım hala, söktürücü verdi doktor.
Bu modda geziyorum. Adam da korkuttu gebe olabilir misin diye. Annemle onun senaryosunu yazıyoruz doğurursun gideriz buralardan diyor 4 aylık çocuk alınmaz diyor

Değilmişim Allah' tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…